Starševski čvek

zakaj se laže o zgodovini

Default avatar
Cerar pravi, da Tito ni ukazal povojne morije vsega, kar je za pikico dišalo po tem, da bi ostal brez stolčka in da so se partizani kar sami organizirali in par nasprotnih vojakov pobili:


Cerar: Vlada je na področju povojnih žrtev storila veliko
Kot smo že poročali, se je Miro Cerar Zvera lotil že marca. Obtožil ga je zavajanja, češ da je slovenska vlada na področju povojnih žrtev naredila veliko. Na Zverovo pobudo se je takrat odzval tudi predsednik Zveze združenj borcev NOB Tit Turnšek, ki mu je poslal pismo, v katerem ga je podučil, da med in po vojni ni bilo sistematičnega pobijanja s strani komunistične oblasti, ampak naj bi šlo za dejanja jugoslovanskih vojaških formacij, in sicer v kontekstu maščevanja za vse, kar so “kvizlinške” enote povzročile hudega med vojno.


Če je to daljna zgodovina, zakaj lažejo komunisti o njej? Cerar če zaradi česa drugega ne zaradi mame, ki je ščitila morilce.
Default avatar
Bi bilo prav, da še vir svojih nebuloz navedeš, to je NORA24TV.
Če bi to navedel/navedla takoj na začetku, večina ljudi ne bi šli brat tega sra.nja.
Default avatar
s čim točno se ne strinjaš, kaj je laž tega medija? da komunisti tajijo da je tito stal za velikim logističnim projektom ali da je res kar pravijo komunisti in sicer da so bili poboji razdrobljeni, nepovezani, neorganizirani na ravni države, da tito ni nič vedel o tem in podobna sr...ki jih je moč slišati iz tvojih pravovernih medijev?

a gledaš kaj poročevalce? tisto so priče dogodkov med vojno in po vojni..jim ne verjameš? čeprav so na "verodostojni" televiziji..ki jo skrbno nadzira komunistična mafija
Default avatar
Zakaj se ne piše in ne govori o pravi zgodovini?
Ker so vsi elitni zgodovinarji podaljšana roka kvazi elite, zasidrane v vse pore naše in evropske družbe.

Ker bi vsa elita, kvazi elita, v trenutku izginila v nepovrat.
Ker so vsi, tako levi, kot desni, potomci točno teh morilskih zločincev.
Ki se jih še vedno časti.
Default avatar
Konec vojne. Vrneš se na požgani dom. Staršev ni - so jih odpeljali v Nemčijo, kjer so izginili. Dekl,e ki si ga imel, so posilili in ubili. Pol tvojih prijateljev, soborcev prav tako pobili.
In sedaj, ko vidiš tistega, ki je pri tem sodeloval, ga boš "krščansko" objel in poljubil? Nekateri so morda tega sposobni. Večina žal ne. In se zgodi, kar se zgodi.
Default avatar
če komunistov ni več je napisal/a:
kolikor vem so poročevalci na komunajzarski rtv,
Default avatar
Celotna človeška zgodovina (povsod) je polna nasilja, boja za prevlado, pohlepa...
Kdor zmore živeti humano, brez zamer in zavestno-je zmagal,
Default avatar
če komunistov ni več je napisal/a:

Težek komunist je ta tvoj Cerar, ja. Tak, ki vsako nedeljo pri maši visi.
Default avatar
Le zakaj so slovenski udbovci partizani komunisti do leta 85 skrivali kočevske gozdove, razne barbara rove itd.. če je bilo vse pošteno in če je bilo vojne bojda konec leta 45?
Default avatar
Primadona v cvetju je napisal/a:
Komunistom in nacistom so in še vladajo iz rima. Enako muslimanom in židom.Torej hodi na pravo procesijo.
Default avatar
komunistislav je napisal/a:

