Forum: Prehrana in kulinarika

Imate kuharske izkušnje? Potrebujete nasvet? Povprašajte ostale udeležence foruma, ki radi razkrijejo male skrivnosti velikih kuharskih mojstrov. Seveda pa vam bo svetovala tudi naša izkušena uporabnica, moderatorka , s svojimi nasveti in za vas iskala potrebne informacije. Obilo užitkov.

Kaj narediti ob slabosti

Odgovori Nova tema
Default avatar Matick 24 Sep 2017 20:06

Zadnje case vsakic ko pojem malo 'junk fooda' mi rata slabo. Zanima me kaj narediti pri tej slabosti? Hvala za vse odgovore

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar Pinceta 1 Okt 2017 13:50

A si probal bruhat? Zna pomagat. ;)

No salo na stran, ocitno ti telo sporoca, da mu ne odgovarja, ce ga filas s svinjarijo. Poskusi se izogibat junk fooda. Jaz na primer Mac Donaldsa nikakor ne prebavljam vec. Nisem bila nikdar neka ljubiteljica, zadnje case pa imam po vseh burgerjih obcutek, da sem pojedla plasticno vrecko... Bljah.

Ampak ce se pa ne mores upreti in ko je skoda ze storjena pa meni pomagajo vcasih prav cudne stvari. Naprimer zlusta se mi ledeni caj ali pa radenska in mi to nekako tudi olajsa muke dokler ne minejo. Poslusaj svoje telo, ti bo znalo najbolje svetovati.

Drugace pa, go green :)

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar edina rešitev 2 Okt 2017 16:48

Ne jest te hrane !! Po poarih dneh, enem tednu naj bi se samo uredilo. Pomaga kamiličin ča, lahko dodaš tudi malo kumine, ali janeža.
Bistveno je, da te hrane ne ješ več.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Stran 1 od 1
Na vrh