Gledam ponudbe kozmetičnih salonov. Cene so različne, na Kuponku smešno nizke. Katero neinvazivno metodo za pomlajevanje priporočate, da je najbolj učinkovita? Zanima me tam do 100 Eur. Ima katera izkušnje s kuponi?
Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!
neinvazivno
Majda1948
to pa ne moreš kar na splošno
neinvazivno
Bolj izguba tonusa, ostrejše poteze obraza, videz utrujenosti. Madežev pa nimam.to pa ne moreš kar na splošno je napisal/a: ↑Odvisno kaj je tvoj problem.
Izguba tonusa?
Gube?
Madeži?
tehtnica63
Laser, ampak se pripravi na par dni doma :).tehtnica63 je napisal/a: ↑Jaz pa imam madeže...nasvet?
lifting
lifting
no temu bi lahko rekli na nek način tudi lifting obraza samo, da je to samo predel pri ustnicah in nategnejo tako kot pri liftingu obraza kožo samo, da je ta predel spodaj pri ustnicah in seveda so dve brezgotine mini, ki počasi čez nekaj mesecev izginejo.lifting je napisal/a: ↑mene zanima lifting predela obraza pri ustnicah,
ustnice imam zelo ozke in bi bilo potrebno jih nategnit levo in desno,
to se gotovo da s kožo ki je na levi in desni strani ustnice da se tisti del čisto malo nategne in tako podalša ustnice, seveda bi se vidle brazgotine nekaj časa ampak to se lahko nekaj mesecev popravlja z make up
zanima me ali se kaj takega da.
no zanima me pa tudi kaj pomeni laser pomlajevanje z laserjem in da za nekaj dni ne smeš v javnost ali to pomeni da te res malo spremeni obraz
hvala lepa za odgovore te
lp