Starševski čvek

Rastni hormon

Default avatar
Pozdravljeni,
sin je manjše rasti, zato me zanima, če ima kdo izkušnje z uporabo rastnega hormona. Naj bi se dajal v injekcijah, a ne vem, kje bi to lahko dobili. Ali je možno le preko zdravnikov, ali lahko to kupimom tudi sami?

Hvala za vse odgovore.
Default avatar
nič injekcij je napisal/a:
Si zdravnik al kaj, da tako suvereno to rečeš?
V čem pa so lahko umetni proteinski praški in drugi dodatki manj nevarni od injekcij s čistim rastnim hormonom? Kot vemo, so ti praški otrokom prepovedani!
To se jemlje samo po večjem fizičnem naporu, samo že odrasli za rast in okrevanje mišic.
(velike doze arginina za rast, da se ti ne bo endokrinolog smejal)
Default avatar
hljo je napisal/a:
so pa odlični rezultati na webmedu preštudiraj, sramtoa za endikrinologinjo, če bi se smejala, čisti rastni hormon je zgrajen iz 192 aminokislin ni nič drugega, samo hitreje in močneje deluje,
Default avatar
naj se smeji je napisal/a:
Pa se kako se ti bo smejala ... Res je rastni hormon sestavljen iz 191 aminokislin, ampak tocno dolocenega razmerja in zaporedja vezave. Vse kar odstopa od tega, pa cetudi gre za 191 enakih aminokislin, ni rastni hormon.
Default avatar
Pred vbrizgavanjem hormonov se opravijo testi še pricakovane rasti. Sin sodelavca je bil pri šestnajstih v fazi rasti, ko hormona ni vec mogel dobiti, torej prepozno.
Default avatar
Organizem sam proizvaja rastni hormon "Hgh". Delovanje rastnega hormona se da močno okrepiti s pomočjo raznih psiholoških tehnik, meditacije, hipnoze, subliminalnih sporočil, avtogeni trening in podobno. Za tvorbo raznih hormonov je potrebno v organizmu poskrbeti tudi za pravilno ravnovesje mineralov, npr. jod, selen, bor, magnezij,...itd.
Vse za vrhunsko zdravje in lepoto.
Lep pozdrav!
Default avatar
Upam, da se avtorica zgolj šali in provocira. Če se pa ne in res sumu, da je z otrokom nekaj narobe, se naj obrne na fantovega zdravnika.
Default avatar
Xrobe je napisal/a:
z meditacijo dvig HGH
Default avatar
to bi se šele smejala endokrinologinja je napisal/a:
Sprostitvene "psihološke" tehnike delajo čudeže.
npr. kako aktivirati žlezo timus?
Sami odlično veste, kaj se nahaja v centru Vašega srca.
Lep pozdrav!
Default avatar
Zaskrbljeni987 je napisal/a:
Se mi zdi da imajo v mercatorju, ali hoferju, nisem sigurna, ce ne pa vprasaj prodajalko, bo sigurno vedela kako in kaj.
Default avatar
Rerew je napisal/a:
Default avatar
Rerew je napisal/a:
ga imajo pri BIO izdelkih, v Mercatorju pa pri keramiki in steklu.
Upam, da senm kaj pomagala.
Default avatar
Lp.. Mogoče kdo pozna kakššno osebo, ki ima predpisan rastni hormon ? Če poznate katero ali katero ki pozna mi prosim sporočite na mail- ... [email protected].... res je nujen primer.. Tistemu ki mi pripelje pravo osebo dobi 110Eur v gotovini.. Časa imate 5dni Lp Srečno
Default avatar
denar je napisal/a:
Rastni hormon odmerjajo zdravniki. Karkoli ti bo kdo prinesel, bo denar vzel, lahko pa mi verjameš, da rastni hormon ne bo.
Default avatar
pa vi niste normalni! Pa kaj res mislite, da se rastni hormon kar tako dobi in se ga dozira po svoje???? Sama imam tudi sina, ki je majhne rasti. Grem na net po kakšno informacijo, izkušnjo, pol pa tole. Mi dlje od meritev nismo prišli, sedaj me pa skrbi, ker je že v puberteti, star je 12 let in veliko premajhen za svoja leta. Sumim, da mi bodo sedaj pa rekli, da je že prepozno oz.mu doze rastnega hormona ne bodo nič pomagale :( Ali pozna kdo koga, ki je pri 12ih dobil rastni hormon? Je kaj pomagalo?
Default avatar
Spokaj se do osebnega zdravnika, če misliš da je kaj narobe.

Budale ti bodo še steroide svetovale in ne... te stvari niso legalne za prosto prodajo.

Otroci običajno šele v puberteti zrastejo. Če je star dvanajst, se niti razvijat še ni začel, da bi lahko kdo videl opazno napredovanje rasti.
Si vis pacem, para bellum.
Default avatar
Spokaj se do osebnega zdravnika, če mislite, da je kaj narobe.

Budale ti bodo še steroide svetovale in ne... te stvari niso legalne za prosto prodajo.

Otroci resneje zrasejo šele v puberteti. Pri dvanajstih, se niti razvijat še ne začno... pri nekaterih pa puberteta nastopi z zamikom.
Si vis pacem, para bellum.
Default avatar
kako stimuliram timus žlezo je napisal/a:
Default avatar
Preden ga začneš filat z zgoraj omenjenimi substancami (by the way, če bi to res bilo tako lahko dosegljivo, ne bi bilo majhnih otrok), idi k zdravniku. Poslikajo kosti in bojo točno vedeli kaj naredit.
Nečak je bil ekstra majhen. Pri 15.h dve glavi manjši od vrstnikov. Naredili preiskave in rekli, da bo zrastel po 18.letu. in točno tako je bilo. Sedaj je velik 180cm.

Tako da žal. Ne bo šlo tako, da greš v trgovino in bo otrok zrastel. Bo treba malo po Sloveniji okrog zdravnikov dirkat.