Forum.Over.Net

Starševski čvek

Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!

Mam za monklje en dober recept....

Default avatar

carlos-m

...za prihajajoče vroče dni:))

Skratka, buče al pa cuke, kakor vam je prav, narežeš za dober prst debelo...Segreješ ponev, brizg al pa dva oljčnega olja(al pa kergakol....sam da je kakovostno olje) in te koleščke od cuk popečeš toliko, da lepo porjavijo na obeh straneh....

V skledo daš na dno plast opečenih cuk, soliš nežno, poporaš, pokapaš z limonom, posuješ z nasekljano meto in meliso ter baziliko... Gor na to daš ribe...recimo da maš pečene sardele...al pa une skušje fileje iz -oferja (jih malo z vilcami pretlačiš)...

Čez daš še eno plast cuk z istimi začimbami, stisneš plasti da iztisneš zrak...vse skupaj zaliješ z oljem in v hladilnik za čez noč......

Pa dober tek:)))
Default avatar

ne_hvala

Žal, ampak ne hvala.

Že samo da pomislim bučke, meta, melisa in ribe? Mi obrne... :((

Ajoj.

Imaš kaj boljšega? Zagotovo! :))
Default avatar

meni se ta

Ta kombinacija mi je malo čudna. Ni pa nujno, da je slaba. Je treba probat. Bom, mogoče, enkrat.
Default avatar

Riibaa

Si res napisal riba?? Ne hvala. Brez ribe bi pa takoj...piscanec ali testenine je pa takoj druga pesem. Pa petersilj, cesen, bazilika, mogoce drobnjak...vsekakor pa hvala za idejo.
Default avatar

carlos-m

Riibaa je napisal/a:
Si res napisal riba?? Ne hvala. Brez ribe bi pa takoj...piscanec ali testenine je pa takoj druga pesem. Pa petersilj, cesen, bazilika, mogoce drobnjak...vsekakor pa hvala za idejo.

Pišanca si nikakor ne bi upal dat za tako "salato"...al karkoli je že v hladilniku.

Jaz sem dal pač nadrobljeno skušo iz piksne...vrhunsko, verjemite!!
Default avatar

Butl TM

kako pa pride do tega, da porjavi na obeh straneh ???
Default avatar

carlos-m

Butl TM je napisal/a:
kako pa pride do tega, da porjavi na obeh straneh ???

Pred peko cuk ne soliš......