Forum.Over.Net

Starševski čvek

Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!

Maja Hausman - pomaga revežem

Default avatar

trebuh

Ampak strije na trebuhu ima pa zelo velike. Ne razumem zakaj se tako slika, da se vidijo strije?
Default avatar

Strije so nepomembne

Strije pa res nimajo zveze s tem kako se slika.
S slikami strij želi ženskam dati pozitivno sporočilo, da so kljub strijam in pomankljivostim lepe.
Saj pove, da je ponosna na njih, ker ve od česa ima strije. Od nosečnosti.
Default avatar

dej nehi nooo

Strije so nepomembne je napisal/a:
Strije pa res nimajo zveze s tem kako se slika.
S slikami strij želi ženskam dati pozitivno sporočilo, da so kljub strijam in pomankljivostim lepe.
Saj pove, da je ponosna na njih, ker ve od česa ima strije. Od nosečnosti.
A res? Zakva pa pol povešene joške popravlja?
Default avatar

jkca

namesto jošk bi si lahko nos popravla , ker zgleda kot gnil krompir
Default avatar

Verjetno to se pride

Verjetno to se pride na vrsto pa usta pa vse ko se tak sobi zmere po slikah fb

Sem gledo njene stare posnetke ko se je snemala sa Anito ko so govorle proti migrantom pa ni videt da je mela takrat ze joske

Po moje ma joske ene 2-3 lete

Samo je lepse takrat zgledalo ko ni blo tak napihnjeno
Default avatar

ljubavnik iz zatvora

Sise ji je financiro ljubavnik iz zatvora u kojem je ona stalna stranka
Prije je bila sa Anitom u paru i Mateja
One su za pare razne stvari delale po zatvoru ako je neko bijo u problemu one su uskočile
Ova Anita varala svog muža sa zatvorenika
Ovo sve što pišem ja sam živi svedok
A za ovu Maju u zatvoru su se tepli ko će biti sa njom jer je imala veliku cenu
Sad je već neko vreme nema
Default avatar

Wannabematiterezija

Js sm bla isto noseča pa nimam strij in se ne kažem naga po fbju pa bi loh komu podala kšno sporočilo da LAHKO si brez strij sam mal je treba zase poskrbet, zdravo jest, ne kadit, sploh v nosečnosti ne hahaha :D Bruhuhuuu dobr da sm jo blokirala je kle na forumu dost aktivno :)

Share-ajte kaj se dogaja.
Default avatar

alijan

jaz imam pa občutek,da ni ravno dostopna,preprosta in prijazna oseba. Nekaj sem ji pisala dva meseca nazaj,in nisem dobila odgovora,niti hvala niti živjo niti nič,sporočilo pa je bilo nekaj pozitivnega za njo. Sem bila prav prijetno presenečena.. In tak isti,aroganten,naduvan in vzvišen,s krono da mu ja ne bi padla,je tudi Simon Simke Bandog,ta ki vodi skupino in društvo Srce za Bulle na Facebooku,društvo borijo se za živali,pse,mačke,..itd (to društvo je top,kar simon nardi za živali je top,kapo dol,jaz samo govorim o njemu kot o osebi) in onadva sta prijatelja z Majo. In oba imata isto kriminalno preteklost in oba sta zdaj dobrodelneža. Nimam nič proti ne enemu ne drugemu,samo imam občutek da nista ravno preprosta in dostopna človeka. To je pač moje mnenje :)
Default avatar

Ni dostopna

Dostopna je sam do tistih od kerih ma korist, drugač si jo dobr ocenu
Ona bo lajkala pa podperala sam tist k jo javno podperajo pa se ji slinjo po profilu, ker si s tem pumpa ego
Default avatar

Majketi

Ja itak da ni. Joj sej vsi na bledu vemo da je nabrita bolj k Jelinčič pomoje. Ona je zeeeeeeeeelo zvita in manipulatorka do konca. Če te rabi si kraljica, ko je pa na vzponu te pa ne pozna več. No samo mislm da smo z vzponi končali. V politiko ni šlo, od dobrodelnosti pa samo zboleva. Me prav zanima katera spolna bolezen 'zastarana borelija' jo je donesla v tako stanje. Moja babica je 1x starejša od nje in je imela borelijo in je bla enkrat v bolnici in to je blo to, ni scala krvi, to ona kr neki glumi pomoje s to borelijo.

Js se bom z njo pogovarjala in spoštljivo govoila o njej ko bo kot normalna odrasla oseba začela preživljat svoje otroke ne pa da jih je dobesedno izkoristla da se preživlja s preživninami in živi doma in se dela svetnico. Poglejte od Nikoline slike in kakšni grozni moški ji komentirajo slike (isti kot njeni mamici)!!!! O M G. Kako lahko to pustiš in se obenem kažeš kot dobrotnica. Nevem a ljudem res ne gre več + in - skupaj in ne vidijo tega?

