Starševski čvek

A naj vrnem tipu stvari?

Default avatar
Ponavadi nisem taka packa. Ampak bivšemu tipu sem posodila manjšo vsoto denarja, ki ni bila mišljena kot posoja. Predplačilo za neko delo ki ga ni naredil. Če mu ne bi plačala bi tip crknil od lakote. Pa ni me sam prosil za denar. Dala sem mu tudi nek objektiv za fotoaparat. Je sicer ful dober in v tujini šolan fotograf. Moja mama mu je tudi šivala neke stvari in mu naredila uslugo in še mogla popravljat ker pač gospod ni bil zadovoljen. In se sekirala, če je v redu ali ne. Dela vrhunske stvari in je res dobra oblikovalka. In da je naredila za nekoga unikatno stvar in jo še popravljala, je rabila nekaj ur, dni v bistvu. In pol se je ta ****** začel do mene ful grdo obnašat in pač manipulirat z menoj. Kar je slabše kot če te nekdo žali. Ker prav ne opaziš. Na srečo sem jaz hitro. Na enem sprehodu je rekel nekaj v smislu, da ko bom šla z nekom drugim na zmenek... In sem ga takoj ustavila naj razloži in sva se razšla. Seveda mi je bil denar dolžen dokler mu nisem prav nekajkrat zatežila. In si je izmišljeval neke izgovore. Da sva bila drugače zmenjena (hotel je neko delo pri meni, ko sem ga potem dala neki punci ki ni tako dobra in je pridna in si zasluži in kar naredi je vseen kvalitetno, dosti zame). In je bil užaljen in me je začel žalit. V smislu da sem plehka, ker nočem vrhunskega izdelka. In najdražjega... Ko smo pri katakterjih - nikoli ni rekel hvala moji mami, nikoli sestrični ki mu je dostavila stvari iz dobrodelnega kluba kjer se res trudijo za reveže... bil je totalni socialni problem z vrhunsko izobrazbo in talentom. Nikoli se ni opravičil, ker mi ni vrnil denarja ali ker ni imel da bi vrnil. No - in zdaj hoče nazaj 2 knjigi, ki jih imam izposojeni od njega. In mi je seveda takoj poslal sms. Sam mi je pač vrnil denar. Končno po dveh letih. Prav iz principa mu ne bi vrnila teh knjig, dejansko glede na to da se je šel igrice, me je stalo več kot ti dve knjigi. Clovek z dvema obrazoma in se mi zdi, da ga ljudje prav cenijo kako je super in v redu. Mi gre prav na bruhanje. Ce drugi ne vidijo da je v resnici podn karakter ki se dela bogega da pride do stvari, pol se še niti ne sekiram da mi ni na začetku bilo jasno. Zdaj samo ne vem, se naj spustim na nivo primitivnih in ne vrnem knjig ali naj bom fer tako kot sem vedno do vseh in jih vrnem.
Default avatar
wtf je napisal/a:

Vrni mu tiste knjige, potem pa adieu -za vedno.
Default avatar
ma kupi mu še dve knjigi zraven in mu jih daj.
dolgoročno se ti to najbolj "splača"
Default avatar
superr_nova je napisal/a:
Jaaa, dejansko kakšno o osebnostni rasti, ampak ker je vse skomercializirano, ne bi pomagalo. Darilni bon za obravnavo pri psihoanalitiku mogoče.
Default avatar
Jest ti prodam idejo, kako vrniti knjigi tako, da slednjič ko jih bo vzel v roke, se mu bo bruhalo.
Default avatar
Sodnica Judy bi zdajle že vpila na avtorico: IT'S OVER! MOVE ON!!

