Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Debele ženske

Debele ženske

Od česa se ženske sploh tako grdo zredijo?
Te ki jih jaz poznam, bolj ali od daleč, jih ne vidim da bi bile neke oboževalke fast fooda, ne stojijo v vrstah pred kebabi, kljub temu pa so fajn zrejene. Šlaufi okol trebuha, velika rit, široka stegna.

[img]http://girltalkhq.com/wp-content/uploads/2015/08/Screen-Shot-2015-08-12-at-1.16.39-PM-e1439410892470.png[/img]

Ves futer je zasmrajen z e-ji in ostalimi svinjarijami. Bolj si v državi kapitalistični, manj je časa za kuharijo, gibanje,
najraje ljudje jedo pred TV, ne vedo koliko preveč pojedo, hrana je zašopana s hormoni,
potem pa je tu rezultat, se čudiš, jaz se ne.

Jaz veliko športam, ampak tudi veliko jem. Sicer ne fast fooda, jem pa dosti sladkarij, belega kruha, mesa. Pa v služi skoz sedim.

Špehec in tatoo, njami, to imam rad. Avtor, srečneš si, da poznaš take Ženske.

Jaz sem debela izkljucbo zaradi vsega sladkega. Razna fast food sranja mi niti ne pasejo, mogoce obcasno pica.

Kaj pa te ameriške slike gledaš.

Bolezensko, ne izsmehuj, da te ne trofne.

Avtor te teme, očitno si tako kot večina ljudi v tej naši nesrečni državi nezaposlen, ali pa si zaposlen in samo ždiš na forumih in pišeš takšne bedarije. Pojdi na zrak. Nadihaj se in se zamisli. Kaj takega? Kaj te briga, debelost je lahko posledica zdravil, raznih obolenj, genov – dednost? Med drugimi je tu tudi tudi seveda pomanjkanje telesne dejavnosti, fast food in podobno. Pa vendarle – zmigaj se delati kaj koristnega da ne boš od ždenja pred računalnikom (lepo rejen-od nedejavnosti) deležen kakšnega takega posta tvojega znanca?
Aja pa da ne pozabim, lep dan ti želim 🙂 Pojdi raje v naravo in se ne brigaj za ostale, tvoje življenje bo v trenutku lepše…

Jaz sem bila včasih ena od tistih, ki ni mogla verjet, kako se lahko eni zredijo 30+ kil. Če mi je šlo 2-3 kg nad idealno težo, sem že ukrepala. Takrat sem bila še brez otrok, brez obveznosti, s celo gomilo časa, da sem skrbela zase. Potem so prišli otroci, obveznosti, težke bolezni otrok, po mesece in mesece v bolnici, skrbi, stres, nisem spala … in to se je vleklo 3 leta. V tem času sem pridobila 35 kg, ne da bi sploh opazila. Nisem jedla ves dan, zvečer vsa živčna 3 čokolade. V bolnici na avtomat po sendvič itd. In se nabere, medtem ko skrbiš za druge, se komaj prebijaš skozi tedne in niti slučajno nimaš časa razmišljati o lepi postavi, nohtih ali o tem, kaj si o tebi mislijo drugi.

Tako se to zgodi. Poznam nekaj podobnih primerov žensk, ki so se zredile zato, ker grejo skozi težke stvari. Čeprav jim na zunaj nikoli ne bi pripisal stresa. Obvladajo ga v nulo.

Meni je pa predvsem škoda denarja za toooliko prazne hrane, ki mi potem škoduje zdravju in videzu.
Ukrepam takoj, ko vidim, da je šla 1 kila nad normalo.

Sem pa posledično full zadovoljna s sabo in še ogromno privarčujem.

New Report

Close