Starševski čvek

Kruta realnost žensk

Default avatar
Živimo v prostoru in času, kjer največje spoštovanje uživata znanje in zagnanost (pridnost).

Ženske se skozi svoje odraščanje pustijo prepričati v to, da je njihova vloga v življenju/družbi pasivna in da večino vse kar se od njih pričakuje je to, da bodo lahko čim dlje lepe. Večina žensk to filozofijo res povzame (ker so rade lepe, ker uživajo v pozornosti), jo naredi za svojo ter z njo živi. Skozi mladost se navdušujejo nad dejstvom, kako lepo je biti na račun dejstva, da si lepši spol, deležen tako veliko pozornosti od moških. Zaradi tega ženska danes nekje od 15-30 leta živi brezskrbno in neresno življenje ter običajno izbira ter naskajuje le skrbno izbrane fantiče (visoki, potetovirani, mišičasti - vse kar navlaži pičko brez da odpira usta).

Šele ko se ženska začne starati, recimo od 30 leta dalje, šele takrat se začne sekirati nad dejstvom, da jo velika pozornost (neprimernih) moških dejansko utruja in da bi si počasi (ker se stara/grša morala najti nekoga bolj pridnega, uspešnega in pametnega, ki bo znal bodisi njenemu življenju dodati dodano vrednost ali pa ji bo omogočil življenje princeske podaljšati še za nekaj let. Takrat potetovirani, mišičasti fantje niso več njena prva izbira, ampak išče moškega z vsebino. No razen če bi ji po tem, ko se ustali, zapasala kaka zabava.

Problem, ki ga ženska tudi v tem času po 30 letu še vedno nosi s sabo je njena pasivnost (nesamozavest). Njeno zanašanje na priučeno dejstvo, da je ženska in da ima na račun tega nekaj privilegijev kot npr. da je bila vedno deležna pozornosti in da ji zato nikoli ni bilo treba nikomur nič reči, do nikogar stopiti, od nikogar biti zavrnjena, itd. Skartka, vsi so vedno vse naredili za njo, ker je bila ženska, ker je bila lepa in všečna pa vsak je hotel nekaj od nje. Vse to zato, ker je tako učila družba in ker so bili v njenem življenju prej vedno moški tisti, ki so (seks) nekaj od ženske želeli bolj kot one od njih.so ženske po 25 letu (ali pa recimo 30), ko se življenje začenja obračati

Paradoks, na katerega moški še kar nasedajo v tem času je naslednji: Moški postajajo z leti lepši, privlačnejši, pametnejši, ženske pa se začenjajo starat/gršat. Niti povečana doza ličil in operacij ne začenja več prikrivati tega dejstva, da se ženske starajo (gršajo). Takrat je želja po poroki na strani ženske očitno precej močnejša, kot pri moških, vendar (bog ve kako) moški še vedno nasedajo tem ženskam in jih zaročujejo ter poročajo, čeprav je dejstvo, da ženska, ki te poroči z namenom, ker ve da so njeni najlepši dnevi končani (in seksa z potetoviranimi zaporniki ne bo več) in zato, da sebi zagotovi nekoga, da ne bo sama ko bo dokončno stara in grda, da jo bo živel, ipd., so navaden odpadek in bi se jih bi bilo treba izogibati, ne pa se uklanjati njihovim pritiskom, da bi jih mogel kdo poročiti. Nevermind. Te stvari se običajno končajo z ločitvami, ker se začnejo iz napačnih razlogov.

Razlog torej, zakaj ženske v družbi niso enakovredne moškim (čeprav se jih formalno z zakoni šteje kot enakopravne članice) je v tem, da njihov odnos do vsega v družbi ni enak temu, kakršnega imajo moški. Povedano drugače: Če ti večino življenja živiš v utvari, v pravljcii, da ti ne bo treba za nikogar nič narediti, da bojo drugi k teb hodili ter da ves svoj čas samo v make-up vlagaš, frizerja, pedikerja, ... se bog ne daj ne sprašuj zakaj ima družba do tebe tako "neenakovreden" odnos. Gotovo ni to zato, ker si ženska, ampak zato ker misliš, da ker si ženska, da ti neke stvari same po sebi pripadajo. Takšno mišljenje v naši družbi, v tem času, nima nobenega spoštovanja in zato ga tudi ti nimaš.

