Starševski čvek

Ženska ejakulacija, za ženske

Default avatar
Slišala sem o njej... in do sedaj, pa sem več kot štiri desetletja ni bilo ni duha ni sluha, na nekem forumu sem celo brala, da to ne obstaja, tako da niti nisem bila prepričana, da je to možno pri ženski.
Imam (novega) partnerja, ki je odličen v postelji, predvsem pa me zelo privlači .... Nekajkrat sva opazila, da je bilo pri spolnem odnosu nekaj vode kot bi se polulala, pa niti slučajno ni bil urin, zadnji spolni odnos pa sem imela močno ejakulacijo, da je, ko ga je med odnosom dal iz nožnice, prav špricnilo v majhnem loku, kljub temu ,da orgazma takrat nisem doživela. Sem bila res presenečena .. Kakšne pa so vaše izkušnje? Ženske, imate žensko ejakulacijo?
Default avatar
Ne fantaziraj...ženska ejakulacija še vedno ni znanstveno dokazana...menda imate babe neko žlezo, podobno moški prostati, in še to je menda...
Če v več desetletjih ni noben sposoben uradno dokazat funkcijo in naziv te žleze in legitimirat izloček, potem je to še vedno fama...
Default avatar
Tor, ne vem zakaj se oglašaš ... vprašanje je namenjeno ženskam, ki imajo izkušnje z obravnavano temo in kot je navedeno v zadevi.
Najbrž, da si nekaj domišljam, ja seveda ...
Default avatar
Ejakulacija se sliši bolj seksi, kot inkontinenca...
Default avatar
987654321 je napisal/a:
To je dobra fora ja, zaj si me res nasmejal.

Drugače pa ja, sem doživela to z enim partnerjem, ki mi je pokazal nebesa in se mi je to redno dogajalo. Ni pa bilo prej tega in ne potem, kljub kar nekaj izkušnjam.

Pa to ni bila inkontinenca, ker je še zdaj nimam, ko sem že v letih.
Default avatar
az jo imam, ampak ni fajn. No, sam občutek že - toda vsi problemi, ki so povezani s tem... Jaz to doživljam ne samo pri vrhuncu, ampak praktično ves čas drgnjenja, ali z roko, ali s penisom, ali če sama, ali mož... Zato se nikoli se ne morem sproščeno prepustit, saj moram vedno misliti na to, da je treba preden prične teči potok, podložit brisačo. Pri meni ne pomaga samo brisača, ampak moram pod njo dat še kakšen kos najlona in z vsem tistim motovilit...
Default avatar
Sicer nisem zenska. Oglasam pa se, ker sem pred kratkim to tudi sam dozivel. Okay, tista s katero sva se sla je dozivela. Menda se ji je prvic zgodilo. Malenkost bolj mokro je bilo. Ampak, ce mi ne bi povedala, ne bi opazil. Tako sva bila vsa prepotena. Bilo pa je dalec od nekega mocnega curka. G spot orgazem.
Default avatar
Tudi jaz sem to doživljala, ampak samo z enim partnerjem, s katerim so se mi odprla nebesa.
Znanost gor, znanost dol - to dejansko obstaja. Kakšna inkontinenca! Na to se sklicujejo tisti, ki tega rajskega občutka ne znajo ustvariti.
Default avatar
Avtorica, iz katerega organa pa ejakuiraš? To me res zanima. Imaš kje skrit mali penis?
Default avatar
Ko sem prvič to doživel pri ženski, ona je bila na men, ko sva šopala, me je skor kap zadela, bila je tema in preprosto sem mislil, da je ženska, glih takrat padla v svoj mesečni ritual, tako sem si mislil, da se razumemo in takoj prekinil spolni odnos, uhhhhh, tud pogledat se nisem upal, Pa vseeno, vžgem luč, s strahom, da bom videl katastrofo na rjuhah, gledam,.... gledam, sebe, gledam njo,..., si pomencam oči, če res vidim, vse ok., noebnih madežev, pa rečem, ej,.... kaj pa je bilo to... ona samo skomigne z rameni,.....hehe..., sm vseeno, nism mogel nadaljevat takoj odnosa zarad tistega prebliska, ki mi je švignil skozi misli.
Default avatar
Do tega lahko pride le, ko je med osebama popolno zaupanje, skoraj božja ljubezen.
Tekočina je slana, brezbarvna
Teče iz vagine, v kar se lahko moški prepriča pri draženju notranjosti s prsti. Žleza enostavno takrat deluje hiperaktivno.
Default avatar
Če teče iz vagine oz se cedi, je nekaj drugega, kot še špricne, ker iz vagine nima kaj špricat, se pa ve, od kje lahko špricne.
Default avatar
Popay je napisal/a:
to je to.
Default avatar
Popay, ti kar šopaj ... to je fajn

meni je vseeno, od kod priteče, glavno da je luštno
Default avatar
arrina je napisal/a:
Uradne znanstvene raziskave , podprte z dokazi, še ni...nič ne vemo za sigurno...ženska prostata sploh obstaja? Kje se nahaja? Kakšen organ oz žleza je to? Kaj proizvaja? Sestava ? Preko česa se ta snov izloči iz telesa? Obstaja G točka?
Default avatar
Thorrr je napisal/a:
da v današnjih časih večina ne ve, kaj imajo znotraj sebe. seveda ženska prostata ne obstaja, pa tudi ženska ejakulacija ne. Če je ženska zelo zelo vzburjena, pač postane zelo mokra in če ima natrenirane mišice medeničnega dna lahko celo ven kaj pošlje. To je vsa znanost.
Default avatar
Ne bluzite, če nimate pojma. Tudi jaz tega nisem vedela 43 let, ker očitno nihče ni znal z mano ravnati. Potem mi je bilo zanimivo, sem brala, raziskovala, probavala in evo ga, res je curek enkrat bolj, drugič manj, tudi sam način preden pride do tega hudičevo paše, vseeno pa tega ne enačim z orgazmom. In ja, tut marsikateri moški ve za to in zna izzvat iz ženske, s prsti še posebej, na pravi način. Pri sexu se mi je pa samo enkrat z nekom zgodilo.
Torej - NI inkontinenca!
Default avatar
No, moj mož pa vedno pravi, da kadar mi pride ko mi jo liže, ga vedno pošprica po obrazu
Default avatar
Poscala se je je napisal/a:
malo morgen, nism bil moker, čsit normalno vlažen kot po vsakem odnosu, občutil pa sem občutno spremembo temperature sred odnosa na penisu, hehe.
Default avatar
Že nekaj časa je tega, odkar sem osvojil tehniko, ki ženske pripelje do mokrega vrhunca. V teh letih sem zamenjal cca. deset partneric, uspelo je čisto pri vseh in vsem je bil tak vrhunec prvi v življenju. Večina je bila presenečenih, nekatere je bilo kasneje malo sram, da so zmočile posteljo, ampak uživale so pa prav vse. Kdor trdi, da to ne obstaja, nima pojma kaj govori...