Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Masterchef Sketa

Masterchef Sketa

Sketa izpade iz tekmovanja zaradi res slabih jedi. On in njegov brat pa hodita po gostilnah in talata kritiko in ocene, ki jih potem prebere nekaj tisoc presnojedcev, kritika se pa razsiri po omrezjih.

Kje je logika? Zdaj ze vsak, ki ima pet minut casa, lahko ocenjuje jedi, sam pa ocitno nima vec pojma kot povprecen kuhar?

Me je tako znerviral tale Šketa danes. Joe Bastianich iz ameriškega Masterchefa bi mu tisti krožnik v fris zabrisal oz. ga takoj ven poslal, Ramsay pa bi krožnik zabrisal v smeti in ga isto poslal domov. Sramota res, arogantnež…

Človek je poln sebe a nima pojma o pojmu:)) Saj ne vem ali bi se jokala ali smejala.
Dejstvo je, da nima ne spoštovanja do soljudi, niti osnovne kulture, da o “kuhanju” ne govorim.
Pojma nima!!!
Po videnem in slišanem se sprašujem, če je ta človek sploh normalen?!

nova
Uredništvo priporoča

Jaz bi ga vrgla ven že včeraj, danes pa bi mu vrgla krožnik med zobe.
Antipatičen je do konca!

Se je “izkazal”, on in njegovo znanje.

Da pa takšni tepci ocenjujejo hrano drugih, je pa višek ironije.

Ampak s tem je tako kot s šloganjem iz kart, kave, kamnov…. Dokler bodo obstajali tepci, ki bodo verjeli vsakemu šarlatanu, ki se bo predstavljal za nekoga, ki obvlada, bodo obstajali tudi burkeži/izkoriščevalci/goljufi/lažnivci/prodajalci megle…, ki bodo na njihov račun služili denarce….

Tale puhloglavec (kot bi rekel Polarni) ne loči, kaj je zdrava samozavest in kaj prepotentnost. Že nekaj oddaj se je dalo slutiti, da ga imajo poln kufer, žalostno, da ga morajo učiti osnovne kulture, že kar se vikanja/tikanja tiče, lahko bi vedel, da je v tej oddaji on tisti, ki ga ocenjujejo, torej je na nek način v podrejenem položaju. Če bi bil tak mojster, kot se je predstavljal na začetku in kot bi rad, da ga dojemajo, bi se mu sodniki gotovo globoko priklonili. Oni, za razliko od njega, s tem nimajo težav. Tako je pa dokazal, da je navaden blefer, vreden piškavega oreha. Lepo so mu pokazali, kje je njegovo mesto. Na dnu!

Tale puhloglavec (kot bi rekel Polarni) ne loči, kaj je zdrava samozavest in kaj prepotentnost. Že nekaj oddaj se je dalo slutiti, da ga imajo poln kufer, žalostno, da ga morajo učiti osnovne kulture, že kar se vikanja/tikanja tiče, lahko bi vedel, da je v tej oddaji on tisti, ki ga ocenjujejo, torej je na nek način v podrejenem položaju. Če bi bil tak mojster, kot se je predstavljal na začetku in kot bi rad, da ga dojemajo, bi se mu sodniki gotovo globoko priklonili. Oni, za razliko od njega, s tem nimajo težav. Tako je pa dokazal, da je navaden blefer, vreden piškavega oreha. Lepo so mu pokazali, kje je njegovo mesto. Na dnu!

Kaksen tip?! Nima osnov bontona, nadut, nevljuden, antipaticen. In potem se zvem, da on ” ocenjuje” hrano drugih. Ma daj no… prnesu je pa take zmazke pred ocenjevalce, da bi blo bols da bi se pod mizo skril. Obup od cloveka… ze prej bi mogu it vn

da aplavdirate Karimovemu koleričnemu izbruhu!
A to je OK?

Včerajšnja oddaja je bila pa res drama, napeta drama.

Ne morem pomagati, ampak ko je Alma rekla, da Sašo že deset minut surovo cetačo postavlja na krožnik, mi

Včerajšnja oddaja je bila pa res drama, napeta drama.

Ne morem pomagati, ampak ko je Alma rekla, da Sašo že deset minut surovo cetačo postavlja na krožnik, mi je bilo to tako smešno.

Mene je lepo presentila Lucija, koliko stvari je pripravila.
Izločilna tekma je bila čista polomija

Moram pa reči, da sestavine oziroma ideja o črno-beli razstavi je bila čudovita. Mi je bilo kar žal, da je šlo samo za izločilni test dveh, ne pa za nalogo za več kuharjev. Bi si še jaz, ki sem “jajca-na-oko-in-makaroni-kuharca, želela od blizu videti to razstavo in se dala malce podučiti o sestavinah.

mislim,da je od treme in vsega hudega tako kot neke vrste samoobramba tako reagiral….(smeh,..)

Super reklamo si je naredil, bedak, haha!!

Un ta drug gozdni škrat, je že cajt da je šel, ker je poden od človeka!

