Med.Over.Net

Rekreacija, oblikovanje telesa in zdrava prehrana

Odgovarjajo: Mito Šinkovec, prof. športne vzg. • Vesna Feelgood, svetovalka za prehrano • Mario dr. FeelgoodMiloš Milošević, dr. med., spec. plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije

Ali v Ljubljani organizira katero društvo, kakšne rekreacije?

Default avatar

Zelimsportat

Živijo!
Kot je iz naslova razvidno me samo zanima, če v Ljubljani katero društvo organizira kakšne rekreacije? V mislih imam kakšno odbojko, nogomet ali kaj podobnega in da ni preveč drago. Na netu sem edino zasledil gibit (nekaj podobnega), ampak se mi zdi, da imajo malo predrage cene in kolikor sem razumel, je tam bolj poudarek na učenju, sam bi pa želel malo bolj rekreativno igrati odbojko. Torej če kdo ve za kakšno društvo, ki bi organiziralo takšne rekreacije bi prosil, če bi mi lahko povedali za katero društvo gre :)
Hvala in lep pozdrav
Default avatar

cekarka

Mislim, da si malo slabo pobrskal... Skoraj vsak predel LJ ima namreč svoje društvo: Šentvid, Trnovo, Moste,.. Zdaj pa samo odvisno, kaj ti je najbližje. Srečno pri iskanju :)
Default avatar

markookram1987

Pozdrav, a si našel kakšno skupino/društvo za rekreativno odbojko, ki bi še potrebovala kakšnega igralca? Bi mene tudi zanimalo.

Moderatorji

Mito Šinkovec , prof. športne vzg.
Mito
Vesna Feelgood , svetovalka za prehrano
Vesna Feelgood
Mario dr. Feelgood
Mario Feelgood
Miloš Milošević , dr. med., spec. plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije
Miloš Milošević