Domače živali in veterina

Odgovarjajo:

Predstavitev moderatorke

Default avatar

Andreja

Vesela se, da vam lahko predstavim Leno Gregorčič, ki vam bo na forumu v pomoč pri iskanju odgovorov na vaša vprašanja s hišnimi ljubljenčki. Ni veterinarka, ampak vam bo pomagala najti pot do pravega odgovora.
Lena ima rada izzive in zase pravi: "Najraje se sprašujem o tistem, kar večina smatra za samoumevno, zato rada na popolnoma vsakdanje stvari pogledam iz druge perspektive. Na podlagi tega je nastala spletna stran zhp.si, ki pasjim skrbnikom nudi drugačen pogled na hrano, reševanje zdravstvenih in vedenjskih težav ter drugih tegob, s katerimi se srečujejo sodobni psi in njihovi skrbniki."

Lena bo vas znala usmeriti na pravi naslov ali pa vam dati vzpodbudno besedo. Že sedaj pa v sodelovanju z različnimi strokovnjaki, terapevti in veterinarji organizira različna predavanja in delavnice na različne tematike - od sveže hrane do predstavitve različnih komplementarnih metod zdravljenja, kjer vedno dajo poudarek na to, da gre pri dopolnilnih metodah zdravljenja vedno za sodelovanje in ne tekmovanje s klasično veterino.

Prosti čas pa najraje izkoristi tako, da s psom raziskuje bližnji gozd ali se izgublja na travnikih.
***

Problemov ne bomo rešili z istim načinom razmišljanja, kot smo jih ustvarili.
Albert Einstein


Stojim Vam ob strani.
Default avatar

Lena Gregorčič

Andreja, najlepša hvala za krasno predstavitev! Vsem pa se opravičujem za pozen odziv :) Veselim se biti del te skupnosti in že nestrpno pričakujem vaša vprašanja :) Lep dan vsem skupaj!

Moderatorji