Starševski čvek

POŠTA SLOVENIJE IŠČE A NE NAJDE DELAVCEV - TEDNIK

Default avatar
Mater jim lažnjivo, grem na pošto vprašat za zaposlitev pa mi reče, da imam ekonomsko izobrazbo, a res ni v moji branži zaposlitve. Rečem trenutno ni, da bi me pa delo pismonoše veselilo. Pa mi je rekla: "Mogoče bi vas vzeli, če imate študentsko napotnico" Haloooo, 31 let sem star, ona me pa šunta da naj delam na črno. Zdej pa prbijejo na Tedniku da Pošta Slovenije že dolgo išče delavce a jih ne najde, kaj jim pa je no?!?!
Default avatar
jao jao lažnivci je napisal/a:
tud v gostilnah pri nas delajo tako, ko poveš da ne študiraš te vprašajo če poznaš koga, ki bi ti zrihtal napotnico. to je pa zaradi tega, ker če ima on tebe na napotnico, te lahko skensla kadarkoli mu zapaše
Default avatar
ukiniti študentske napotnice (itak je to nelojalna konkurenca na trgu dela)
ukiniti socialo
vzpostaviti fleksibilno zaposlitev
Default avatar
To je odsev nesposobnega vodstva firme. Eni kljukci, ki so po politični plati prišli do položajev sedaj odločajo. Začelo se je z Haucem, za katerega se je sedaj ugotovilo, da je v NKBM pral denar italjanske mafije. Njegovi sodelavci so pa ostali in še danes harajo po sistemu.
Pošta je znanost, ni kr neki. Logistika je veda, ampak tile trenutni tega tako ne razumejo, saj so jih nastavili za vse kaj drugega kot za vodenje.
Default avatar
Oni bi kader imeli, samo plačali ga ne bi. Naš lokalni študentski servis je avgusta iskal študente za tri izpostave pošte. Pa mislim, da ni bil nihče tako nor. Minimalna urna postavka + lasten prevoz. Če niso študenti, gredo pa v Bosno iskat.
Default avatar
Če bi rad delal, naredi npk in pojdi za varnostnika. Če pa si en, ki smao išče izgovore, pa bodi doma.
Default avatar
- varnostnik _ je napisal/a:
to je mimo, že imam delo, to s pošto je bilo pred pol leta in meni se je zdel to idealen poklic - biti na kolesu celo poletje, kaj češ lepšga. đabe rekreacija. zdej sedim na riti s tem za kar imam izobrazbo, na pošto sem šel pa takrat ker kamorkoli sem se obrnil so bili letaki da pošta išče nove delavce in tut v nabiralnike je to hodilo. nekje je bil droben tisk da iščejo delavce ampak na način pogodbe z nekimi členi ki bodo njim v veliko korist. to da ti nek vodja reče za študentsko napotnico ko imaš vse kvalifikacije in sposobnosti zaposlitve, je malo mimo in naj neha ta Tednik že ovijat v vato. vem da so delavci tam bogi kot je blo v prispevku in samo zaradi tega kar sem doživel verjamem, da se tako dela z njimi kot je bilo povedano. ampak prek te izjave "Pošta Slovenija je iskala delavce, a ni bilo zainteresiranih kandidatov" pa ne morem it.
Default avatar
ne nisem kr en je napisal/a:
Khen, poštarji pa že dolgo niso več na kolesih. :)) Vsaj pri nas ne.
Default avatar
dfšsđ je napisal/a:
so so brez skrbi, kolo, motor in avto in tud povedano mi je blo da ne morem bit samo na kolesu ampak da bi mogu bit tut na motorju ali avtomobilu - eno od teh + kolo, ker se menjajo. vem kaj govorim, ne me sprobavat
Default avatar
Nočejo Slovencev, ker hočejo uvažat delavce iz Srbije in podobno, da jim manj plačajo.
Default avatar
saj je blo povedano je napisal/a:
ne razumem pa tega ko je reku Grižnič al ker je biu, da ko je Pošta Slovenije višala plače se je poštarjem na terenu dvignila plača za 2 eura bruto, delavkam na šalterju pa za 11 eur... ha? O.o
Default avatar
ne razumem pa tega je napisal/a:
ker jih izkoriščajo. ona dela od sedmih do treh, medtem ko se poštar jajca po dežju in snegu pa po terenu in gre izpred pošte ob pol sedmih da pride pa tut ob štirih petih nazaj, plačan za 8 ur
Default avatar
sami socialci in usšuš .. kaj pa pošiljate maile namesto pisem --- jasno, da se je pošta prilagodila od česa ima prihodke in kako imeti niske stroške.
Prav vam je - kaj pa volite levake, ki za svoja afnanja porabijo profite pošte
Default avatar
Butl TM je napisal/a:
ti si pa res en BUTL, pejt jajotu jajčka čohat
Default avatar
dfšsđ je napisal/a:
So še. Tud v Lj jih kr neki vidm, večinoma so pa res peš.
Default avatar
Butl TM je napisal/a:
ne, jst sm biu osebno tam. pršu z letakom da iščejo na pošto in vprašal s kom lahko govorim v zvezi s tem, je rekla "počakej tukej", sem počakal, je pršla poslovodja, sva šla v pisarno.
Default avatar
Ena južna je napisal/a:
kok to mislš peš? a veš kok traja peš da poštar obdela eno navadno mestece, kaj šele ljubljano?!
Default avatar
saj je blo povedano je napisal/a:
Slovenci nismo dovolj dobri. Moraš biti Srbin v Sloveniji, če hočeš službo. Itak, če ti pa ni všeč, si pa rasist. Mi nismo rasisti, mi smo mentalno zaostali i d i o ti.
Default avatar
Butl TM je napisal/a:
Misliš, za razliko JJ, ki so mu zastonj brezpačnike delili?
Default avatar
nismo rasisti je napisal/a:
Bedak, Oni hočejo tiste, ki so cenejši. Boli njih džoko kdo je kaj, samo da dela napol zastonj.