Style.Over.Net

Nega, ličenje in style

Odgovarjajo: Anja CajhenBrigita PotočkiMartina RazingerAna Ziherl Mali, Shape Salon Ljubljana • Ljubinka Đokić, Shape Salon Ljubljana

Forum za ženske in moške, ki si želijo izvedeti več o modi, trendih, lepoti, ličenju ter negi telesa in obraza. To je kotiček, namenjen izmenjavi mnenj in lastnih izkušenj ter vprašanjem modnim in lepotnim strokovnjakom.

Anja Cajhen

AnjaCajhen

Brigita Potočki

mjzfashion

Martina Razinger

martinarazinger

Ana Ziherl Mali , Shape Salon Ljubljana

Ana Ziherl Mali

Je zelo strastna glede lepote in nege, praktično že od otroških let. Vedno je spremljala trende in se izobraževala. Več kot 10 let se poklicno ukvarja z nego kože. Je tudi lastnica Shape salona, distributer za znamko Intraceuticals za Slovenijo in države bivše Jugoslavije. Obožuje svoj poklic, delo s strankami in dejstvo, da jim s svojim znanjem lahko pomaga.

Ljubinka Đokić , Shape Salon Ljubljana

Ljubinka

Ljubinka je vizažistka, specialist kozmetične in medicinske mikropigmentacije (pigmentistka), specialist odstranjevanja tetovaže in permanentnega make up-a, strokovnjakinja za urejanje nohtov z brendom Gelish in za keratinsko vihanje trepalnic z Elleebana Lash Lift. S čopiči in ličili je odraščala in je v svetu mode že od 15. leta. Lepota je njeno poslanstvo in se v njej tudi najbolje znajde. Ugled izkušene umetnice ličenja je dobila z dolgoletnimi izkušnjami na področju ličenja v TV showih (Top model, X Faktor, Znan obraz ima svoj glas…), časopisih (Story, Playboy…), video spotih (Hannah Mancini, Manca Špik…), prireditvah in pri delu s strankami. Je velika zagovornica naravne lepote in se drži pravila "manj je več". Ženski populaciji je želela ponuditi še več in odločitev za izobraževanje o kozmetični in medicinski mikropigmentaciji pri Goldeneye micropigmentation company (Nemčija) je bila absolutno prava odločitev. S tem je začela pisati novo zgodbo, ki jo osrečuje in izpolnjuje. V delu uživa in njeno največje zadovoljstvo so zadovoljni in nasmejani obrazi strank.

Ličenje in frizura na domu LJ

Default avatar

PikaPolonica234

Zivijo,

iščem osebo, ki bi ne lahko naličila in naredila frizuro (nič zahtevnega, dnevno ličenje in spuščena frizura), v soboto, 7.10. zgodaj zjutraj. Me lahko napotitev na koga, ki bi prišel že ob cca. 6.00 na dom?

(Ce imate morda sami čas, prosim, pišite na Miranda.cruiz.[mention]gmail.com.)[/mention]


Hvala!
Default avatar

mojcaaastrekelj

Pozdravljena,

sicer je tvoj termin, ki si ga potrebovala že mimo, vendar ti pišem z predlogom, da če boš še kdaj potrebovala storitev na domu, ter ne poznaš ponudnikov, da uporabiš aplikacijo SpaMatch.
Jaz sem zelo zadovoljna, je brezplačna in tudi super cene dobivam za vse storitve.
Enostavno ustvariš povpraševanje, ter počakaš na ponudbe, ter se potem na podlagi cene, ocene in razdalje (če hočeš da pridejo na dom, potem ne) odločiš za enega ponudnika.

Upam, da ti je kaj v pomoč lep pozdrav
Default avatar

lovrencickatarinca

Živjo Mojca!

Tudi jaz uporabljam za naročanje na lepotne storitve aplikacijo SpaMatch in sem zelo zadovoljna.
Me veseli, da smo postali bolj napredni in tako hitreje lahko pridemo do storitev, ki jih želimo.
Sem zelo zaposlena in mamica dveh sončkov, zato mi aplikacija rešuje težave preden sploh nastanejo.
Za klicanje vseh frizerjev v okolici ponavadi nimam časa in je uporaba aplikacije SpaMatch najbolj efektivna za naročanje.
Lep pozdrav