Forum: Pomoč voznikom v prometu

Kako ravnati v prometni nesreči, kako se obnašati, če vas ustavi policija? Kako pridobiti vozniško dovoljenje? Ste izgubili vozniško dovoljenje, ne veste kakšen je postopek? Vas zanima postopek o prekršku ali potrebujete informacije? Želite vedeti, kaj je opozorilo, plačilni nalog, odločba, sodba ali drug akt izdan v postopku o prekršku.

Varna vožnja v pozni nosečnosti

Odgovori Nova tema
Default avatar Mlada voznica 6 Jul 2017 19:56

Pozdravljeni,
23.9.2015 sem pridobila vozniški izpit. Letos spomladi sem imela v planu opraviti tečaj varne vožnje, ker pa sem v tem času zanosila in sem bila oz sem še na bolniški zaradi težav v nosečnosti tečaja še nisem opravila. Med drugim tudi nesmem zapuščati kraja svojega bivanja. Pred kratkim sem želela podaljšati izpit za eno leto pa so mi na upravi povedala da od januarka naprej to ni več mogoče. Rok poroda imam 21.9.2017, sedaj sem v 30.tednu nosečnosti, 23.9.2017 pa mi izpit poteče če ne opravim varne vožnje. Kaj lahko v tem primsru naredim? Je kakšna možnost da zaradi teh zdravniških razlogov vseeno podaljšan izoit?ali pa da opravim varno vožnjo brez praktičnega dela? Res nebi rada ostala brez izpita, sploh sedaj ko bo dojenček in bo treba kdaj kam urgentno it.
Že vnaprej hvala za nasvet.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Avatar lukarupnik 7 Jul 2017 23:07

Pozdravljeni, glede na navedeno si priskrbite pisno mnenje vašega zdravnika glede stanja nosečnosti. S to listino pojdite na UE in bi morali dobiti podaljšanje v.d. za eno leto. Res je, da so spremembe v novem zakonu vendar menim, da še vedno velja člen, ki to omogoča. Naprošam, da objavite odgovor UE, z apomoč tudi za drugim. Hvala, lp


DELAMO S SRCEM!

******************************************
Luka V. Rupnik, vodja šole vožnje AMTK
Litostrojska cesta 40a, Ljubljana
040/310-140, 01/518 13 56
http://www.prvaavtosola.si, [email protected]

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar stermeckija vprašaj 25 Jul 2017 15:47

menda stermeckija ne moti, če se mu dojenček rodi v avtu, ker samo prime volan in nadaljuje z uro

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Stran 1 od 1
Na vrh