Zato drage dame, tiste ki se v vsebini prepoznate, ne mislite da vas kdo obravnava neenakovredno samo zato, ker ste ženske. V večini primerov je to zato, ker mislite, da zato, ker ste ženske, da vam iz nekih "starodavnih običajev" privilegiji sami po sebi pripadajo, moški bodo pa delali za vas, za vašo pozornost. Čas je, da prekinete žilo med možgani in pičko in čim prej pljunite v roke.

Moški, ne poročajte starih žensk. Bolje vam bo biti samski. Ničesar vas nima biti strah. Ženske, ki si vas obupano želijo poročiti so samo tiste ženske, ki jih očka ne bo več živel in rabijo drugega sponzorja v življenju. Da lahko svoj način razmišljanja izpeljejo do konca življenja.
Default avatar
Jaz ti pravim, da vse rešiš, če si daš štrik okrog vratu. Še nas na MON-u.
Default avatar
Tara_S je napisal/a:
Ena se je prepoznala v opisu ;))
Default avatar
heheh je napisal/a:
A jaz? Pa kaj potem, če bi bila res taka? Določeni moški si boljših žensk itak ne zaslužite. Takih črev tudi ponavadi ne berem, ampak tokrat sem si vzela malo časa in se prebila skozi. Ker me je zanimalo, ali se je slučajno zgodil čudež, pa je monovsko teslo kaj pozitivnega napisalo. No, seveda ni. Spet en sam jamr čez ženske. Mislim, da mu je edina rešitev, da se fenta. Kot sem že napisala.
Default avatar
Se mi tud brat ne da
Default avatar
Deci ne morejo sami živet, rabijo novo mamico, ki bo prala, likala, kuhala. Večina dedcev živi v iluziji, da si to zaslužijo, ampak vedno več jih pristane na trdih tleh, ko jih obere profesionalna pametna ženska, ki samo preži na te dinozavrske vzorce.
Default avatar
Uff, neverjetno podobno teorijo je razvil moj prijatelj, ko ga je pustila nekaj let starejša od njega, ampak še vedno huda ženska. Potreboval je par let, da si je "pozdravil" ego, zdaj bi se ti najbrž samo razumevajoče nasmehnil...
_____________________________________________________________________________________________________________
V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...
Default avatar
Pozdravljeni.

Avtor izvornega prispevka. Poskušaj razumeti to. Ženske ne hodijo naokrog z jurišnimi avtomati in moških NE prisiljujejo v izkoriščevalne partnerske dinamike pod grožnjo ubojne sile. In če bi to počele imaš tudi TI možnost se zateči k institucijam državnega aparata, da te pred takimi ženskami branijo. Tako da glede tega smo pravično in pravilno ENAKOPRAVNI in imamo ENAKE MOŽNOSTI.

Če hoče moški spremeniti take ženske jih mora le eno; IGNORIRATI

V MGTOW popolnoma razumemo disfunkcionalnost moderne zahodne ženske kot posledice neraunovešene dinamike odnosov med spoloma, ter katastrofalne težave za zahodno sekularno kulturo, ki jih je vpeljala nebrzdana hipergamija žensk. Kljub temu pa VEMO da je glavni nasprotnik državni aparat v navezi z medijsko marketingškim strojem. Žensk NE krivimo za nekaj kar jim je bilo delno priučeno in delno omogočeno z odstranitvijo vseh družbenih inhibicij odgovornosti. A vprašajmo se korektno: KDO JIM JE TO OMOGOČIL? KDO JE TO PODPRL? Odgovor je preprost: MOŠKI!

Navaden moški! Noben član zionistične elite, noben član mednarodne zarote globalistov temveč navaden Franček Tonček iz ulice. Ker je v katedrali tržnega holokavsta prodal dušo za rabljenega audija in ponižno moli k religiji vagine naj ga odreši strahu saj se boji lastne minljivosti. In zato v upanju na pozornost ženske meče sam sebe ter druge moške v mesoreznico izkoriščanja svoje storilnosti, da z mezdo kupuje minljive surovine s katerimi upa narediti vtis na samico in sam sebe prepričuje da je to edino prav. Propada od zunaj, umira od znotraj in se čudi zakaj ga ženske izkoriščajo. A ne uvidi da se je sam prostovoljno javil v to ker je bil indoktriniran v vlečno mulo korporacijam. Na tej točki ženska le vzame kar ji je ponujeno. Moški laže sam sebi, ženska laže moškemu, upravni odbori korporacij se smejijo, rabljenemu audiju v garaži pa vsak dan cena pada... In naslednje jutro jovo na novo...

