Forum.Over.Net

Sex v mestu

Seks brez čustev

Default avatar

Ne morem

Jaz ne morem seksati z nekom brez čustev, kemije...Kaj pa vi?predvsem me zanima ali moški to lahko počnete brez tega.Sama nikoli in nikdar nisem seksala brez ljubezni,čustev,kemije...Ne morem, ne gre...
Default avatar

Popay

Pri ženskah je to res težko. Pri večina moških je to šala mala, no vsaj tam nekje pri polovica moških. Čustva vklopi edino po dobri večerji, ki mu jo neredi morebitna kandidatka za sex brez čustev zaradi slastne hrane, torej močni okusi in pod tem vtisom naredi tisto kar more narediti moški z žensko.
Default avatar

Ne morem

Meni to ni filing, da me nekdo samo napiči, brez tiste nore energije, da se naježim ob dotiku, brez da me požira z očmi in da sama začutim kako noro si me želi. Vse drugo je samo praznenje in ne seks, da se ti zmeša.Mogoče se motim, moški povejte 😀
Default avatar

Popay

Ajoj, .. če maš dober geštel, te bo vsak moški tako napičil s to energijo katero opisuješ in želiš in to ne samo enkrat....
Default avatar

Ne morem

Manekenka nisem, imam normalno in skladno postavo, obline na pravem mestu, da je kej za prijet 😉 obraz lušten, seksapil nabija na polno 😀 v glavnem počutim se super v svoji koži in to tudi izžarevam. Če se vrneva nazaj na tisto brez čustev. Pripetil se mi je dogodek z nekim tipom, ki sem ga videla prvič, ni se me niti dotaknil, vendar pa me je čisto nakuril s svojim nastopom, pogledom in samozavestjo in predvsem načinom kako je pristopil. Ne znam opisat drugač, v glavnem gotova sem, ker me od takrat kuri že samo misel nanj in ne vem ali bo zadeva popustila ali moram v akcijo. In ta del me skrbi sedaj, ali naj rajši ostane vse skupaj pri fantaziji ali naj se prepustim samo zaradi všečnosti in ščemenja med nogami.
Default avatar

Popay

No sej, ti si pri temu tipu že vklopila čustva. Če je on za stvar in se loti osvajanja, si v bistvu že na hrbtu, ko ti sama napisala, tukej so tvoja čustva vroča kot žerjavca.
Če se pa bojiš, da tip nima čustev do tebe, to pa po opisu sebe, kot moški ne bi mogel razumet. Jst recimo se zaljubim v dober geštel v eni sekundi, šala mala. Je pa res, da se s časom odljubim, če s pri ženski splošna situacija in karakter pokaže v drugačni luči, kot sem pričakoval ampak men se recimo to itak po tolkih letih življenja ne bi moglo zgodit in se v bistvu tud ni, da me je filing zajebal.
Sm pa cepal brez čustev, kot pravim brez vsazga problema, še isti dan, ko sva se spoznala z žensko in tega nit ini bilo malo. S čustvi sem reagiral šele med sexom.
Default avatar

stanko75

Moški seveda da lahko seksamo brez čustev problem je ker ženske ne morate kljub temu da to rečejo. Dvakrat seksaš ta tretjič ima pa že moralne probleme pa bi nekaj več.
Default avatar

salamibuddy

Dal sem čez nekaj teh one night standov, sepravi seksa popolnoma brez čustev, pa sem se zmeraj počutil precej... bedno. Ko se sprazniš ves adrenalin pade, in ostaneš nag in prešvican z nekom, ki ga ne poznaš. Nisem največji navdušenec nad tem.
Default avatar

Ne morem

Problem je,ker s tem nimam izkušenj in mi je novo vse skupaj in ker je bila vedno prej prisotna ljubezen ter vse povezano z njo in tako tudi seks z nekom, ki te čuti in obratno.
Default avatar

Ne morem

salamibuddy je napisal/a:
No in mene je strah, da se mi bo ravno to pripetil 😐
Default avatar

meni je pa super

Ne morem je napisal/a:
Nič te ne sme biti strah, samo prepusti se pa bo, ne smeš veliko razmišljat. Preveč razmišljaš :)
Default avatar

Ne morem

Popay je napisal/a:
Ne moreš verjet kok sm nakurjena jaooo. Sezul me je čist 😀 Pa da ne bo pomote, nočem komplicirat in pogojevat, ker rada sek...se prepustim in sem full rada pofu... če je posredi pravi filing.
Default avatar

tudi jaz ne morem

Dobival sem se z eno samo za seks,zaljubil sem se v njo,potem mi je pobegnila,sedaj se počutim zelo bedno.
Default avatar

Ne morem

meni je pa super je napisal/a:
razmišljam ja...Vprašanje samo s čim v tem trenutku 😀
Default avatar

kolko pa si

Ne morem je napisal/a:
Kolko pa si stara, če smem vprašat :)
Default avatar

Ne morem

30 zakaj? 😀
Default avatar

sam vprašam

Ne morem je napisal/a:
Sam vprašam :)
Default avatar

Ne morem

tudi jaz ne morem je napisal/a:
Vedno me je zanimalo, kako se to kr zmeniš kot da greš po štruco kruha v trgovino. Jaz sem bila vedno zaljubljena in obratno in temu je sledilo vse kar paše zraven.In to je to.Priznam pa, da me mika in da bi bilo ravno tko dobr,iz čiste strasti 😀
Default avatar

maš rada na hard

Maš rada na hard?
Default avatar

Ne morem

maš rada na hard je napisal/a:
Mi paše ja, s tem da ne sme biti preveliko orodje za to varianto. No vsaj meni, ki nisem ravno vajena full velikih.