Starševski čvek

Apartma s senčno travnato teraso v Umagu, Poreču, Novigradu ali Rovinju

Default avatar

Mi štirje

Imava dve mali deklici (1 in 4 leta) in si letos ne upamo v Dalmacijo zaradi moževe bolezni. Je kdo bival v kakšnem takšnem apartmaju v navedenih krajih? Ne bi vsakič hodili na plažo, ampak bi punčkama nalili vodo v bazenček na terasi, zato mora biti apartma nujno v pritličju. Lahko je tudi studio apartma. Hvala za pomoč.
Default avatar

Mi štirje

Še tole: oddaljen je lahko največ 500 metrov od senčnate plaže. Zaželjena mivka. Sem pa naštela enih pogojev. :)
Default avatar

Mi štirje

Aja, šli bi pred sezono tam nekje od 25. 6. do 5. 7. +/- tri dni.
Default avatar

Mobilne hisi

Kaj pa kake mobilne hisice, se mi zdi, da bi vam lahko tudi to ustrezalo?
Kolegi so bili ze veckrat v Porecu, ne vem pa tocno kje.
Default avatar

Amebica

Villa Paolija Novigrad.. poglej spletno stran. imajo bazen za hiso, apartmaji top, lastnika zakon.. je pa oddaljeno od morja kar kaksen kilometer, ce se nimas namena vsak dan do morja vozit, je pa cisto v redu, kajti bazen in okolica sta odlicna. Smo bili lansko leto z 2.5 letniki in je bilo zakon! So pa kar hitro zasedeni.
Default avatar

Hruška debeluška

Za vse te pogoje ste se malo pozno spomnili...
Default avatar

Težko bo

Taki apartmaji so na taki lokaciji običajno rezervirani že precej vnaprej, 25.6. pa tudi ni pred sezono, ampak je to že sezona. Takrat je pravzaprav največji naval, ker se šola konča in vsi pridrvijo na morje. Večji naval turistov je mogoče samo še v začetku avgusta. Najlaže boste kaj našli na Bookingu ali Airbnb.
Default avatar

9etzdf

Težko bo je napisal/a:
Ah, pa kje živite? Visoka sezona je 15. julij - 15. avgust, nizka od 5. julija dalje. 25. julij je bila vedno in povsod predsezona, ko je še vse prazno. Kakšen naval, te prosim. Vreme je v tem obdobju čista loterija, ki se je večina ne gre. je toplo, ampak zame premalo, morje pa zame in večino čist prehladno. Dvakrat poskusil - ne, hvala. Plaže se začnejo polnit šele okoli 10. julija.
Default avatar

ni čisto tako

Plaže v Dalmaciji in na otokih so že ves maj polne. Morje ima 24 stopinj. Dobri apartmaji se pa rezervirajo že v januarju, slabe pa dobiš tudi še v sezoni.
Default avatar

kampistka

9etzdf je napisal/a:

Plaže so že polne, tako da veš in to takoj, ko se začne lepo vreme! še bolj pa po 24.juniju, ko se konča pri nas šola.
25.julij ni nikoli predsezona! Kar poglej si cene!
Default avatar

9etzdf

kampistka je napisal/a:
Ja, hrvati se grejo s cenami sezono, pa to ne pomeni, da tudi v resnici je. Razlika med polnostjo plaž 25. junija in 15. julija je kot dan in noč. Kdor plača polno ceno 25. junija, si je sam kriv, jaz je sigurno ne bi. In je tudi ne. Prek agencij je razlika v ceni tudi napol.
Default avatar

Težko bo

9etzdf je napisal/a:
A ti slikam 25. junija? Gužva da komaj v vodo stopiš. Govorim seveda za severni Jadran, kjer je tudi ogromno vikendov, na dalmatinskih otokih je sezona krajša. Začne se pozneje in konča prej. Tam se res do 10. julija ne ljubi nikomur premaknit, tukaj pa govorimo o severu. Voda je pa že zdaj za kopat. Za ljubitelje toplic pa ne priporočam, ker nad 30 stopinj ne bo niti poleti :) Meni je za Jadran zdajle najlepši čas, ker nikjer ni gneče, dan je dolg, voda dovolj topla in gostinci prijazni. Koliko "toplo" je dovolj toplo, je pa relativno. Meni je 35+ stopinj že kar malo vroče, nekomu pa ravno kri zaokroži po nogah :) Vi pa pojdite v "predsezoni" julija.
Default avatar

9etzdf

Težko bo je napisal/a:
Ja, mogoče se zato ne strinjava. Ker mene severni Jadran ne vidi niti pomotoma. Tam pa res ne vem, kako je.
Default avatar

Težko bo

9etzdf je napisal/a:
Meni je južni Jadran za par dni malo predaleč, preveč vožnje za premalo užitka, zato je pa severni konec zakon. Ko malo raziščeš kraje, lahko tudi na tem delu najdeš svoj morski raj na Zemlji. Ko ima človek malo več časa, se pa tudi južneje lahko zapelje ali pa kam z letalom.