Recepti.Over.Net

Prehrana in kulinarika

Odgovarjajo: Vesna Feelgood, svetovalka za prehrano

Imate kuharske izkušnje? Potrebujete nasvet? Povprašajte ostale udeležence foruma, ki radi razkrijejo male skrivnosti velikih kuharskih mojstrov. Seveda pa vam bo svetovala tudi naša izkušena uporabnica, moderatorka , s svojimi nasveti in za vas iskala potrebne informacije. Obilo užitkov.

Vesna Feelgood , svetovalka za prehrano

Vesna Feelgood

Vesna Milenković je dinamična in polno zaposlena mati dveh otrok, ki si je profesionalne izkušnje nabirala na različnih področjih – po duši naravoslovka, ki je pristala v ekonomski stroki in s svojo sposobnostjo improvizacije uspešno združuje različna znanja. Na področje prehrane jo je pripeljala stiska ob spoznanju, da je njen novorojeni sin hud alergik. Postopno se je sinovo zdravje izboljševalo, alergije so pojenjale, znanje s področja prehrane in »alternativnega« kuhanja pa raslo. Ima bogate osebne izkušnje, ji jih z vami deli na forumu Prehrana, Prehrana, rekreacija in oblikovanje telesa in v posebni sredini rubriki na portalu za Recepte. Vesna je prehranska svetovalka in to počne z velikim veseljem. S svojim občutkom za posameznika in s strokovnim znanjem lahko ponudi oporo in razumevanje na poteh sprememb, ki nikoli niso lahke. Vesna ni profesionalna kuharica in tudi ne pretirana ljubiteljica preživljanja časa ob štedilniku. In ravno zato je specializirana mojstrica reševanja vsakodnevnih prehranskih zagat. Vesna pravi: “Obožujem okusno, zdravo hrano, ki se jo hitro pripravi, s slastjo poje in nato posveti še drugim pomembnim rečem v življenju.” Pomaga vam najti odgovore na vprašanje KAKO? To vprašanje se postavi, ko izveste »kaj« in »zakaj« je potrebno nekaj narediti. Vesna poskrbi, da boste lahko vse odgovore lažje prenesli v svoj vsakdan.

Res dobra zeljna solata - prosim za recept

Default avatar

moja solatka

Zeljno glavo (vseeno ali je poletno zelje ali zimsko) prerežem na četrtine, odrežem steblo in režem. Kar tako, celega. Nič ne dajem listov narazen in zvijam,
Posolim, pustim stati cca pol ure, potem pa obvezno dodam bučno olje, jabolčni kis in kumino v prahu. Včasih dodam topel krompir, včasih kuhan fižol, včasih nič. In to je to. Čist simpl in meni najboljše :)
Default avatar

mihapopiha

******. bodi tiho če ne znaš kaj pametnega povedat.
Default avatar

najboljša iz mladega zelja

Obvzno z olivnim oljem, malo kisa, malo limone, sol, poler, kumina. Včasih dodam krompir, včasih fižol. Meni osebno je zelo všeč z majhnimi koščki jabolk.

Moderatorji

Vesna Feelgood , svetovalka za prehrano
Vesna Feelgood