Vtikovanje
Sama sicer (še) nisem v resni zvezi, lahko pa navedem bartovo izkušnjo. On je v zvezi s partnerico slabih 6 let. Imata 2 otroka. Bolj ali manj se sorodniki ne vtikajo v njuno zvezo, razen moja in bratova babi. Ona pa se vtika zlasti glede verskega stališča. Živita na koruzi, in to gre njej zelo v nos. Sem ter tja ju povpraša, kdaj se nameravata poročiti. Onadva jo ignorirata ali pa spremenita temo. Tudi glede krstov se je vtikala. Nikoli ne bom pozabila, kaj je rekla, ker takrat finančno nista bila zmožna za krst drugega otroka. Rekla je: "A za oblekice imata denar, za krst pa ne?!". Obup. Zdaj starejšemu nečaku že pravi, da bo kmalu začel hoditi v šolo in seveda k verouku, čeprav brat in partnerica sploh še ne mislita na to. Skratka, babi sem povedala svoje, da če se misli, ko bom jaz v zvezi, tako vtikati, da naj kar pozabi name. Tako sva se skregali, da se cel mesec nisva pogovarjali.
No, da ne bo bistvo teme bratova izkušnja, sami povejte, če se sorodniki kaj vtikajo v vajino zvezo?
No, da ne bo bistvo teme bratova izkušnja, sami povejte, če se sorodniki kaj vtikajo v vajino zvezo?