In prav bi imela. :)
Default avatar
Doslej si bila fair, zdaj pa ne bi bila več, ali kako? In te nič ne moti, da nikoli več ne bi mogla brez zadržkov reči, da si fair?
_____________________________________________________________________________________________________________
V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...
Default avatar
wtf je napisal/a:
A ne bo že s tem dovolj kaznovan, ker te ne bo več imel:-)))?
Default avatar
gola resnica1 je napisal/a:
Imam bolj inteligentno idejo. Menjala jih bom za otroške slikanice, ki jih bom podarila revnim otrokom. In mu napisala zahvalo za to - v imenu teh otrok
Default avatar
danes neprijavljena je napisal/a:
Zame je bila stvar zaključena tisti trenutek ko sem dobila nazaj tisto kar mu nikoli ni pripadalo. Moj denar. Lahko bi bil tud še večja pi..a in mi ga sploh ne bi vrnil. Sem itak imela srečo. Naredil mi je drugačno škodo. Kot človek in oseba je bil pa pozabljen v tistem trenutku ko je pokazal pravi obraz. Ker se meni taki ljudje preprosto gnusijo. Da se dela bogega in mu vsi pomagajo in on ni niti hvaležen. Pol se naj ne dela in si pomaga sam. Ma dejansko me je to ful izučilo. Mi je pa on danes poslal sms. Naj pošilja... in vidi kako je.
Default avatar
wtf je napisal/a:
Nekateri ljudje nikoli ne razumejo, kaj jim želiš povedati.Zato bi mu jaz na tvojem mestu vrnila knjigi in zaključila zgodbo za vedno.Kot da nikoli ni bilo.Konec.Zrak.
Default avatar
Lej wtf, če je tole res....ti bi rada maščevanje, obenem pa ostala poštena?
Easy peasy. Odgovori mu na sms, da ja, seveda mu boš knjige vrnila. Potem pa tišina.
Če bo pisal kdaj mu jih boš poslala/dala, se delaj neumno in ne odgovori kakšen mesec dni.
Če bo pisal kdaj naj pride ponje, reci, da te ni doma. Naj čaka, kot si ti čakala, naj doživi kako je, če ne skačejo vsi na njegov žvižg. Napiši kakšen sms, kot da se dogovarjaš, pa spet tišina.
Ko boš imela maščevanja dovolj, mu daj tiste knjige.
In ga pozabi.
Default avatar
feminisTka je napisal/a:
To je tudi bila ena od idej. ;) Če mu jih takoj, dejansko nič nisem naredila.

Saj vem, da sem mal žleht. Res si ne morem pomagat, ker pač ni bilo fer do mene in celo vsaj dveh vpletenih. Malo mu bom pomagala pri tej šoli, mislim pa da tako takšni ljudje dobivajo v življenju svoje porcije, ker si enostavno čisto sami kopljejo jame.
Default avatar
wtf je napisal/a:

Seveda bo dobil svojo porcijo, ki mu pripada.Od nekoga drugega, ne od tebe.Dobil pa jo bo kot pribito.
Jaz bi mu vrnila knjige in čimprej zaključila z njim.Škoda vsakega tvojega dneva , minut in sekund, da bi potem še pomislila nanj.Ni vredno.Življenje gre tako naprej, taki butlni pa čimprej v pozabo.Ni obstajal in ne bo .
Default avatar
wtf je napisal/a:
In mu tako seveda indirektno potrdila, da je smiselno najti novo tepko, ki ga bo financirala...
Default avatar
Bistvo tukaj je objektiv...a je bil 300 mm f 2.8? :P
R. trzęsie swą dupą, idiotka nie kuma nic,
Że jest tu największą kurwą, w loży dla MON.
Default avatar
gola resnica1 je napisal/a:
Aja :) Ne vem če si razumel kaj sem mislila. Mogoče bi se pa počutil počaščenega, pomembnega ipd. da je dejansko naredil dobro delo. In si celo pripisal usluge.

Imam še boljšo. Objavim jih na fb v eni skupini in naredim dražbo. Ampak dražbo s kondomi. Kdo da več kondomov, dobi knjige. In mu pošljem te kondome s posvetilom, naj se prosim ne razmnožuje. Z obrazložitvijo. V dobro otroka seveda, ne ker bi on proizvajal slabe. Otroci so čist super.
Default avatar
Pikulet je napisal/a:
Pojma nimam, se ne spoznam. Dejansko bi me lahko okrog prinesel, ker o tem ne vem nič. Pa možno da me je. Pa ni pomembno, meni bi se valjal po predalu še 30 let. Tak da tud če je 2000 eur :D
Default avatar
Ce ze hoces bit zleht bot ornk ane... vrni mu knjige seveda... ampak naj manjka od 50 strani naprej vsaka 3tja stran ;)
Default avatar
Zelo čustveno se odzivaš, kar pomeni, da se še zelo veliko ukvarjaš z njim.

Predlog z lažnivimi smsji(kako te ni doma...itd) zgolj govori o tem kako so nekateri pritlehni in se poslužujejo laži, da nekoga prizadenejo. Tudi tvoje iskanje "najboljše ideja kako ga za..j..t" marsikaj pove o tvojem načinu razmišljanja in o tebi sami.

Če res želiš končat zadevo, mu vrni kar si si izposodila, kot ti je vrnil on, čeprav kot praviš, ni imel ničesar. Nekako je napraskal in ti vrnil, ti pa imaš "vsega" pa razmišljaš, da ne bi vrnila oz kako bi stvari še bolj zakomplicirala....