Med.Over.Net

Partnerska in družinska posvetovalnica

Odgovarjajo: dr. Anica Koprivec Prepeluh, zakonska in družinska terapevtka • dr. Barbara Kutnar Novak, zakonska in družinska terapevtka • Edin Durakovic, kulturolog in doktorant ZDT • Jana Lavtizar, spec. ZDT, zakonska in družinska terapevtka • Jerneja Dimec Bratina, specialistka zakonske in družinske terapije, zakonska in družinska terapevtka • Melita Kramar, specialistka zakonske in družinske terapije • dr. Sabina Jurič Šenk, univ. dipl. psih. • mag. Uroš Drčić, specializant psihoterapije in transakcijski analitik svetovalec (TAC)

Strokovna pomoč družinam, partnerjem in posameznikom v osebnih stiskah in težavah v odnosih ter staršem pri vzgoji otrok.

dr. Anica Koprivec Prepeluh , zakonska in družinska terapevtka

Anica_K._Prepeluh

dr. Barbara Kutnar Novak , zakonska in družinska terapevtka

Barbara Novak

Edin Durakovic , kulturolog in doktorant ZDT

Edin Durakovic

Jana Lavtizar , spec. ZDT, zakonska in družinska terapevtka

JanaLavtizar

Jerneja Dimec Bratina , specialistka zakonske in družinske terapije, zakonska in družinska terapevtka

JernejaDimecBratina

Melita Kramar , specialistka zakonske in družinske terapije

Melita Kramar

dr. Sabina Jurič Šenk , univ. dipl. psih.

Sabina_JuricSenk

mag. Uroš Drčić , specializant psihoterapije in transakcijski analitik svetovalec (TAC)

Uroš Drčić

Je specializant psihoterapije in transakcijski analitik svetovalec (TAC). Je direktor zavoda Revita, center za svetovanje in izgorelost, kjer vodi prakso individualne, partnerske in skupinske psihoterapije ter psihosocialnega svetovanja. Skozi leta psihosocialnega dela je tudi na podlagi lastne izkušnje izgorelosti dal poseben poudarek pomoči osebam s težavami s prekomernim izčrpavanjem. Vodi tudi svetovalno skupino prav za osebe s takimi težavami. Znanja in veščine s področja psihoterapije je pridobil v okviru študija na Univerzi Sigmunda Freuda ter specialističnega študija psihoterapije transakcijske analize na Psihopolis inštitutu pod mentorstvom priznanega psihoterapevta Zorana Milivojevića, TSTA. Je član Mednarodne zveze za transakcijsko analizo (ITAA). Poleg privatne prakse je Uroš v preteklosti več let delal kot psihoterapevt v programu za psihosocialno rehabilitacijo zasvojenih s prepovedanimi drogami Društva Projekt Človek.

Center Novo upanje vabi na delavnico RAZVIJANJE NOTRANJE MOČI

Default avatar

Sabina_JuricSenk

Ko se nam zgodi, da se vedno znova znajdemo v odnosih, ki so za nas boleči … ko nas drugi zavrnejo ali prizadenejo … ko si želimo, da bi nas razumeli, pa nas preslišijo ali si naše besede razlagajo po svoje … ko se trudimo za druge, pa se počutimo, kot da gre naša energija v prazno … ko imamo občutek, da ne živimo življenja, ki si ga želimo … Ko smo v poklicnem in osebnem življenju preobremenjeni, utrujeni, apatični, se doživljamo kot nesposobni in dvomimo vase … takrat se soočamo z neprijetnimi občutki - borimo se s strahom, razočaranjem, obupom, nemočjo, z besom in žalostjo ter zapadamo v začarane kroge doživljanja, razmišljanja in vedenja ….

Ena od možnosti ukrepanja je udeležba na delavnici Razvijanje notranje moči, kjer je v kotizaciji vključena tudi knjiga Kako najti moč za samopomoč? avtorice dr. Sabine Jurič Šenk. Knjiga je napisana v obliki odgovorov na resnična vprašanja ljudi v stiski. Bralca knjiga opogumi, mu predstavlja smernice za spremembo bolečih odnosov ter ga pouči o vzrokih posameznikovega doživljanja in vedenja na področjih partnerstva, starševstva, v poslovnem svetu, tudi v primeru izgub.

Na delavnici boste:
- spoznavali zakaj se vam boleče izkušnje v odnosih ponavljajo
- odkrivali načine kako preseči ustaljene vzorce razmišljanja, čustvovanja in vedenja
- ozaveščali kakšen je vaš odnos do sebe
- prepoznavali odzive telesa v različnih situacijah
- se učili spopadati s stresom in ohranjati telesno ter duševno zdravje
- dobili uvid, kako lahko vplivate na zadovoljstvo v medsebojnih odnosih
- prepoznavali kako lahko izkoristite notranjo moč

Kje: Rizzatova vila, Goriška cesta 17, Ajdovščina
Kdaj: 6. oktober 2017 (16.30 – 20.00) in 7. oktober 2017 (9.00 – 13.30)
Med krajšimi odmori bo poskrbljeno za okrepčilo.
Kotizacija: 85 eur, nakazilo na TRR: SI56 6100 0001 0628 540, odprt pri Delavski hranilnici. Možno tudi gotovinsko plačilo ob prihodu.

Obvezne prijave do 1. oktobra na : [email protected] ali [email protected]
Za več informacij pokličite: 030 / 23 51 17 (Jerneja) ali 041 / 34 14 14 (Sabina)

Delavnico bosta vodili:
Jerneja Dimec Bratina, zakonska in družinska terapevtka (več o avtorici: www.novoupanje.si)
Dr. Sabina Jurič Šenk, psihologinja (več o avtorici: www.utrink.si)
dr. Sabina Jurič Šenk, univ. dipl. psihologinja
[email protected]
041 34 14 14
http://www.utrink.si