NAMEN MGTOW-ja NI KRIVITI IN SANKCIONIRATI ŽENSKE TEMVEČ OSVESTITI MOŠKE!

MOŠKI NAJ IZBOLJŠA SEBE IN ŽENSKE BODO SLEDILE!

Ostalo se bo vse razrešilo samo. Prezenca osveščenih moških; močnih samostojnih bojevnikov/menihov ženske kot jih opisuješ popolnoma nevtralizira. POMNI! Ženske delajo le kar jim moški dopustijo!

Nehajte biti ceneni fukfehtarji, nehajte se bati samote ampak iz nje črpajte moč, naučite se kuhati ter zaobvladajte svoj penis! In ženske vas bodo respektirale ter se vas bale, saj bodo vedele da ste načelni in neomajni, ter da možatost črpate iz sebe, ne iz zunanjih dejavnikov! Nekaj kar ženska NIKAKOR ni zmožna. Vsa njena eksistenca je odvisna od zunanje potrditve. In zato rabi moškega ki mu to ni! Moderni moški pa je pogojevan v biti ženska! Čustveno labilna potrošniška pi*ka pravzaprav. IN ZATO JE LOGIČNO da pride do koflikta v odnosu z žensko ali pa do enostranskega izkoriščanja, ki se konča v zameri drugega in prispevkih kot jih je objavil avtor.

ŽENSKE NISO NAŠ SOVRAŽNIK. SO LE NA DRUGI STRANI ISTE ZABLODE. MOŠKI SMO IZTRGALI ČLOVEŠTVO TEMI, ZVEREM, RELIGIJI IN ABSOLUTISTIČNIM REŽIMOM TER UZAKONILI SVOBODO VSEH. MI SMO IZ RAZCAPANIH BEGUNCEV SKOZI TISOČLETJA USTVARILI CIVILIZACIJO. ZDAJ JO MORAMO OHRANITI. Z KUPOVANJEM RABLJENIH AUDIJEV IN KRITIZIRANJEM ŽENSK JE ZAGOTOVO NE BOMO.

MGTOW ZA VEČNO.
Default avatar
praviš naj moški ne poročajo teh odpadkov, starejših od 30 let.
koga pa naj potem poročijo, če mlajše od 30 let ******.ajo s potetoviranimi zaporniki, in jim taki pridni fantki kot si ti niso všeč?
Default avatar
Imaš kompleks? da si vse visoke in mišičaste moške vtaknil med luzerje.
Naj ti povem ni vsak lep visok in mišičast moški luzer.
Tako kot ni vsak majhen, grd in zavaljen ali pa suh moški svetnik.
Default avatar
Grda resnica nep je napisal/a:
? Hahaha..domisljijo pa ima ta avtor. Po tej trditvi sem sicer nehala brat a izgleda,da ima ''hudo'' izdelane profile hahahaha.
Default avatar
Jp, živa resnica kar piše avtorica, z enim popravkom, da bolj kot so praznoglave, bolj so domišljave. Skratka gobc pa sapa za nobeno rabo nikjer, vse kar bodo počele jim narekuje lastna rit
Default avatar
polarni sij nepr je napisal/a:
Vidiš, končno spet nekaj zate, takih tematik se raje drži haha
Default avatar
heheh je napisal/a:
To, kar je avtor napisal izraža njegovo mnenje o ženskah, kar pa ne pomeni, da tako res je.
Default avatar
Lex feminne je napisal/a:
Živiš v času in prostoru stereotipov, jamraštva in solzavih nadaljevank!
Default avatar
Lex feminne je napisal/a:
Potem ko pa ena napise, da rabi prijateljico za it v shoping in na kavo je pa spet diskriminacija do moskih. Zdaj se pa zjasnite sploh kaj bi radi.
Pa vecina moskih, ki se hocejo porocit itak isce kuharico, cistilko, varusko itd., ker mama pac ni za vecno. Zenske pa pac sponzorja, gospodinjstvo tudi ni zastonj.
Default avatar
Lex feminne je napisal/a:
Motiš se na več nivojih...
Default avatar
MGTOW Didactics je napisal/a:
...... kako ignoriraš nekoga, ki te ne jebe pet posto....?
pol točke ti dam za umetniški vtis
Default avatar
tarči je napisal/a:
Ne verjamem, da si ti to zgoraj sploh prebral ;)))
Default avatar
indijski tulipan je napisal/a:
Ni mi treba pojest vsega, da ugotovim da so jajca pokvarjena:-))