Forum.Over.Net

Starševski čvek

Spet bi rad bil njen prijatelj

Default avatar

Kolega

Če začnem na začetku, pred leti sem spoznal zelo v redu punco, bila mi je prva simpatija, to so bili še šolski časi, zdaj sva seveda oba odrasla, malo pod 30. Nekaj časa sva prijateljevala, potem pa je med nama počilo in po tistem je bilo konec najinega prijateljstva. Pred nekaj časa ne tako dolgo nazaj, pa sva ponovno navezala stik na FBju. Oba sva bila vesela, da sva ponovno v kontaktu po toliko letih in tudi kar je bilo takrat ko sva se skregala, je bilo pozabljeno, tako mi je tudi ta punca sama trdila in sva se kar hitro ponovno zaštekala. Sčasoma mi je spet postajala všeč in tudi ona je kazala zanimanje za mene. Potem je pa nastal problem, vedno ko sem jo povabil ven me je zavrnila, vedno je našla kak izgovor. Na začetku sem ji še verjel, ko pa me je zavrnila tretjič pa sem ji tudi sam povedal, ali je še vedno zainteresirana, da se dobiva ali ne. Vedno mi je odgovorila, da ni nič narobe in da se bova že zmenila, ko bo čas za to.
No potem sem jo za nekaj časa pustil na miru, ji nisem pisal, ker sem mislil, da ji težim. Med tem časom, ko se nisva slišala je spoznala fanta. Meni je potem hitro poklopilo, da so bili izgovori posledica tega, da se je z nekom dobivala…seveda sem bil malo jezen in sem ji potem tudi napisal na FB zakaj mi ni povedala, da ji ne bi težil za ven. Rekla je da je pač tako naneslo in da sva lahko še vedno prijatelja. Ker pa sam ne verjamem v prijateljstvo potem, ko kateri poveš da ti je všeč, sem ji rekel, da bom še premislil in naj uživa s fantom in da ji ne bom več težil…stikov potem več nisva imela, izbrisal sem svoj FB profil in tudi njeno številko.
Zdaj ko je minilo že dovolj časa od tega konflikta in so se stvari polegle, pa sem se odločil, da si ponovno ustvarim FB profil in da spet kontaktiram to punco. Z moje strani je itak že pozabljeno kar je bilo, upam da tudi z njene. Izpostavil bi rad to, da z njo želim biti spet in samo prijatelj, saj če bi nama bilo usojeno kaj več, se ne bi dvakrat počila odkar se poznava.
Zanima me kako začeti ta pogovor, da ji na preprost in lep način povem, da karkoli je bilo je že mimo, da ni nobene zamere in da bi pač rad bil spet njen prijatelj, malo mi manjka njene družbe. To da ima tipa, če ga sploh še ima me ne moti. Res mi manjka njena družba, ker punca je okej za pogovore. Pa tudi saj se ne rabiva redno videvati, mi je dovolj že dopisovanje po smsih ali fbju. Kot sem že omenil, malo mi fali njena družba…
Mal povejte svoje mišljenje kako pa kaj.

Lp
Default avatar

Pusti

Pusti jo pri miru. Ti pa si najdi svoje dekle, ki si bo dopisovalo s tabo in te kratkocasilo.
Default avatar

Pet punc je dovolj

Fali ti njena mucka, nič drugega.
Pozabi jo, ne tišči v probleme.
Za pogovore in dolčkanje je dovolj drugih, z eno športaj, z drugo klepetaj, s tretjo hodi na koncerte, s četrto kuhaj, s peto seksaj, pa boš imel teden zapolnjen.
Dva dni komot počiješ.
Default avatar