Se strinjam, tip je totalno prepotenten. Da pa on in veleumni brat ocenjujeta restavracije, pa…brez komentarja, res.

Kar se pa tice Karima – prav je imel, verjetno ga je ta aroganca razjezila do mere, da drugace ni slo. In Karim je majster. Njegove torte so kategorija zase.

sodniki so se morali skozi življenje cel čas dokazovat.Sploh pa na področju kuharstva.Bili naraznih mednarodnih tekmovanjih,razno raznih zadevah kar je povezano z tem.Dokazali so se že in koliko sem dojela se še vedno dokazujejo. Pol pa se pojavita tadva kekca,…
Preblagi so bili cel čas,ker če gledaš tuje Masterse ,uf kakšne kritike letijo pa tam.
Naši sodniki so res bili preveč uvidevni in mehki .Posledično jih pol niso resno jemali.

Prav je bilo, da so sodniki včeraj ven vrgli oba.
Šketa je bil sploh prepotenten, ampak v showu ni dokazal (pokazal) nič. Naj se malo zamisli nad samim seboj, da se čuti poklicanega, da ocenjuje hrano drugih.
Iztok je bil pa najbrž širnemu občinstvu precej antipatičen. Zelo negativen tip.

Lucija je super skuhala, ampak ji je za lepo postavitev zmanjkalo časa. Sara in Elvis sta pa itak kategorija zase.

Jaz poznam oz. sem sodelovala že z kar nekaj tekmovalci Masterchefa, te in prejšnjih sezon.
Večina jih je privat totalno drugačnih kot na TV.

Se spomnite lani Jelene, kakšno ste zganjale? Pa je punca čisto prijazna, totalna profesionalka in biznis s slaščicami ji tudi laufa. Tu pa je bila označena za najhuše zlo.

Letošnji Masterchef je v primerjavi z lanskim totalno dolgočasen, tekmovalci so občutno slabši zato je treba delat umetno dramo.

Dejstvo pa je, da je že po cca dveh, treh tednih jasno, tako tekmovalcem samim, kot žiriji (in celotni produkciji) kdo je kandidat za zmago in kdo ni. In potem je res samo še vprašanje časa in živcev, kdo bo šel prej in na kakšen način domov. Ker presing je pa nenormalen in če potem še od sodnikov, sotekovalcev in ostalih čanov produkcije, ne dobiš nobene spodbude, poleg tega ti je pa še samemu jasno, da ne glede na vse, zmagal itak ne boš, ti prej ali slej pade zadeva dol in se vdaš v usodo ter nehaš truditi.

Prva, ki se ji je to zgodilo letos je bila Lea, naslednja Mojca in nazadnje Sašo.

Sama sem s Sašotom že sodelovala in zadeve je speljal več kot korektno in profesionalno. Na svojem področju (presna prehrana, predvsem sladice) je res mojster. Na področju klasične kuharije, pa žal ni, kar tudi sam priznava.

Meni je bil na začetku Sašo zelo obetaven … verjetno me je kupil z nakladanjem, ampak dlje kot sem oddajo gledala, v slabši luči se je pokazal. Tip je naredil res zelo malo … glede na to, da piše tak blog in izdaja knjige sem mislila, da bo naredil res dobre krožnike. Včerajšnja oddaja je bila pa čista polomija. Prav se mi zdi, da sta šla oba domov, ker je bila ena jed slabša od druge.

Mi je pa zelo žal za Mojco, ki je po spletu nesrečnih okoliščin izpadla, ker je boljša od večine ostalih tekmovalcev. Lahko bi jo poklicali nazaj, glede na to da so izločili dva 🙂

Peška se je pa absolutno prešlepal do sem, žal od njega še nisem videla nič pametnega.

Se mi zdi, da so letos zelo slabi tekmovalci, če primerjamo lanski šov.

očitno oba zablokirata,ko sta pod pritiskom !
klinc pa tak moški,ki se ne bori do zadnjega.
limone ene

Če bi pri nas letele take kritike kot v tujini, bi lahko po eni sezoni z masterchefom nehali, ker se ne bi nihče prijavil. Še tako ne morejo dobiti dovolj vsaj približno kakovostnih tekmovalcev in morajo šov reševati z nekimi kvazi znamimi, ki jih malodane zvlečejo v šov. Kaj bi šele bilo, če bi jih še tako žalili kot v tujini.

Pri nas ne boš našel modela, ki bo pustil službo in šel v šov, kar počnejo v tujini. Se pravi tekmovalce črpaš iz bazena nezaposlenih in svobodnjakov.

Sedaj vsi vemo, kako je s temi blogerji. Nekateri niso vredni pol počenega groša, ker sami ne znajo kuhalnice prijet, ocenjujejo in pljuvajo pa vsepovsod.

No, torej ni za masterchefa. Tako kot ona jodlika iz Prlekije lani, ki se je skoz cmerla, ko je morala meso pripravljat, ona pa vegetarijanka. Mislim, zakaj se potem sploh prijaviš v tak šov?

New Report

Close