Forum.Over.Net

Starševski čvek

Ne razumem moža kot, da nismo v 21. stoletju - ta njegov pogled na svet ni za nikamor.

Default avatar

MateaM

Doma imamo najstnico, ki je zelo rada lepo urejena od glave do pet. Sledi praktično vsem modnim trendom. Velikokrat so v igri seveda tudi določene znamke, ki jih na vsak način želi imeti, saj se v nasprotnem primeru počuti slabo, v obupu. Jaz jo pri tem razumem in celo podpiram, saj se tudi sama zelo rada lepo uredim in oblečem, zato tudi vem koliko vse te stvari stanejo kot so kozmetika, oblačila, obutev, nakit, torbice. Možu pa to nikakor ne gre v račun. Pravi, da dela samo še za hčerino lepotičenje, ki mu gre blazno na živce, saj bi po njegovem lahko nosila tudi le ene hlače in majico ves teden. Za moža vedno kupujem jaz, saj se ga nikakor ne da prepričati, da bi šel v kakšno trgovino z oblačili. Možu je pomembno le njegovo orodje, za to pa mu ni nikoli škoda denarja. Vedno se sporečeva glede tega, saj očitno ne ve, da je najina najstnica v obdobju pubertete, kjer enostavno potrebuje vse to. Tudi sama velik del plače namenim za hčerine stvari in si mislim, da je tudi tako prav, saj komu bom pa dala, če ne njej??
Kakšne so kaj vaše hčere?
Default avatar

kamsiprsla

MateaM je napisal/a:
če je vse to res sta ti in tvoj mož naredila ogromen kiks pri vzgoji, smrklja je razvajena, ti boš čez 5 let imela 12 let mlajšega ljubimca, mož bo pa pijanc k bo lagau na socialni da hodi na AA sestanke
Default avatar

Elenka2

Ne moti me, da jo podpiraš pri urejanu. Le znamke so popolnoma nepomembne in res stran metanj denarja.
Default avatar

Ggg

Samo upam, da nakladaš.
Če ne, ste popolnoma prfuknjeni, ti in hči.
Default avatar

nefunkcionalni ste

ojoj, a to hodi u kurbnhause al kok mislš?
Default avatar

nalkladancija

nakladas v brez veze.dolgcas dej kako drugo foro
Default avatar

tezavaa

Je odvisna od dohodka in perferiranih znamk. Je pa tako,da je moskim itak vse predrago in ''brez veze'' kar se tice igrac,kozmetike in oblacil. To ni nic novega. Vecinoma vse to kupujemo mame. Tako je.
Default avatar

bežim_

Ggg je napisal/a:
Se strinjam. Katastrofy od matere.
Moja hči, si lahko pod nos obriše, če bi zahtevala ali bila taka kot je kao avtoričina hči. Ne, še zbrcala bi jo od doma. Zame bi bil poraz, da bi imela tako hči. Upirala bi se mi.

Od takih mater kot si ti, pa se umaknem, preden ne dobim alergo reakcijo, na poslušanje takih življenjskih ciljev kot je narcist in urejanje, zagledanost vase....

Mi je zavrelo, ko sem to prebrala...
Default avatar

Kaj je nujno potrebno za preživetje

Aja, nujno so potrebne drage znamke?
Od tega in kopičenja oblek in osebnih predmetov je odvisno vajino življenje?
V življenju se zgodi, da smo primorani uvideti, koliko in česa zares potrebujemo in koliko tega lahko vzamemo s seboj, ko je nuja za golo preživetje.
Štikli, torbice, kozmetika ipd.odveč roba so hitro presežek.
Pomisli, koliko in kaj bi lahko vzela s seboj, če bi morala na hitro oditi, da te ne bi zeblo, da bi ohranjala zdravje in higieno, da ne bi umrla od lakote in žeje.
Default avatar

smili se mi hčerka

Samo to ti lahko napišem, da si že zajebala pri vzgoji....misliš, da ji delaš dobro, v resnici pa se ne zavedaš kako ji škodiš.
Kaj mislita še iz britoga nazaj hodit in delat za njo, da ji bosta lahko ustregla pri vseh njenih muhah.

Ti bi rabila še eno pošteno vzgojo in lekcijo, ker se ti sanja ne, kaj pomeni vzgoja in priprava otroka za samostojno življenje.
Default avatar

miles

kamsiprsla je napisal/a:
True... ;)))
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Do what you can't.
Default avatar

to je test

Nekdo vas testira, kako prozorna je še lahko provokacija, da nasedete. Očitno ni spodnje meje pri tem.
Default avatar

antilopa

Avtorica, kako se ti da izmisljevat te zgodbe? Vsaj malo bi zacinila, ne pa kar na splosno. Nekateri monovci pa kar verjamejo....
Default avatar

EnaKok0š

Meni sta nekaj dala starša (recimo za kakšne bolj trendy čevlje - bulerji in allstarke so se takrat nosili, pa za kakšno majčko...). Sta mi izpolnila tu in tam kakšno željo.
Ampak!!! Kdor od nas povprečnih pa je hotel ekstra stvari, pa je moral it kar sam lepo dinarčke zaslužit. Na napotnico smo dijaki hitro zasluzili kakšen tolar. Malo med vikendi, malo med počitnicami.
In nekaj od tega je res šlo za luksusb8n za malo pocartat, ampak dosti manj, kot je bilo sprva načrtovano. Ker smo cenili vsak zaslužen tolar in se je večini zdelo škoda ves zaslužen denar vrečt skozi okno za nekaj cot in šminke.
Pa nismo bili reveži doma. Ampak ko sem prinesla domov prve prislužene tolarje in potem še naslednje in naslednje, so kakšne firmirane cote in drag make-up bili samo za včasih. Ker potem niti nisem več sitnarila za drage stvari. Sem videla, da je bedarija, da cel mesečni zaslužek vržem proč za ene čevlje. Ali 3 majčke.

Potem smo cenili tudi težko prigaran denar naših staršev.

Sama otrokom privoščim kdaj kakšen luksuzen kos, ampak zelo paziva, da ne vzgajava kokoši... hint.
Default avatar

nasvet gratis

antilopa je napisal/a:


mogoče bi pa mogla ti mau poskrbet za to njegovo orodje pa ne bi plačeval drugim ženskam
Default avatar

nasvet gratis

MateaM je napisal/a:
"Možu je pomembno le njegovo orodje, za to pa mu ni nikoli škoda denarja."

mogoče bi pa mogla ti mau poskrbet za to njegovo orodje pa ne bi plačeval drugim ženskam
Default avatar

jao trot en

nasvet gratis je napisal/a:
sm ziher da govori o tem da mož kupuje orodje (kladivo, izvijač, ...) ne pa o njegovem "orodju" fak hahaha pejt spat po hitrem postopku
Default avatar

matjazko

MateaM je napisal/a:
Rabiš moškega, kakor da pišeš domišljijsko podhranjene zgodbice za Lady, aja, pardon, MON. :D
Mojega hudiča sem prodal svoji duši.
Default avatar

povej ji kar ji gre

matjazko je napisal/a:
brcni jo u jajčnike pa bo mir
Default avatar

kokoš kokošja

EnaKok0š je napisal/a:

Super napisano, le na eno stvar nisi pomislila - nisi kokoš, zato ti uspeva ne vzgajati kokoši. V uvodnem postu pa se je oglasila, ne samo kokoš, ampak kokoš kokošja.