Forum.Over.Net

Starševski čvek

Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!

Bojana Ksela pravi, da je na Popu nehala delati zaradi bolezni - kaj pa twit o gasilcih?

Default avatar

če pa ni res

Danes se je na spletu pojavilo kar nekaj člankov, kjer Bojana Ksela promovira svoj blog. Ok, zakaj pa ne.
Kar me moti, je to, da pove, da je delala na Popu in da je z delom prenehala zaradi bolezni. Hm? Vsi, ki imamo spomin malo boljši od zlate ribice, se spomnimo njenega twitta o gasilcih,kjer jih je imenovala za stare prdce, zaradi katerega so bili sami gasilci zgroženi, posledično je punca ostala brez službe.

http://www.zurnal24.si/magazin/vip/popt ... zbo-246252

Bojana Ksela Rose , ki je delala kot novinarka Sveta na Kanalu A in informativne oddaje 24ur, nazadnje pa je bila zaposlena v kreativnem oddelku POP TV, je bila odpuščena. "V začetku leta smo z Bojano Ksela zaradi kršenja pravil produkcijskega procesa prekinili sodelovanje," so za nas potrdili na POP TV. Po informacijah našega vira so jo odpustili en dan pred poročnim potovanjem v Avstralijo, zanjo pa je bil usoden tvit, s katerim je ujezila gasilce. " Iz tvitov Bojane Ksela, kreativke zaposlene na POP TV, je jasno razvidno, kako komercialna televizija s šovom ‪#‎enota14‬ zgolj izrablja dobro ime prostovoljnih gasilcev za kovanje svojih dobičkov. Mar jim je za humanitarno poslanstvo, požrtvovalnost in srčnost prostovoljcev, ki nesebično hitijo na pomoč v nevarnost, ko vsi bežijo iz nje. It's all just about money. Prepričajte se sami. Gasilci, ki smo proti šovu, smo za gospo Bojano Ksela zgolj "stari prdci". Oholost PopTV in njenih zaposlenih nima meja. Žalostno. Deli naprej, naj bo javnosti jasno v katerem grmu tiči zajec, " so se gasilci odzvali na njen zapis. POP TV se je od njenega tvita takoj distanciral: "Njeno mnenje v nobenem primeru ni stališče naše hiše. S takšnim odnosom, kot ga je slutiti iz njenih izjav, nismo delali niti pri tem niti pri nobenem drugem projektu. Obravnavali jih bomo kot kršenje produkcijskega procesa in tudi ustrezno sankcionirali.“
Default avatar

če pa ni res

Bolezen jo je prisilila, da je novinarsko kariero obesila na klin. Sedaj denar služi z delom, o katerem je sanjala že od malih nog.
Bojana Ksela Rose , ki je kar nekaj let delala kot novinarka POP TV in Kanala A in je poročena s kreativnim direktorjem POP TV, Donaldom Rosejem , si je našla nov izziv. Pred meseci je na Instagramu objavila blog z otroško modo in dodatki za najmlajše, sedaj pa je ta blog razširila in lansirala spletno stran mrsbrose.com , na kateri sedaj ne predstavlja le mode za otroke, ampak tudi ženske, na njej pa najdete tudi utrinke z Bojaninih potovanj.

Po tako imenovanem „mommy blogu“ sedaj še modni blog in spletna stran. Zakaj?

Moda je nekaj, kar me navdihuje že od nekdaj in pri 35 letih sem si pomočjo svojega moža končno upala stopiti na pravo pot. Že kot 8-letna deklica sem sedela za maminim šivalnim strojem in šivala dekorativne blazine za svojo sobo, medtem ko je morala mama zame sešiti identično trenirko, kot jo je sešila za mojo barbiko. Vključno s patenti in našitki, sicer nisem bila zadovoljna.(smeh) Življenje me je kasneje zapeljalo v novinarske vode in ko sem pred petimi leti zaradi bolezni novinarsko kariero zaključila, je strast do mode spet privrela na površje.

...........................


Bi rekli, da je bila odločitev, da se poslovite od POP TV-ja in novinarstva ena boljših v vašem življenju?
Saj veste, kako je z bivšimi, ko pogledate nazaj. V glavi jih pospraviš v mapo z oznako: Neprava odločitev! ( smeh ) Šalo na stran. Na POP TV sem se marsikaj naučila, kar mi v tem poslu pride prav. Od kadriranja, fotografije, pisanja tekstov, sploh pa dela z ljudmi. Četudi neprava, je bila zame to zelo vredna in koristna izkušnja, za katero jim bom vedno hvaležna.

Več na: http://www.zurnal24.si/magazin/lepota-t ... nje-299342