Starševski čvek

gorenjska najbolj razvita pokrajina in ljubljana

Default avatar

pokrajine

zakaj je na gorenjska najbolj gospodarsko razvita in pač okolica ljubljane s celotno gorenjsko najbolj visoko gospodarstvo od drugih pokrajin v slo ki ni tako.
hvala
Default avatar

A veš

Turizem.
Default avatar

pokrajine

A veš je napisal/a:
čak, turizem je bolj primorska, kar se pa tiče gorenjske pa ljubljana pa ni nekaj veliko turizma in ni zarad turizma ta del zaradi tega razvit....
Default avatar

ribička

Turizem tudi na gorenjskem. Bled, Boinj in na primorskem.
Default avatar

pokrajine

ribička je napisal/a:
no kaj pa če turizem izvzamemo, je gorenjska po tem takem še zmerom bolj razvita kot druge pokrajine, saj ni samo turizem.
tukaj je tehnologija, strojništvo, elektronika, živilske industrije, kovinarstvo, prevozništvo, moda, avtomobilska industrija, prodaja... in še in še takih podobnih...
Default avatar

ribička

se strinjam s tabo ja imaš prav še to vse iam gorenjska in je zato tako razvita
Default avatar

Julij Cezar

pokrajine je napisal/a:
ker je slovenja centralizirana in ne vem od kod tebi ideja da je gorenjska pokrajina? geografsko mogoče, politično pa v slo nimamo pokrajin pa bi jih morali imeti in to z visoko stopnjo avtonomije, s tem bi spodrezali center moči v ljubljani in bi še ostale pokrajine imele kaj koristi tako pa vse požre ljublajana
Default avatar

bomjestpovedala

Gorenjka, preseljena na Štajersko, prej sem bila pa na Dolenjskem. Logično je, ljudje drugod po Sloveniji nimajo resnega odnosa do dela, samo nekaj bi pametnjačili in hvatali krivine. Jamrajo pa ... v tem so profesionalci. Hvala bogu sem našparala in grem nazaj.
Default avatar

mala malca

pokrajine je napisal/a:
Zato ker ljudje delajo,znajo gospodarit,prilagajajo se spremembam,....; ne čakajo na subvencije temveč zavihajo rokave. Skratka so v korak s časom.
Default avatar

rocker

To je samo bežen pogled, zjebali ste Štajersko, Dolenjska ni dosti boljša, jebeš firme profila Revoz,Primorsko nad gladino drži Luka Koper, vendar nič ni večnega.Glede na strategijo okrog luke, ne dvomim, da bo preverjenim igralcem uspelo zadati smrtni udarec.Nato sledi boj, oziroma mesarsko klanje, samoprozvanih najrazvitejših pokrajin.Tam kjer je zvezda vodilja pohlep, ni osnove za blagostanje cele nacije.Osrednja Slovenija ima tlakovano pot v večni pekel!
Default avatar

rocker

Prišlo bo iz riti v glavo, vendar bo takrat prepozno.
Default avatar

S takim razmišljanjem

rocker je napisal/a:
Ste, kjer ste.
Default avatar

Gorenjsko dekle

Gorenjci smo najbolj pridni:)))
Default avatar

poIarni sij nepr

Gorenjsko dekle je napisal/a:
Si priden si, kaj da nisi. :-)
Default avatar

Malo za hec

Ker tam ne raste trta.
Default avatar

he he hu hu

Malo za hec je napisal/a:
Končno je nekdo povedal resnico, pa čeprav v hecu :)
Default avatar

penelopa13

Gorenjci smo najbolj pridni in gospodarni.
Default avatar

Raste šnops

he he hu hu je napisal/a:
Trditev ne drži.
Raste in obrodi.
Sicer pa raste šnops, karikirano.
Default avatar

krnnekiii

bomjestpovedala je napisal/a:
Najvec pametnjakovicev, ki hvatajo krivine je v Ljubljani, drugje poznam samo pridne in delovne ljudi, ki celo zivljenje garajo. Lahko pa v Ljubljano vzames s seboj rome, ker brez njih bi bilo na Dolenjskem veliko boljse zivljenje.
Default avatar

rocker

Ljubljana je polna birokracije, ki meša meglo, išče nikoli izkopane rude, in zbira izgubljene stvari.To so delovna mesta, z visoko dodano vrednostjo, neprimerna za primitivce, iz periferije.Vse sami snobi, rojeni v srajci, z vizijo razsvetljenstva preostale nacije. Klasični primerki Jurček, Damijanček,njihov oča, in vsa prijateljska klika.Malo vas je, al ste govna!