Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

Poročno potovanje OKTOBRA

Default avatar
Pozdravljeni,
Rabim nasvet kam bi se splačalo iti na poročno potovanje prvi teden oktobra. Šla bi nekam kjer je še dovolj toplo, da si lahko odpočijeva, se spostiva... da je voda še dovolj topla in zrak... Čeprav je poročno potovanje nebi šla na Maldve (bi šla pa si ne moreva privoščiti)...ne bi zapravila več tisoč eur, dala bi nekje okoli 1000 eur za oba...
Prosiva za kakšen nasvet kjer bi bilo toplo in poceni..
Hvala! :)
Default avatar
Predlagam Sicilijo, Ryanair ima ugodne lete iz Trsta in Trevisa, otok je cel krasen, za en teden je sicer bolje, da se omejita na en del, hrana dobra, morje zna bit pa še čisto fajn (če seveda nimaš kakšne smole z vremenom), prijatelji so se pred par leti kopali 1. novembra.
Če se omejim na nizkocenovne lete, je za en teden fajn it tudi v Valencio, tudi leti Ryanair iz Trsta in Trevisa, lani je bilo sredi septembra vroče za znoret, tako da verjamem, da zna bit v začetku oktobra prav fajn. Ali Malaga, se lahko zapelješ naokoli do Seville, Cordobe, Granade. Ali pa Barcelona, bolj južni grški otoki, Malta ... ogromno je tega. Seveda je v tem času več možnosti kot sredi poletja, na splošno so pa temperature bolj prijazne kot sredi poletja, ko je peklensko vroče. Edino dnevi so že precej kratki.
Default avatar
Za ta denar Kanarci, Malta, Ciper, Turčija

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net