Forum.Over.Net

Starševski čvek

Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!

Kako po nekaj časa spet navezati stik z osebo ki ti je všeč

Default avatar

Popay

To moreš bit pa en jebiveter, da se ti, da toliko pisat o osebi, ki ti ne odgovori na dva sms-a in te v bistvu ne jebe pet posto, kljub jurja evričev v žepu za šoping v Londonu, res prijetne prijateljice, hehe.
Default avatar

Rajko Vivora

Ne razumem kaj vam ni jasno. Punca si je našla fanta in ko se to zgodi je z žensko-moškim prijateljstvom konec.
Default avatar

si le še eden tistih

Jaz se prilagodim....meni je najprej najbolj važno da sem čimveč z njo, pa tudi če samo kofetkama, se pogovarjava, sms-ava,...vse drugo je potem v drugem planu, ko - če bo čas zato.

Takšnih tičev imamo ženske še pa još naokoli in sama imam z njimi identične probleme, kot ta ženska s tabo.

Napr. spoznam fanta, s katerim se lahko super pogovarjam, družim, nasmejem, ampak za kaj več (intimo) mi pa sploh ni všeč, me ne privlači. Seveda pa je na drugi strani situacija obratna in sem mu všeč tudi tako, kot je ona tebi, torej intimno. Ko jaz to dotičnemu povem, se strinja- ja, ok, bodiva prijatelja. Ampak seveda s figo v žepu in tisto sem zgoraj boldala. Vseeno na moški strani (nimam pojma, zakaj?) ostane neko upanje, čeprav rečem, da mi ni, ampak tipi to razumete kot: "se bova še malo družila in potem se bo omehčala".

In tako mi čez čas SPET začne težit s tem in sprobava, če zdaj pa sem že za to, da bi kaj imela in potem, ko rečem, da ne, spet pusti pri miru vse skupaj nekaj časa, se druživa in potem probava SPET!!! Posledično meni dvigne pokrovko in človeka vprašam: česa že prvič ni razumel, da me mora s tem gnjavit 3x? Če vidim v tipu samo dobrega sogovorca/ družabnika in nič drugega, je to to in konec. Ga ne bom videla kot intimnega prijatelja ne danes, ne jutri, ne čez en mesec, eno leto ali deset let. Ampak vam tipom tole ni nikoli jasno.

In glede na tvoj primer, bi rekla, da je ženska že sita takšnih tipov (tako kot jaz). Tipov, ki nam intimno niste všeč, vam to povemo, a vi mislite, da se bomo čez čas le omehčale. Zato se ta ženska, ker vidi, da bo zgodba potekala točno po tem scenariju, raje že preventivno prej umakne, ne odgovarja na smse, prekine kontakt. Ja, žal, to moram početi tudi sama, ker tipi pač ne razumete, da NE pomeni NE in konec nadaljnje debate ter probavanja v tej smeri.