Forum: Prehrana in kulinarika

Imate kuharske izkušnje? Potrebujete nasvet? Povprašajte ostale udeležence foruma, ki radi razkrijejo male skrivnosti velikih kuharskih mojstrov. Seveda pa vam bo svetovala tudi naša izkušena uporabnica, moderatorka , s svojimi nasveti in za vas iskala potrebne informacije. Obilo užitkov.

Kaj da perutnini tako močen, ogaben (krvav) okus?

Odgovori Nova tema
Default avatar sierrra 25 Avg 2017 22:03

Ne vem a je kaj narobe z mano ali ima še kdo podobne izkušnje. Namreč razni puranji zrezki in kokošje meso so se mi precej zamerili. Je to zaradi kakih žil v mesu? Ko ugrizneš kar začutiš močan vonj in okus po krvavem in me prime bruhat oziroma da vse izpljunem ven. Nekateri za mizo pa kako dobro je meso...??! Nisem vegetarijanec in nič ni bilo premalo kuhano/pečeno.

Lp

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Stran 1 od 1
Na vrh