Kr probajte jo kej vprašat kdaj tiste ki se slinite po njej kot da vam bo znesla zlato jajce. Aja sej res... sj Maja sama kle piše. UPSI! :) No Maja fajn bot, dober večer!
Default avatar

Res je he

Sem se glih zadnč spraševala ona moralizira in govori kko je treba otroke vzgajat kok ma ona pridne otroke in grem gledat profil njene hcerke
Jooooj starejši komentirajo res isti dedi kot Maji
Mlajša pa pozira z maskaro na trepalnicah pa ne vem če je stara 9 let

Pa ta starejša je s šolo že zdej zabluzila a Maja se hvalila kko je pršla na ekonomsko sam je težk priznat da je za njo takšna šola pretežka

Dobr zgled mata zato pa je tko
V lajfu svoje mame so se vsega nagledale
Default avatar

Anede

Res so za bruhat tisti komentarji, njenih otrok ni niti na njenem profilu ne, nikol se neki bas ne pohvali z njima, nikoli jih ni v njenih live-ih, a sploh zivi z njima? Razen ko se seta po gozdu in pametuje o tem kako je ona spiritualna. Verjetno zato ne, da jih ne izpostavlja, samo kako jima to pomaga ce se vedno izpostavlja sebe, hcerke pa z javnimi profili. Vem to da je Nikolini privlekla nekega srbijanskega reperja enkrat al neki... Katastrofa. Ona bi ze mulo v prvem letniku spentljala z enim takim. Sj se mal pa bo zacela zurat pa drogice ce je kej taka kot mamica.
Default avatar

sam štepam za brezveze

evo, 495-eto sporočilo.

Še pet jih naštepajte, pa jih bo 500. :DDDDD
Default avatar

Ni ji ga pripeljala

To pa ni res. Nikolini ona ni pripeljala srbijanskega raperja.
Onidve sta njega sli pogledat na letalisce, ker si ga je Nikolina zelela spoznat in ker je imel tam blizu nastop, potoval pa z avionom sta se sli slikat z njim. Pa ni raper, ampak peve Jala Brat iz Bosne.
Obe hcerki zivita z njo pri njeni mami na gmajni pri Bledu na vasi. Sej sama to pove. Tut hceri se pojavljata vsake tolk v lajvih, sam k ona lajve brise to je fora.
Se pa itak skos hvali s hcerama.
Sam vecja je ze kr dost problem. Sola se se ni dobr zacela pa ze ni vec na njej.
Default avatar

Ogabna

Kje je razlika, sploh ne poznam teh reperjev. Peljala jo je DA ga je spoznala ne na koncert, itak da ne bi prišel samo zaradi nje. Si zgrešila point? Ni važno kje kako in kaj, šekr je svojo mladoletno hčerko odvelkla do enga posranca.
Default avatar

Z veseljem

sam štepam za brezveze je napisal/a:
evo, 495-eto sporočilo.

Še pet jih naštepajte, pa jih bo 500. :DDDDD
Živjo Maja z veseljem, pa še 500 jih bo.
Default avatar

Dobra reklama

Kakršnakoli reklama je dobra reklama
Default avatar

Majč - drži se

Na Bledu živet mora bit ena tuga.
Ene so od magnatov, vse izobražene v turizmu, hotelirstvu, oddajanje sob, mal kmetovanja bio pa eko pa to---- pa bajte, pa foter fura pletno ali kočijo...

- druge pa gurajo kelnarjenje, fleta nimajo, pa vsem gre vse v nos....

Kok folka pa je na Bledu? 3300? Kmetavzarji povezani. Če ne bil to turistični kraj, kjer jih pofuukari 3/4 turistov, bi bili itak sami taki zadetki, kot se oglašajo babe zgoraj! :-)))))
Default avatar

RealMatiTerezija

Sorry srčica moja, ampak Maja pa ne dela ne enga - ne druzga ampak samo molze dva mafijozlna pa še kerga druzga in se javno sramoti all the fucking time? :) Na Bledu živi veliko premožnih ljudi, moj dragi ima vedno veliko sestankov tam. Če imaš denar se ti lahko godi zelo dobro na Bledu, če si pa navadna kelnarca, ki ne zna delat z denarjem potem pa res slabo ja. Ne bi rekla da je ljudem na Bledu težko, bi rekla da je marsikje po Slo slabše - v Hrastniku, Trbovljah, tam je groza.

Moja sestra je delala v Devilu in je rekla da je blo poleti zelooooooooo vredno. Zdej je pa vedno ko sem tam na koktejlih z dragim ali pa kolegicami je pa ponavadi kar prazno in meni je to fletn, vem da ko je prepolno zna biti nadležno, mojga je enkrat zelo razjezil en turist ko mu je ponudil denar da bi se me sposodil, tko da na Bledu se res veliko stvari dogaja ko dogaja. Mogoče me je zamešal s kakšno Majo. Imajo pa najboljše koktejle tam! Priporočam! Še kar nismo šle na Šamšnite...
Default avatar

Boh Bela

Na Bledu je en kup luzerjev, ene 5% ljudi tam je uspešnih samo.