Med.Over.Net

Fizioterapija in masaže

Odgovarjajo: mag. kinez. Barbara Purkart, dipl. fiziot., spec. ortop. med., trigger point terapevt

Specialist Ortopedske medicine in Manualne terapije svetuje o diagnostiki in terapiji športnih poškodb ter odpravljanju bolečin s trigger point masažo, masažo stopal in drugimi fizioterapevtskimi tehnikami.

mag. kinez. Barbara Purkart , dipl. fiziot., spec. ortop. med., trigger point terapevt

Barbara Purkart

Kostno mišična bolečina???

Default avatar

Fisher1986

Pozdravljeni. Sem 30 letnik z bolečinami ki trajajo že dober mesec... Začelo se je z bolečino v levi roki in levi prsnici nadaljevalo v sredino prsnega koša in dalje v desno stran,sedaj me hudo boli še zadaj za obema lopaticama in v križu...bolečine nikakor ne pojenjajo...dobil sem tablete proti bolečinam ker pravi doktor da druga skoraj ne more bit...jst pa mislim da ni to navadna bolečina...boli me na otip,prav tako pod "pazduho" na levi in desni strani...kaj mislite da naj storim ali poiščem dodatno mnenje,si plačam kakšne preiskave...ker je že počasi nevzdržno.Hvala za odgovor.lp
Default avatar

Barbara Purkart

Pozdravljeni!

Žal samo na osnovi napisanega ne morem kaj konkretno povedati... svetujem vam, da obiščete fizioterapevta specalista za ortopedsko medicino, da vas pregleda in ugotovi kaj vam povzroča težave. Potem vam lahko izvede tudi ustrezno terapijo in poda napotke.
Lep pozdrav!

mag. kinez. Barbara Purkart, spec.Ortopedske medicine in Manualne terapije, Trigger point terapevt


Fizioterapevtski center Barbara Purkart k.d.

(https://www.fizioterapija.net)

telefon: 041 35 33 66