Style.Over.Net

Nega, ličenje in style

Odgovarjajo: Anja CajhenLjubinka Đokić, Shape Salon Ljubljana

Forum za ženske in moške, ki si želijo izvedeti več o modi, trendih, lepoti, ličenju ter negi telesa in obraza. To je kotiček, namenjen izmenjavi mnenj in lastnih izkušenj ter vprašanjem modnim in lepotnim strokovnjakom.

Anja Cajhen

AnjaCajhen

Ljubinka Đokić , Shape Salon Ljubljana

Ljubinka

Ljubinka je vizažistka, specialist kozmetične in medicinske mikropigmentacije (pigmentistka), specialist odstranjevanja tetovaže in permanentnega make up-a, strokovnjakinja za urejanje nohtov z brendom Gelish in za keratinsko vihanje trepalnic z Elleebana Lash Lift. S čopiči in ličili je odraščala in je v svetu mode že od 15. leta. Lepota je njeno poslanstvo in se v njej tudi najbolje znajde. Ugled izkušene umetnice ličenja je dobila z dolgoletnimi izkušnjami na področju ličenja v TV showih (Top model, X Faktor, Znan obraz ima svoj glas…), časopisih (Story, Playboy…), video spotih (Hannah Mancini, Manca Špik…), prireditvah in pri delu s strankami. Je velika zagovornica naravne lepote in se drži pravila "manj je več". Ženski populaciji je želela ponuditi še več in odločitev za izobraževanje o kozmetični in medicinski mikropigmentaciji pri Goldeneye micropigmentation company (Nemčija) je bila absolutno prava odločitev. S tem je začela pisati novo zgodbo, ki jo osrečuje in izpolnjuje. V delu uživa in njeno največje zadovoljstvo so zadovoljni in nasmejani obrazi strank.

Kje kupujete kakovpstne obleke / torbice LiuJo

Default avatar

Sara123456789

Pozdravljeni, mene zanima kje se lahko kupi obleke, ki so dejansko kakovostne in ne samo drage. HM, Zara, ipd so se mi totalno zamerile. Sem kupila kak drazji kos tam in je dobesedno razpadel po 1 letu. Da ne omenjam Promod. Sedaj nakupujem predvsem v S. Oliver in S. Oliver black, Benetton, samo se malo navelicas krojev. Kaksne so vase izkusnje s Stefanel, Pepe jeans, ipd. So stvari res dobre ali samo drazje.

Premisljujem o nakupu torbice LiuJo. So vredne denarja?

Hvala :)
Default avatar

ohDajno

Mucamaca2020 je napisal/a:
Mzuzu Design ima res kakovostno ročno delo. Naredi tudi po naročilu. Poglej: mzuzudesign.comhttp://www.mzuzudesign.com
Ona sprašuje po Liu Jo, ti pa ji ponujaš tole ? Sori...

Avtorica, veliko kupujem na spletu. Sploh SOliverja, saj imajo v spletni trgovini dosti več izbire kot v naših trgovinah. Ko enkrat veš katera številka ti ustreza, skoraj ne moreš udariti mimo. Kupujem tudi Comma preko spleta.
Torbice, denarnice, celo čevlje pa redno kupujem na <https://www.raffaello-network.com/english/outlet.php>. Dobiš v parih dneh. Sploh v outlet se dobi marsikaj ugodnega. Tudi tukaj <https://www.yoox.com/si/designerIndex?dept=women> sem že kupovala. Se pa tudi na ASOS dobi marsikaj dobrega. Sicer pa Emporium.