Starševski čvek

Mitsubishi avto - se splača kupit rabljenega)

Default avatar
Ali so ti avtomobili v redu po kvaliteti. Se hitro kvarijo? Gledam enega na avto.net pa je kar simpatičen. Model je Outlander.
Default avatar
outlender je svetoven avto, poceni, kvaliteten, zanesljiv, prostoren, varen.....ni da ni. Priporočam kot model, je pa odvisno kdo je ta avto vozil pred vami!
Default avatar
Midva imava trenutno pri hiši drugega Mitsubishija, Lancerja in Colta. Z obema sva zelo zadovoljna, nobenih problemov, Lancer ima prevoženih že 205.000 km.
Outlanderjevi motorji (dizel) naj bi izhajali iz sodelovanja z Renaultom, tko da mogoče edino tu malo poiskati informacije, če je kaj težav. Določeni Renault dizli so imeli kar nekaj problemov.
Default avatar
mitsu je napisal/a:
Mitsi in renault nista nikoli ampak res nikoli sodelovala. renault je šel v španovijo z nisanom. Mici je bil nekaj časa v navezi z volvotom, potem je malo mutil še z audiji!
Default avatar
outladnerka je napisal/a:
Novi outlanderji bi naj imeli renaultove motorje.
Default avatar
Prejšnji putlander je dvojček s citroenom c crosserjem. Oba sta ok.
Default avatar
tako je, citroen in mitsu sodelujeta - tudi i-miev = c-zero pri električnih.
Default avatar
Polna luna je napisal/a:

????
Ejej, mitsi je nisanu odstopil nek model, nisan pa je v španoviji z renaultom kaki renojevi motorji, ko pa ima mitsi enega boljših dizelskih motorjev ever.

Citroen je kupil mitsijev mkodel prejšnjega outa, to pa je tudi vse, kar je mitsi sodeloval s citroenom in peugeotom.
Default avatar
outladnerka je napisal/a:
V Mitsubishija so vgrajevali tudi Renaultova F9Q1 in F9Q2 motorja. Dizla, razvita za tovorni program (Trafic ipd.), tko da ni res, da niso sodeloval.
Default avatar
outladnerka je napisal/a:
V 2. generaciji (2008 - 2012) so vgrajevali v outlanderje različne motorje od Mitsubishija, Volkswagna in Ford-PSA (Peugeot Citroëna).
https://en.wikipedia.org/wiki/Mitsubishi_Outlander
Default avatar
Mitsubishi letnik 2007 - do nevem točno katerega letnika, motor 2,0 je sigurno volksvagnov 103 kw. Jaz sem z njim zelo zadovoljen, kupil 1 leto starega in ga vozim že 8 let brez problemov. Kolega kupil novega pa mu nekaj ni hotel mrzel vžigati, nevem zakaj, zato ga je prodal.