Politični čvek

Kandidat: Marjan Šarec

Default avatar

marjan _sarec.jpg
(44.14 KiB)

Marjan Šarec je univerzitetni diplomirani igralec, ki bo decembra dopolnil 40 let. Od leta 2010 je župan Občine Kamnik.

Leta 1996 je maturiral na Srednji lesarski šoli, nato pa se vpisal na smer dramske igre in umetniške besede na Akademiji za gledališče, radio, film in televizijo v Ljubljani. Leta 2001 je šolanje pod mentorstvom prof. Jožice Avbelj in prof. Borisa Cavazze uspešno zaključil.

 Kljub igralski karieri in trenutni županski funkciji, je v zasebnem življenju umirjen in domoljuben človek. Svoj redki prosti čas namenja popravilu različnih tehničnih stvari in urejanju okolice hiše. V največje veselje in sprostitev mu je pridobitev novih rastlin, ki jih nato lahko posadi na svojem velikem vrtu ter spremlja njihovo rast. Spomin na čase, ko so doma imeli kmetijo, ohranja traktor, ki sodi skoraj med starodobnike, ki ga tudi zanimajo. Zelo rad bere. Najraje ima zgodovinske knjige, saj je proučevanje zgodovine njegova strast.S podobnim zanimanjem si rad ogleda tudi kakšen dokumentarni film.

Ko dela, je zelo profesionalen, operativen in celovit, kar dokazuje že drugi mandat pri vodenju Občine Kamnik. Je človek z odločno profesionalno držo in, kar je v današnjem svetu še kako pomembno in potrebno, s čutom za sočloveka. Zanimajo ga dejanski rezultati, delo, razvoj in pogled naprej.

Prijatelji zanj pravijo, da je zelo redoljubna, odgovorna, realna in hitro učeča se oseba, ki verjame v ljudi, skupnost, državo, solidarnost in odgovornost do prihajajočih generacij.
Marjan Šarec je prostovoljni gasilec. Z družino živi v Šmarci.

Vir: https://www.sarec.si/o-marjanu
Uredništvo Over.Net

Letališka cesta 5
1000 Ljubljana
Default avatar
ima moj glas
Default avatar
tudi moj
Default avatar
Ima moj glas.
Default avatar
Mojega glasu nima, ker je bil v Jankovičevi stranki.
Default avatar
Feministka je napisal/a:
od kje ti pa to?

on sam je 1x v nekem pogovoru izjavil, da nikoli ni bil član nobene stranke.
Default avatar
Mojega ne.. taksen klovn ne mora voditi drzave
Default avatar
nima sanse....
Default avatar
Štirica je napisal/a:
Kateri pa?
Default avatar
Štirica je napisal/a:

Žaljivo! Marjan Šarec - klovn? Sicer mi je pa vseeno kaj misliš, s takimi izrazi kažeš svojo kulturo...ki je...
On je diplomirani igralec! Imitacije so bile samo njegova služba in že sedem let je uspešen župan občine Kamnik.Ni moj župan, je pa zame najlepši , najbolj eleganten in najbolj inteligenten župan.
Seveda ima moj glas!
Default avatar
Proti. Najprej naj Kamnik zrihta do konca. Kar neki na pol...
Default avatar
Že ko je objavil kandidaturo, sem si rekla - vsaj nekdo normalen in res primeren. Zdaj sem v to samo še bolj prepričana. Urejen, inteligenten, razgledan, z nekaj političnimi izkušnjami (a ne preveč, da bi ga že skvarile) in z zelo jasno predstavo o tem, kakšen je domet in vloga PD. Kar, razen aktualnemu PD in dvema damama, očitno ni jasno nikomur od preostalih venmetalcev.
Default avatar
ext je napisal/a:
Pa kandidiraj za župana in da te vidimo, kaj bo potem.Največ pa kritizirajo oni, ki doma še šajtrge ne pipnejo, kaj šele, da bi znali zabiti žebelj ali zamenjati žarnico.
Default avatar
Nisem nameraval na volitve, ampak odkar ga je začela SDS propagandna mašinerija napadat z debeloglavimi FDV SDSovci na čelu, pa vem, da grem njega volt. Preklete hijene.
Default avatar
ker ga je je napisal/a:
Enako!
Default avatar
Ste se že opravičili za tisto: Baba je žaba, žaba pa človk ni!?

Globoko ste nas užalili ženske, zato NEVER!!! Ne izgovarjajte se na satiro, ker normalen človek, ki ljubi mater, ženo, hči .... tega nikoli ne more izreči!!!!!!!!!!!
Default avatar
******
Nisem nameraval na volitve, ampak odkar ga je začela SDS propagandna mašinerija napadat z debeloglavimi FDV SDSovci na čelu, pa vem, da grem njega volt. Preklete hijene.
*******
Haha, niso v SDS tako glupi, kot si ti.
Oni dobro vedo, da s takšnimi napadi na Šarca, on glasove samo pridobiva. (lep dokaz da imam prav si ti). Pridobiva pa uglavnem glasove od Pahorjevih volilcev, torej v bistvu ko Šarec pridobiva, Pahor izgublja. In tako pravzaprav slabijo Pahorjev položaj, in s tem njihovi kandidati pridobivajo več šans, da premagajo Pahorja, ki je v trenutni prednosti pred vsemi.
Default avatar
Jim nič ne pomaga, če sta 2 nasprotna kandidata pred njihovo kandidatko, da te glasove od enega do drugega balinčkajo. Bo bolj verjetno, da so pri SDS samo tepčki.
Default avatar
Mislm, kaj jim pomaga, da premagajo Pahorja, če zaradi tega potem Šarca ne premagajo, ker so mu zrihtali Pahorjeve glasove? Kolkr vem, je na volitvah pomembno 1. mesto.
Default avatar
Za Šarcu stojijo strici iz ozadja, saj enega lahko vidite v tem posnetku iz komunistične proslave na Menini planini.