Forum.Over.Net

Sex v mestu

tip želi analca

Default avatar

gospodična

pozdravljeni
nevem več kaj naj.. skupaj sva že nekaj časa..mlada in neizkušena. problem, zelo velik se mi zdi nastaja, ker tip želi analni sex.meni pa ni do tega, pa naj se še tako trudim enostavno me to ne vzburja in ne čutim potrebe po tem da bi me v rit..po drugi strani me je tudi malo strah in mi se gabi.mislim, da je to luknjica za druge zadeve..njemu se pa to ne da dopovedati, ''pa mam željo, js bi to rad, to mi je fetiš'' in blabla.. vrjetno bi mu ustregla če strah nebi bil tako močno prisoten.ker sva že poskusila in že sam poskus je bil zelo neprijeten..
zdaj pa nevem..ali me je bol strah poskusiti ali je vedno bolj prisoten strah da bo najdel eno s katero bo lahko uresničil to željo..
potiho me ubija to.nevem kaj storiti...
Default avatar

Sami pe

Fetiš ?
In ti verjameš ?
Default avatar

se ti mal hecaš

Kaj pa, če bi se ti raje začela malo ceniti? Se bojiš, da si bo frajer našel drugo, če ne bo tebe mogel v rit? In se ti zdi, da je potem sploh vredno biti z njim, da te ima sploh res rad?
A če bi ti rekel, da ima grozno željo, da poješ njegov drek in ga poplakneš z njegovo scalnico, bi tudi to naredila, da ne bi šel k drugi?
Kaj pa če bi rekel, da ima grozno željo te enkrat tedensko fajn prebutat? Bi mu tudi ustregla?

Ste babe resno take kokoši?????
Default avatar

CHIP

gospodična je napisal/a:
Naj on začne z anilingusom na tebi, pa od tam naprej, ko in če bosta hotela.
Default avatar

nemehebat

V spolnosti je dovoljeno in normalno vse, s čimer se oba udeleženca strinjata in kar obema odgovarja.
S poudarkom na "oba udeleženca".
Default avatar

takole

se ti mal hecaš je napisal/a:
Podpis!!
Avtorica, tole se desetkrat preberi in se nauči na pamet.
Default avatar

CHIP

takole je napisal/a:
In potem si daj čez glavo Burko, in pojdi enega odmolit v smeri Meke?
Če obema ustreza ne vidim problema (OK, njej očitno ne) - roko na srce je analni seks še relativno preprost fetiš. Kaj bi potem šele rekli, če bi fanta zanimal kakšen bolj hard-core bondage z vrvmi, ali, Allah ne daj, "medical play" (če ste bolj strašljive sorte, ne it googlat)?
Default avatar

Grda resnica nep

Pa kaj se. Da mene moj v kaj takega sili ne bi imel več s čim niti v vagino.
Default avatar

takolelele

gospodična je napisal/a:

Lej, naj proba najprej sam.Naj si dobi lepo enega moškega, ki ga bo nataknil od zadaj.In ko mu bo tako lepo in fajn -ga daj na hladno.Pa še to mu povej, da preveč gleda porniče.

Nima te rad.Pa tudi ne spoštuje te ne! Sili te v nekaj, kar ne maraš! Jaz tudi ne maram tega in ne dovolim, da mi kdo to dela!
Default avatar

takole

CHIP je napisal/a:
Kaj zdaj v to mešaš vero, pa katerokoli že?
Nič nimam proti analnemu seksu - če obema paše. Tule je več kot očitno dejstvo, da njej ne paše, bi mu pa ustregla, samo da ne bo šel k drugi...
In v takem primeru se je dejansko smiselno vprašat, če bi mu torej tudi v čem drugem, kar je njej nesprejemljivo, ustregla, samo da ne bo šel k drugi, se ti ne zdi?

In nasvet, naj se ceni, je popolnoma na mestu. V smislu, da se pač toliko ceni, da se ne pusti prisilit v stvari, ki ji niso všeč oz. da ne pohodi same sebe toliko, da tipu na ljubo ustreže v vsem, tudi zanje nesprejemljivih stvareh.
Default avatar

fuj sami pedri še na tem svetu

gospodična je napisal/a:
Tvoj tip je prikriti gay 100%. Vsak, ki si tako želi analca na vse načine je vsaj bisex ali peder.
Default avatar

Nevenič

Če ženska ne zmore analno, ali ji ne paše, se jo tretira kot 1/3 hendikepirano. Uporabljati je vendar treba vse tri razpoložljive telesne odprtine.
Premagati je potrebno strah v smislu "ne upam poizkusiti, ker vem, da mi ne bo všeč". Dokler je treba začeti, se navaditi, potem sledi uživancija. Zelo plitko bo spolno življenje z žensko, ki se že pri analcu ustavi, oziroma z moškim, ki mu do pozne starosti niti na misel ne pride, da bi ga ženi vtaknil v zadnjik.
Default avatar

zasek

ne, nima pravice zahtevati.
lahko vpraša, če je odgovor ne, potem bo pa zdaj do nezavesti najedal ali kaj. postavi meje. to je tvoje telo!
Default avatar

nemehebat

Nevenič je napisal/a:
Tebi je žena že porinila dildo v rit? Ali si tudi ti 1/3 hendikepiran? Uporabljat je vendar ja treba popolnoma vse razpoložljive možnosti, ne? Treba je poskusit, se navadit, nato pa sledi uživancija.
Nisi? Uboga tvoja žena, zelo plitko spolno življenje ima s tabo, ki se že pri tem ustaviš.
Default avatar

he he he

....ker tiste ki si ga želijo v riti kar v vrstah stojijo in čakajo, a ne? naj ti namignem, da so te ženske ultra nesamozavestne in jim je edini užitek, njegov užitek.
Default avatar

Rok-1

takole je napisal/a:
Glej označeno - tule je predvsem jasno, da je punco strah in iz nje govori predvsem nepoznavanje pa še kakšen predsodek. O tem ali ji paše ali ne... sploh še ne more soditi.
To mislim da je pošteno rečeno.

Kam bo/bosta od tu dalje je pa odvisno od nje - če se ji bo zdelo zanimivo in za poskusit - vso srečo! - če ne, pač ne. Vsekakor je to kompromis in odločitev obeh.
In glede na to, da je že napisala da ji ideja ni privlačna - je bolje da se drži svojega mnenja. Ustreči nekomu na silo... redko komu uspe brez posledic na svojem samospoštovanju in spoštovanju partnerja in njegovih želja.

Lahko se pa še na dolgo in široko pogovarjata o tem - naj kar on pove kaj točno mu je pri ideji tako všeč, kaj ga vzburja in zakaj, kaj si želi, kaj ob tem misli/čuti - potem bi lahko še ona in na koncu skupaj razglabljata o temi. Saj verjetno to dileme niti ne bo nikamor premaknilo, ampak se bosta pa bolje poznala in mogoče bo kdo začel čutiti drugače.

Na silo, zato da ne "izgubiš" partnerja - je pa čisto brezveze.
Default avatar

znebi se pedra

Ki mu vagina in prsi niso dovolj.
Default avatar

Halllloooo TI to pa ne

gospodična je napisal/a:
Obe luknji sta za različne zadeve. Sprednja je bolj univerzalna.
Ne pusti se, da te nabija v dupe. To je za pe*dre in tvoj je pederčina!
Default avatar

genau

takole je napisal/a:
še moj podpis.
Default avatar

hhm

Nevenič je napisal/a:
katere tri?

nos ime dve, ušesa pa tudi.
to so že štiri, pa še kakšna bi se našla...