Forum: Fizioterapija in masaže

Specialist Ortopedske medicine in Manualne terapije svetuje o diagnostiki in terapiji športnih poškodb ter odpravljanju bolečin s trigger point masažo, masažo stopal in drugimi fizioterapevtskimi tehnikami.

Kostno mišična bolečina???

Odgovori Nova tema
Default avatar Fisher1986 26 Sep 2017 09:02

Pozdravljeni. Sem 30 letnik z bolečinami ki trajajo že dober mesec... Začelo se je z bolečino v levi roki in levi prsnici nadaljevalo v sredino prsnega koša in dalje v desno stran,sedaj me hudo boli še zadaj za obema lopaticama in v križu...bolečine nikakor ne pojenjajo...dobil sem tablete proti bolečinam ker pravi doktor da druga skoraj ne more bit...jst pa mislim da ni to navadna bolečina...boli me na otip,prav tako pod "pazduho" na levi in desni strani...kaj mislite da naj storim ali poiščem dodatno mnenje,si plačam kakšne preiskave...ker je že počasi nevzdržno.Hvala za odgovor.lp

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Avatar Barbara Purkart 19 Okt 2017 21:22

Pozdravljeni!

Žal samo na osnovi napisanega ne morem kaj konkretno povedati... svetujem vam, da obiščete fizioterapevta specalista za ortopedsko medicino, da vas pregleda in ugotovi kaj vam povzroča težave. Potem vam lahko izvede tudi ustrezno terapijo in poda napotke.

Lep pozdrav!

mag. kinez. Barbara Purkart, spec.Ortopedske medicine in Manualne terapije, Trigger point terapevt


Fizioterapevtski center Barbara Purkart k.d.

(http://www.fizioterapija.net)

telefon: 041 35 33 66

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Stran 1 od 1
Na vrh