Forum.Over.Net

Starševski čvek

Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!

nosečnost, telo takoj začne delati zalogo

Default avatar

noseča sem

Sem v 8.tednu a telo občutno rabi več hrane.
Imam 55kg pri 168cm, ampak sedaj pojem res enkrat več hrane.
Default avatar

tudimeni

tudi jaz sem imela tak problem. Nisem prepričanja da če si noseč jej za dva, samo meni je tudi od nekje 6-8 tako krulilo v trebuhu..nobena solata, voda, jabolko nista zadovoljila tega občutka, bolj sem se pazila slabše(še posebno v drugo, ker sem se v prvi preveč zredila in me je stalno kregala) je blo, celo tresle so se mi noge, ko pa sem dala kaj konkretnega v usta je bilo takoj boljše... žal pa G tega ni hotela razumet. Ker drugače res malo jem, potem pa nenormalna lakota....
Default avatar

Bms

Jaz sem se v prvih 3 mesecih zredila za 6 kil (sicer suhica) in sem mislila, kaj šele bo do konca poroda, pa sem se v naslednjih 6 ih samo še za 3. Prvi mesec sem imela povečan apetit, potem mi je bilo pa skoz slabo, razen med prehranjevanjem in sem jedla 24/7 . Ko so se slabosti končale, sem jedla nekaj časa normalno, ko pa sem imela že večji trebuh pa sploh nisem mogla veliko pojesti, nisem imela prostora in sem jedla še manj kot normalno, tako da na koncu je bilo 9+, pa še to od tega ful vode.