Starševski čvek

Ali verjamete v ljubezen na prvi pogled?

Default avatar
Jaz ne. Ne moreš se zaljubiti v človeka, če prej z njim ne seksaš.

Kaj pa vi? Verjamete v to?
Default avatar
Po moje se bo zdajle usulo ponudb raznih FF...
...če bi se morda zaljubila. :)))))
Default avatar
ljubezen na prvi pogled, je najlepša stvar katera se lahko človeku zgodi, doživel in užival v njej, do konca te ljubezni.
Default avatar
Popay je napisal/a:
Stoprocentno se strinjam s teboj!
Default avatar
Jaz sem bila na prvi pogled zaljubljena tudi dve leti, pa nikol nisem z dotičnim seksala.
Default avatar
Bučman/-ka, halo? Najprej seksaš, pol se šele zaljubiš? No, jaz se moram najprej zaljubit, da lahko seksam ;)
Default avatar
Najprej se boš jebala, da boš ugotovila, če je pravi??

BOG NAJ TEMU SVETU RES POMAGA.
Default avatar
Ljubezen na prvi pogled je napisal/a:
(Niti psi se na prvi pogled ne zavohajo, pa se bo zdrav in normalen človek...)
Na prvi pogled je lahko nekdo ti poseben, ustvari vtis... :))

Potem se lahko tudi na prvi pogled zaljubiš v avto, hišo, rožico... ;)

Za spoznat človeka in se začutit je potrebno kaj več kot pogled... :)))
Default avatar
Ne vrjamem sploh v ljubezen...
Default avatar
EnFrik je napisal/a:
Tudi jaz:-) Do zdaj je bilo še vedno tako, da sem se najprej zaljubila, potem pa seksala. Nikoli obratno.
Nikoli pa se nisem zaljubila na prvi pogled, zato v tako ljubezen ne verjamem.

A veste, kaj je to ljubezen na prvi pogled? Morda zaljubljenost na prvi pogled, to že. Ne pa ljubezen. Da se razvije ljubezen, moramo človeka vendar nekaj čas poznati, ga spoznavati. Ne pa, da prideš v štacuno, tam pri salamah vidiš enega tipa prvič v življenju - in ga že kar ljubiš??? Ne verjamem v to.
Default avatar
Ful ono ne. Name se tipi včasih nalimajo iz prve, ker si mislijo da sem ful nekompliciran karakter in da še ok zgledam. Jih opozorim. Pač vem zase kakšna sem, ne pustim manipulacije in da me kdo ima pod kontrolo. Ne vem pač wtf, je z večino, da se jim pol začne to dogajat, saj pokažem da mi npr ni vseeno, pa se probam trudit, sam če mi gredo stvari prehitro, pač ne morem še nekaj pretiravat s čustvi, gre samo zato da mi je nekdo privlačen po videzu in karakterju. Svobode pa ne dam in pol je problem in ker se na začetku postavljajo temelji veze, jih pač pustim. Ni zame tu še ljubezni. In če bi pri njih bila, bi se trudili nekaj naredit, ker vedno sem se pripravljena pogovorit, prilagajat, če so se oni. To kar je na prvi pogled, pač ni ljubezen in ne more bit, Rada pa spoznavam koga tud clo leto, preden karkoli imava, sam tud tu sem se opekla, ker pač tipi so egocentriki in so užaljeni ko jih kdo noče takoj. Mislim OK, jasno, ciljno skupino morm nujno zamenjat.
Default avatar
Verjamem, ker sem to doživela. Seveda je eno privlačnost na prvi pogled, kot ena omenja, ampak obstaja tudi ljubezen. Pa nisem v to verjela, dokler nisem začutila. Bilo je ene 10 let nazaj. Prišla sem na obisk h kolegu in čez pol ure tja pride en moški. Jaz vem samo, da sem ga pogledala in v trenutku do njega začutila tako ljubezen, da me je skoraj bolelo. Ne privlačnost, ne seksualnost, ampak ljubezen. V smislu, da če bi lahko, bi tisti trenutek z njim odšla nekam in tam ostala za zmeraj. Čez nekaj let sem izvedela, da je enako začutil takrat tudi on.
Default avatar
juuu je napisal/a:
No vidim, da imaš podobe karakter, kakor ga imam sam. Upam lahko le, da razlika v letih ni prevelika in morda se razvije ljubezen na prvi klepet. ;)
Default avatar
verjememm je napisal/a:
Čeprav ni nujno, da imaš sploh kajkoli s to osebo, pride in gre kot vse ostalo. Mogoče bi bil to tvoj idealni partner, mogoče ne. Tega ne boš nikoli izvedela, ker nisi poskusila.
Default avatar
Ljubezen na prvi pogled je napisal/a:
Prvi ne. Jo moram 4 leta gledat, potem pa gre.
Default avatar
Noro se zaljubila in izgubila pred 4 leti. In ostajam sama ves ta cas. Bi pa sla takoj k njemu nazaj ce bi me poiskal! Takoj.
Default avatar
Takoj bi sla k njemu nazaj je napisal/a:
Poišči ti njega in bodi pripravljena na vse, lahko tudi na zavrnitev v najslabšem primeru. Ampak vedela boš kako naprej in ali je vreden tvojega razmišljanja o njemu in odprla si boš prosto pot do novega fanta. Mogoče pa se ti zgodi pravljica, ne čakaj, čas gre naprej, življenje tudi. Pa še to nekateri fantje imajo radi aktivna dekleta in jih tvoj prvi korak ne bi motil.
Default avatar
Ja to se dogaja je napisal/a:
Seveda sem izvedela.
Čez nekaj let sva se razšla, dogovorno in v bolečini, za katero nisva verjela, da jo je moč občutit. Veliko let je že minilo od takrat. Če se srečava, je obema jasno, da se še vedno ljubiva.