Ker je to drugorazredna tema.
Default avatar
če komunistov ni več je napisal/a:
Mene pa nekaj zanima. Kaj se je v resnici dogajalo, vejo samo tisti, ki so bili zraven. Če so komunisti pobili vse, kar ni bilo njihovega, na kateri strani si bil torej ti, ki vse veš?
Default avatar
mentalna_sirota je napisal/a:
ne, nekateri tega res ne morejo razumet oz. pišejo nebuloze, kot da so bili zraven, kot da je to njihova osebna izkušnja in kar je nabolj grozno ... s tem strupom zastrupljajo še svoje potomce, da se ta mora ja ne bo nehala nikdar.
sem hvaležna svojim prednikom, da nas potomcev niso okužili s sovražtvom, pa bi nas komot, tako z ene, kot z druge vrste sovražtvom.
Default avatar
Če se ljudem ne bo predstavilo resnične zgodovine, se bo zgodovina ponovila. Spet bo tekla kri.
Slovenija je deležna zlagane zgodovine in slovenski narod je žrtev komunističnih zločincev, zato se žal bliža dan, ko bo slovenec zopet klal slovenca.
Narod ki se zgodi na lažeh in na lažni zgodovini nima prihodnosti.
Default avatar
zgodovina se bo ponovila je napisal/a:
to bi se zgodilo izključno zaradi podpihovanja ekstremistov.
raje naj gre narod delat, pa ne bo časa za razpihovanje 70 letne povojne žerjavice, enih in drugih!

zgodovina nas sama po sebi uči marsikaj, če smo le pripravljeni sprejet to lekcijo. Še nikdar pa nben dogodek, situacija, moment ... ni bil zgolj črno-bel in tega pač nekateri ne razumete.
Default avatar
Samo v Sloveniji, edini od držav v Evropi, pa ne samo v Evropi, obstajajo desnjakarji, KATERIM JE ŽAL, da leta 1945 niso zmagali Nemci in skupaj z njimi Hitlerjev nacizem. Drugi narodi so tega veseli, naši desnjakarji in domobrančki pa to obžalujejo!!!
Default avatar
potomka je napisal/a:
Kakšnih ekstremistov?
Edini ekstremisti obstajajo v komunistični levici.
Praviš, naj narod pusti zgodovino pri miru in naj gre raje delat...Ja, lepo in prav, ampak problem je ravno v tem ker v sloveniji dela samo desna politična opcija. leva pa živi na račun privilegijev in zlagane zgodovine.

In še enkrat: Narod ki se zgodi na lažni zgodovini nima prihodnosti. Enako kot v družini partnerski odnos. Če ti partner laže, takšna družina bo propadla.
Default avatar
Za razliko od drugih totalitarnih režimov se pri nas ni nikoli obsodilo niti režima in niti ljudi, ki so bili glavni akterji v njem. Samo stolčke so zamenjali in vladajo še zmeraj naprej. Drugod so letele glave, dobesedno in veliko politikov je bilo obsojenih za zločine nad narodom. Pri nas se ni zgodilo nič. Pri nas se samo iz meseca v mesec zmanjšuje število identificiranih okostij iz Barbara rova. Vsako povojno odkopavanje žrtev v Bosni je bilo deležno bolj natančnih DNK analiz, pri nas pa se je vse pometlo pod preprogo. Takšno moč, da se to dogaja, ima samo kriminalna zločinska oblast, vodena od prejšnjih režimskih ostankov! Volk dlako menja, nature nikoli!
http://victimsofcommunism.org/initiative/museum/
Takšnega muzeja pri nas nimamo, niti ga ne bomo imeli. Imajo jih večina ostalih totalitarnih režimov v okolici! Z imeni in priimki, žrtev in krvnikov!
Default avatar
Da vam nekaj povem je napisal/a:
Če je to, kar imajo Nemci danes nacizem, res ne vem zakaj se ti veseliš, da je v sloveniji zmagal komunizem.
Default avatar
zgodovina se bo ponovila je napisal/a:

Malo na desno poglej, tam imaš cel kup ekstremistov, takšnih in drugačnih. Prav zanima me, koliko časa boste še videvali komuniste vsepovsod? Še 20 let? 30? 50? Jih bo do leta 2200 končno zmanjkalo ali še ne?