Forum.Over.Net

Starševski čvek

Katere turistične destinacije v Sloveniji so res vredne ogleda in katere so precenjene?

Default avatar

Turizem v Sloveniji

Katere turistične destinacije v Sloveniji so res vredne ogleda in katere so precenjene?

Zame je npr. Bled precenjen, medtem ko sta mi recimo Piran in Postojnska jama res čudovita. Ampak seveda to niso edine turistične destinacije v SLO.

Kaj vi menite?
Default avatar

FriLLox

Ne izdam ta lepih kotičkov ker niso za množice. Naj trume rinejo na obalo, Bled in k Nadiži, ako že morejo.
____________________
404 Not Found
nginx/1.6.2
Default avatar

moje mnenje

Meni Bled niti slučajno ni precenjen, kar tuki gor velikokrat beremo. Sprehodite se samo po Riklijevi poti, vsedite se na klopco gor in občudujte jezero, grad, otok od daleč .. in potem adrenalinski park pa po Straži s sankami dol, čudovito. Pa še kje drugje tam na Bledu je tudi zelo lepo, če pa ob jezeru iščeš parking, želiš s pletno do otoka in v gneči šteješ evre in preračunavaš, ja potem pa res zna bit stresno in slaba izkušnja :-)

Drugač se ne spomnim, da bi kdaj kje bila in mi ne bi bilo všeč, pa sem res že zelo velik del Slovenije raziskala v svoji 30 letnem raziskovanju. Ponavadi grem izven nekih utečenih turističnih poti, se izgubim in raziskujem. Zelo lepo je Pohorje in Prekmurje, pa Bloke in Cerkniško polje, gorenjska pa itak ... hribi in skale me res napolnijo s posebno energijo.
Default avatar

Long lasting

Obiskala sem muzej sira v Tolminu. Vodička je bila zelo razgledana, sva padli v zelo globok pogovor, ki mi je precej odprl pogled v sirarstvo, eko certifikat in na okoliške kmete.
Sledil je tudi obisk Bovca, muzeja, pa hiše Polonka, kjer varijo domače pivo in imajo manjšo, a dobro ponudbo kuharice Ane iz hiše Franko.