Življenje, ah to življenje

Odgovarjajo: Mirjana Frankovič, transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj

Iščem žensko za resno zvezo

Default avatar
Pozdravljjeni!

Že kar nekaj časa spremljam objave na tem portalu, zato sem se odločil, da tudi jaz napišem svojo objavo, ker želim spoznati verno žensko za resno zvezo s katero bi ustvaril družino. Sem samski fant, ki bo kmalu star 30 let z 7. stopnjo izobrazbe. Prosti čas rad preživim v naravi, obiskujem razne aktivnosti na prostem teh je poletnem času, kar veliko, preberem kako knjigo ali pa pogledam kak film, rešujem križanke, zanima me tehnika, šport... Visok sem nekje 192 cm normalne postave, urejen, vljuden, iskren, vztrajen in imam v življenju še veliko načrtov in želj.

Že kar nekaj časa sem sam in čeprav je samsko življenje včasih veliko preprostejše, kot življenje v dvoje, je sprehod po gozdu, film v kinu ali kosilo veliko lepše v dvoje. Vsaka kriza, padec ali neuspeh je manjši, če sta dva, ki si stojita ob strani, zato bi rad spoznal žensko staro od 26 do 36
let, ki je iskrena, preprosta, simpatična, izobražena, si želi ustvarii družino skupno življenje je nekadilka in so ji blizu krščanske vrednote. Vsaka ženska je na svoj način lepa, vendar ni vse v zunanji lepoti pomebna je tudi tudi tista lepota, ki jo žensko nosi v sebi. Razdalje med kraji ni ovira, da se nebi spoznala.

Moj kontakt [email protected]

Moderatorji

Mirjana Frankovič , transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj
MirjanaFrankovic