Forum: Pomoč voznikom v prometu

Kako ravnati v prometni nesreči, kako se obnašati, če vas ustavi policija? Kako pridobiti vozniško dovoljenje? Ste izgubili vozniško dovoljenje, ne veste kakšen je postopek? Vas zanima postopek o prekršku ali potrebujete informacije? Želite vedeti, kaj je opozorilo, plačilni nalog, odločba, sodba ali drug akt izdan v postopku o prekršku.

prepoved voznje po nemciji

Odgovori Nova tema
Default avatar Jeanhlod 1 Nov 2017 23:54

Zdravo!

V Nemciji so mi policaji dali en mesec prepovedi voznje, ki naj bi zacela veljati ko jim posljem svojo voznisko. Torej v tem primeru ne morem voziti po ostalih drzavah, vkljucno z Slovenijo? A lahko kje dobim kaksno potrdilo da imam voznisko dovolenje? ali jim lahko posljem namesto originala kopijo?

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Avatar lukarupnik 6 Nov 2017 16:38

Pozdravljeni, žal nisem seznanjen s takimi postopi, ki ste jih navedli. Prvič slišim, da bi morali naknadno poslati vozniško dovoljenje, da vam prepovejo vožnjo. Če že bi jim sam poslal kopijo vozniškega dovoljenja in nikakor ne original. In kot navajate imate prepoved samo v Nemčiji in ne po drugih državah. Menm, da vam je prepoved vožnje začela veljati takoj po storjenem prekršku. Lp

******************************************
Luka V. Rupnik, vodja šole vožnje AMTK
Litostrojska cesta 40a, Ljubljana
040/310-140, 01/518 13 56
http://www.prvaavtosola.si, [email protected]

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Stran 1 od 1
Na vrh