Forum.Over.Net

Življenje, ah to življenje

So trenutki, ko smo srečni, ure, ko smo zadovoljni in dnevi, ki jih moramo preživeti. Vprašajmo, svetujmo in poklepetajmo o stvareh, ki se nam zdijo pomembne.

Partnerjev dolg

Default avatar

ninička

Partner ima nek dolg,star okol petnajst let.Nikol se ni trudil tega uredit.Zdaj pa se je na vratih pojavil rubeż,sicer pri njegovi mami,kjer ima stalno bivališče.Živiva skupaj v najemniškem stanovanju,ni prijavljen skupaj z menoj.Problem je nastal,ker se želiva poročiti in jaz ne upam,saj se bojim,da bodo rubili pri meni,čeprav sva skupaj šele tri leta.Ima kdo kakšne izkušnje s tem?Najbrž bi s poroko za darilo dobila tudi njegov dolg????
Default avatar

slovenkaaaa

Nimata osnove za poroko, dokler si vsega ne zaupata. Ne poroči se s takšnim človekom. Naj ostane pri mami. Ni problem dolg, problem je nezaupanje med vama. Seveda, če se poročita, si delita tudi finančno stanje. Pravne podrobnosti so druga stvar, kaj lahko tebi rubijo in česa ne. Ampak zgolj zato, ker sta zakonca, je prav, da si vse težave in sladkosti delita. Ampak s tem je treba začeti že pred zakonom.
Default avatar

dubrnsvet

Vprašaj na pravniki.info ker to ti je (vsaj) pravno vprašanje.
Default avatar

Res je

Najdi si enega ki je posten tega pa pusti da najde eno sebi podobno.... menda! Ocitno on ni tisto kar mislis...