Starševski čvek

Mama od doncica

Default avatar
Zelo lepa mlada zenska, po moje nima vec kot 40, ampak oce od lukata (njen moz) je pa baje tist saso doncic, starejsi, precej debel moski, baje nekdanji kosarkas. Kako sta se ta dva nasla in pa razlika v letih mora bit po moje enih 20.
Default avatar
Saša Dončič je letnik 74, tako da ima človek 43 let. Kakšnih 20 let razlike?
Default avatar
Striček Google pa najde še več: arhiv.gorenjskiglas.si/digitar/16298754_1993_66_L.pdf
Na 11. strani je omenjena Mirjam Poterbin, 19-letnica iz Ljubljane. To je bilo avgusta 1993, torej je verjetno stara toliko kot Saša - 43 let.
Default avatar
Mamo mamo potrbin - lastnica frizerskega salona v hotelu Union v Ljubljani, mamo hči Potrbin, ki je bivša žena Saše in mati Luke. Torej- babica, mama , sin/vnuk. Vse jasno?
Default avatar
Čeprav Saša Dončić res deluje precej starejši, dobrih 50 bi mu takoj dala.
Default avatar
nimašpojma je napisal/a:
Morem priznat, da sem jaz tudi mislila, da je on najmanj 55, tako po tv-ju, zdaj na popu ko ga je kazalo diatikrat. Presenecena sem, da je star 43.
Default avatar
Pa saj ima tastar že novo, Nikolino Dragičevič, s katero je letos dobil hčerko.
Default avatar
Pa tud od tamlad dončič ma lepotico.
Default avatar
Baje pa rad gleda za mladimi lepoticami, ampak tud jst bi mu dala nekje 50 min.
Default avatar
Heh, ne moreš verjet, kaj vse prebereš, recimo, od avtorice, ......kako eni nimajo pojma o življenju, noro, na podlagi česa je ona ocenila, da je tip 20 let starejši od nje, hehe..
Lej avtorica, to je tako ,res je, da si je fant nabil preveč kil, ki jih televizija še doda. Poglej njegove slike izpred 20 tih let al pa posnetke, ko je igral, pa boš vidla, da je to žensko on kar orng obdeloval s svojo kondicijo in pojavo kot tako, ki jo je imel takrat, saj to pri športnikih ni bil nikoli problem, razen pri izjemah, ki jim ni do žensk, seveda.
Ženske pa živijo kot v laborotoriju v vato zavite, saj svojo energijo racionalno uporabljajo in se ne oznojijo zastonj, edino, mogoče v savni, da bi še lepš zgledale, ko pridejo iz nje.
Default avatar
Kaj ta punca Anamarija od Luke Dončiča je Španka. Upam, da mu je ni mama "zrihtala":
Default avatar
je Španka je napisal/a:
Ja. Mal poguglat ne gre?
Default avatar
je Španka je napisal/a:
Zakaj bi bila španka je pristna slovenka iz Zagorja bivša miss simpatičnosti al nekaj takega.
Default avatar
Glede na letošnje misice bi brez problema tudi ona osvojila naziv.
Default avatar
Popay je napisal/a:
Precej zmatrano, zapuščeno za svoja leta, je šlo rapidno dol pri njemu, če ga primerjaš z njo, ki je v odlični kondiciji-pa sta praktično enako stara :)

Poglej si ga na slikah, kakšen je bil naprimer desetletje nazaj-kot da to ni isti človek. Vizuelno deluje tudi tako, kot da ga rad cukne.
Default avatar
S čim in čem se eni vse obremenjujete. Avtorka daj živi svoje življenje in ne vtikaj se v druga,ker to se mi zdi res bedno!
Meni je Lukejeva mama lepotica ,enako babica. Sašo se mi zdi faca in kilogrami dol in gor me ne motijo. Lukejeva punca pa ni Španka,ampak je Slovenka.
Eni tu ste res slike!!
Rajši uživamo ob tem zgodovinskem trenutku naše košarke,ne pa da tukaj blebletate eni o videzih sorodnikov od naših evropskih prvakov!
Default avatar
ženske so pač veliko lepše ohranjene od moških pri istih letih, skrbijo zase, veliko bolj privlačne. Pa v tem primeru je še on bil športnik, kako je šele pri navadnih dedcih.
Default avatar
Lukova mama Mirjam je čedna ženska.
Lukov oče je kot razvalina - zapit, porejen, malo primitiven Balkanac.
Lukovo dekle je čedno, a oči ima tako hladno preračunljive...., meni deklica ni všeč in tole srčkanje po fejsu tudi ne, ponavadi nima dobrega konca.

Pa še analiza tekme - vsi so se odlično borili, naši so bili zgolj za odtenek boljši, kar hudo mi je bilo videti objokanega Bogdanovića...