Forum.Over.Net

Starejši so modrejši

Odgovarjajo: Marina Dobnik

Veliko znanja, spoznanj, prodorno mišljenje, ustrezno ravnanje, bogate življenjske izkušnje – modrost, ki jo starejši imajo veliko. Povprašajte jih in izmenjajte izkušnje. Pozabite na samoto in poglejte, kdo od sovrstnikov se skriva tukaj.

Več na: www.celostni-pristop.si

Marina Dobnik

Marina Dobnik

Marina Dobnik je univerzitetna diplomirana profesorica športne vzgoje in doktorska raziskovalka na področju aplikativne kineziologije. Je terapevtka z mednarodno veljavnim certifikatom za izvajanje manualne limfne drenaže po dr. Voddru, specializirana za obravnave limfedemov. Z individualnim pristopom in različnimi ročnimi tehnikami se ukvarja s težavami gibalnega in limfnega sistema. Sodeluje tudi na večjih mednarodnih projektih (s področja kakovostnega staranja prebivalstva in s področja vrhunskega športa) in je soavtorica več strokovnih in znanstvenih monografij ter člankov.

POMOČ STAREJŠIM NA DOMU

Default avatar

POLDA60

Iščemo osebo za celodnevno pomoč dvama starejšima osebama na domu s certifikatom NPK, resno, zanesljivo in prilagodljivo, iz okolice Kopra.
Nudimo sobo in prehrano.Cena po dogovoru
Potrebujemo
• pomoč pri negi, umivanju, hranjenju, vstajanju, hoji.
• spremstvo pri obisku zdravnika, trgovine, znancev,
• gospodinjska opravila (priprava hrane, pomivanje posode, čiščenje stanovanja ali opreme...)
• likanje, sesanje, čiščenje oken...
• pedikuro, fizioterapijo, klasično masažo, refleksno masažo( če je možno)
Pokličite 041-551-660
Default avatar

Kate90

Nudim pomoč starejšim ljudem. Sem zaposlena Medicinska sestra. Čas obiska lahko prilagajam urniku kar pomeni,da lahko pridem zjutraj ali popoldan vse dni v tednu. Sem iz goriške