Popay

ehhh, jebo vas fb... ajaaaa, ta fb pomeni, da je fuka bilna, no pol pa še upej, vmes pa vseeno probej kakšno drugo kresnt, hehe.
Default avatar

jaz neki mislim

Kolega je napisal/a:
da si ti mal utrgan fante
Default avatar

Cockpit

Kolega je napisal/a:
Vidim, da si prav nesrecno zaljubljen. Samo med ljudi pojdi (fitnes, knjiznica, tecaji ...), samo tako bos nasel sorodno duso in pozabil misliti na to sosolko ...
Default avatar

moje mnenje

Pomoje si to z njenimi fanti vzel malo preveč osebno oz. si vzel preveč k srcu, ker ti je ona malo preveč všeč. Spet bo še kaj počilo, ko se boš zaradi česa počutil zapostavljenega. Raje jo pusti pri miru in si najdi primerno (prosto & zainteresirano) zase. Ne bodi copata - če bi ji bilo dovolj do tebe, bi te že kontaktirala. Očitno dobi že dovolj pozornosti od drugih/drugega.
Default avatar

moje mnenje

moje mnenje je napisal/a:
Po drugi strani pa, če si dovolj "hraber" in si pripravljen "delat na sebi" (osebnostna rast) ter preseči svoje negativne/samo-sabotažne vzorce čustvovanja in še enkrat poskusit srečo s prijateljevanjem z njo - izvoli in vso srečo. :)
Default avatar

moje mnenje

... in za začetek opusti vsakršna pričakovanja glede nje ali vaju.
Default avatar

včasih

Kolega je napisal/a:
učasih se prijatelji umaknejo zato da naredijo prostor za nove prijatelje
Default avatar

Si ti ženska

Joj no si kot najstnica!
Saj ti je ponudila prijateljstvo pa si odklonil, zbrisal vse in smel,smel,...res si otročji.
Ajde odrasti in se vključi v odrasli svet .
Saj ni tesko.
Default avatar

ni najstnica

Si ti ženska je napisal/a:
je pa zaljubljen v njo, in to fejst, pa si ne upa priznat
Default avatar

Hm hm hm

Kolega je napisal/a:
Zakaj mislim, da je to isti avtor napisal? Hmmm
viewtopic.php?f=151&t=11085097&p=118978 ... #p11897851
Default avatar

ah kaj

Hm hm hm je napisal/a:
To pa sploh ni nujno, ni to neka redkost.
Default avatar

res bi dala vse

........da bi bila na njenem mestu!!:)))))
Ful mi je všeč,ko si nekomu tako dragocen,da ga niti ne moti,da imaš zvezo z nekom drugim.Taka prijateljstva so redka,mislim.
Tudi jaz sem že imela nekoga,pa sem ga po lastni neumnosti izgubila,zato ker sem se zagledala v drugega.
Kaj čmo...avtor,želim,da se to med vama obnovi,pa četudi veš,da ima drugega.:))
Default avatar

Dashija

Kolega je napisal/a:
Od kod si fant?
Default avatar

darwin

Osvežite mi spomin ... kolikokrat gre osel na led ?
Default avatar

enpo vprašanje

Rekel si, da ne verjameš v prijateljstvo potem, ko nekomu poveš, da ti je všeč, zato si prijateljstvo prekinil. Kaj ti je v glavi kliknilo, da zdaj pa naenkrat verjameš, da bi ga rad spet nazaj vzpostavil?
Default avatar

ammm

res bi dala vse je napisal/a:
Kako si ga izgubila z zagledanostjo v nekoga drugega, če ga to menda ni motilo. Ali ga je motilo ali ga pa nisi zgubila izaradi tega. Objoe hkrati nekako ne gre. :)
Default avatar

Kolegica

Kolega je napisal/a:
Mislim, da bi lahko začel pogovor recimo tako: "ojla, kako si kaj, že en čas se nisva tipkala.." Ali pa: Živjo, kako kaj na vašem koncu?" Ali pa: " Oj, malo te pogrešam, kako gre?" Ali pa: " Upam, da nisi kaj zamerila, rad bi spet bil tvoj prijatelj.."
Saj beseda ni konj. ;)