Style.Over.Net

Nega, ličenje in style

Odgovarjajo: Anja CajhenBrigita PotočkiMartina RazingerAna Ziherl Mali, Shape Salon Ljubljana • Ljubinka Đokić, Shape Salon Ljubljana

Forum za ženske in moške, ki si želijo izvedeti več o modi, trendih, lepoti, ličenju ter negi telesa in obraza. To je kotiček, namenjen izmenjavi mnenj in lastnih izkušenj ter vprašanjem modnim in lepotnim strokovnjakom.

Anja Cajhen

AnjaCajhen

Brigita Potočki

mjzfashion

Martina Razinger

martinarazinger

Ana Ziherl Mali , Shape Salon Ljubljana

Ana Ziherl Mali

Je zelo strastna glede lepote in nege, praktično že od otroških let. Vedno je spremljala trende in se izobraževala. Več kot 10 let se poklicno ukvarja z nego kože. Je tudi lastnica Shape salona, distributer za znamko Intraceuticals za Slovenijo in države bivše Jugoslavije. Obožuje svoj poklic, delo s strankami in dejstvo, da jim s svojim znanjem lahko pomaga.

Ljubinka Đokić , Shape Salon Ljubljana

Ljubinka

Ljubinka je vizažistka, specialist kozmetične in medicinske mikropigmentacije (pigmentistka), specialist odstranjevanja tetovaže in permanentnega make up-a, strokovnjakinja za urejanje nohtov z brendom Gelish in za keratinsko vihanje trepalnic z Elleebana Lash Lift. S čopiči in ličili je odraščala in je v svetu mode že od 15. leta. Lepota je njeno poslanstvo in se v njej tudi najbolje znajde. Ugled izkušene umetnice ličenja je dobila z dolgoletnimi izkušnjami na področju ličenja v TV showih (Top model, X Faktor, Znan obraz ima svoj glas…), časopisih (Story, Playboy…), video spotih (Hannah Mancini, Manca Špik…), prireditvah in pri delu s strankami. Je velika zagovornica naravne lepote in se drži pravila "manj je več". Ženski populaciji je želela ponuditi še več in odločitev za izobraževanje o kozmetični in medicinski mikropigmentaciji pri Goldeneye micropigmentation company (Nemčija) je bila absolutno prava odločitev. S tem je začela pisati novo zgodbo, ki jo osrečuje in izpolnjuje. V delu uživa in njeno največje zadovoljstvo so zadovoljni in nasmejani obrazi strank.

Štrleče obrvi in eyebrow ironing

Default avatar

SannieBaby

Pozdravljeni,
zanima me, če je kdo že imel izkušnjo z "ravnanjem" obrvi (eyebrow ironing).. Namenjeno je tistim, ki imajo neukrotljive, štrleče obrvi oz. tiste, ki jim obrvi rastejo v nasprotni smeri. Sama tega v Sloveniji še nisem zasledila. Sicer pa gre za nanos različnih gelov na obrvi, ne gre za rabo toplote, kot bi se lahko domnevalo iz imena, podobno kot pri vihanju trepalnic.
Prav tako me zanima, če ima tudi kdo od vas podobne težave z obrvmi ter kako se z njimi spopada. Sama sem preizkusila številne gele in voske a brez uspehov.
Hvaležna bom vseh nasvetov :)
Default avatar

kofi

Prvič slišim.. in sliši se malo smešno :) Ampak, meni so všeč obrvi, če so malo "skuštrane", da niso preveč pravilne.
Default avatar

SannieBaby

Tudi mene ne moti če niso povsem pravilno oblikovane, še boljs so mi všeč če so bolj bujne, kot pa povsem tanko populjene :) Vendar pri meni ne gre za zgolj “skuštrane” normalno ležeče obrvi ampak dobesedno štrleče! Smer rasti povsem nasprotna ali kar navzgor (pravi kot na čelo), če pogledaš iz profila izgleda kot dve “polički” nad očmi :(
Sicer ta postopek izvajajo predvsem v latino državah, kakor sem zasledila na spletu ali pa je tam samo bolj vsakdanji. Sklepam, da je tam bolj pogosto, da imajo ženske težve z neukrotljivimi obrvmi.
Se tolažim s tem da se v zadnjem obdobju “trendi” obrvi tako spreminjajo, da bodo morda celo štrleče enkrat prišle na vrsto. 😂