Forum: Starševski čvek

Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!

Mam za monklje en dober recept....

Odgovori Nova tema
Default avatar carlos-m 19 Jun 2017 09:52

...za prihajajoče vroče dni:))

Skratka, buče al pa cuke, kakor vam je prav, narežeš za dober prst debelo...Segreješ ponev, brizg al pa dva oljčnega olja(al pa kergakol....sam da je kakovostno olje) in te koleščke od cuk popečeš toliko, da lepo porjavijo na obeh straneh....

V skledo daš na dno plast opečenih cuk, soliš nežno, poporaš, pokapaš z limonom, posuješ z nasekljano meto in meliso ter baziliko... Gor na to daš ribe...recimo da maš pečene sardele...al pa une skušje fileje iz -oferja (jih malo z vilcami pretlačiš)...

Čez daš še eno plast cuk z istimi začimbami, stisneš plasti da iztisneš zrak...vse skupaj zaliješ z oljem in v hladilnik za čez noč......

Pa dober tek:)))

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar ne_hvala 19 Jun 2017 10:23

Žal, ampak ne hvala.

Že samo da pomislim bučke, meta, melisa in ribe? Mi obrne... :((

Ajoj.

Imaš kaj boljšega? Zagotovo! :))

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar meni se ta 19 Jun 2017 10:26

Ta kombinacija mi je malo čudna. Ni pa nujno, da je slaba. Je treba probat. Bom, mogoče, enkrat.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar Riibaa 19 Jun 2017 10:31

Si res napisal riba?? Ne hvala. Brez ribe bi pa takoj...piscanec ali testenine je pa takoj druga pesem. Pa petersilj, cesen, bazilika, mogoce drobnjak...vsekakor pa hvala za idejo.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar carlos-m 19 Jun 2017 11:54

Prikaži citatRiibaa napisal:
Si res napisal riba?? Ne hvala. Brez ribe bi pa takoj...piscanec ali testenine je pa takoj druga pesem. Pa petersilj, cesen, bazilika, mogoce drobnjak...vsekakor pa hvala za idejo.

Pišanca si nikakor ne bi upal dat za tako "salato"...al karkoli je že v hladilniku.

Jaz sem dal pač nadrobljeno skušo iz piksne...vrhunsko, verjemite!!

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar Butl TM 19 Jun 2017 11:56

kako pa pride do tega, da porjavi na obeh straneh ???

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar carlos-m 19 Jun 2017 12:08

Prikaži citatButl TM napisal:
kako pa pride do tega, da porjavi na obeh straneh ???

Pred peko cuk ne soliš......

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Stran 1 od 1
Na vrh