Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

Hotel Delfin Poreč

Default avatar
Zdravo.

Zanima me, če je kdo že letoval v hotelu delfin V Poreču in kakšne izkušnje imate? Hvala.
Default avatar
Mi smo bili pred veliko leti. Par dni čez 1. maj. Takrat ni bil nič posebnega, zelo povprečen. Težko pa sem objektivna, ker Poreč (obe laguni) mi sploh ni všeč. Takrat je bil slučaj, da smo tam pristali.
Default avatar
je bil hotel OK, a goden za obnovo. Do danes ga, kolikor vem, še vedno niso obnovili. Poglej malo, če ima kakšne ocene na Booking in Tripadvisor, boš več izvedela.
Default avatar
Pred leti sem velikokrat letovala v hotelu Delfin. Je tak socialistični hotel, malo denarja, malo muzike.. Če nisi zahteven gost, je čisto ok.
Default avatar
Zaradi čudovite lokacije me vsako leto znova zamika, da bi za dopust spet šla v ta hotel. Ampak me kakšne stvari vedno znova od tega odvrnejo. Lani sem sicer opazila, da je nekaj sob prenovljenih. Odvrnila me je pa visoka cena.
Default avatar
Pred leti je napisal/a:


Res je: hrano strežejo ku v menzi, oni,ni samopostrežno:
https://www.booking.com/hotel/hr/delfin ... #hotelTmpl

Sobe primerne nastanitvi dve zvezdici:

https://www.booking.com/hotel/hr/delfin ... #hotelTmpl

edino, kar so uspeli po 30ih letih "Ušminkat", je hotelski lobi:

https://www.booking.com/hotel/hr/delfin ... #hotelTmpl

Socialni hotel že pred 30imi leti in še tudi danes.
Default avatar
Poreč mi ni všeč, še manj ta hotelska naselja. Tudi morje ni prav čisto. Mogoče za kak dan izven sezone, poleti absolutno ne. Pa še visoke cene za ne preveč dobre hotele, ne preveč dobro hrano in postrežbo.
Default avatar
A nista dva Delfina? Eden v plavi, drugi v zeleni laguni?
Default avatar
notri stil še iz komunizma, ampak če se greš kopat za par dni, čist okej
Default avatar
pred najmanj 10 leti res poceni je napisal/a:
Iz komunizma?? Kje je to?
Default avatar
poceni hoteli na Hrvaškem so znotraj opremljeni še po modi iz komunizma, torej preprosto. Je pa okej, če si želiš biti tistih nekaj dni na morju.
Default avatar
nekoč pred desetimi leti poceni je napisal/a:
Misliš na bivšo jugo?? Pri nas (v jugi) nikoli ni bilo komunizma.
Default avatar
pred 10 leti je napisal/a:
Sem bila še pred precej več kot 10 leti in že takrat je bil ena žalost.
Default avatar
še pred več leti


veliko študentov , ker je bilo res ugodno cenovno
Default avatar
hana33 je napisal/a:
Ne, je čist nov, včeraj odprt! Ah, babe no, poglejte še kam razen na mon! Ne znate, potem prosite tistega, ki vam je mon naštimal,da vam omogoči vpogled še v druge strani. Recimo tripadvisor. Recimo za začetek.
Default avatar
nihče ni bil tam je napisal/a:
Pa kaj zavajaš, no.

To je star hotel, nikoi v celoti obnovljen, ker jim ne znese, začnejo na enem koncu, ko pridejo do drugega,morajo spet na prvem začeti:

http://si.lagunaporec.com/hotel-delfin-porec/sobe?bs=

Za tak hotel plačat po44-55 eur za polpenzion v času od konca junija do konca avgusta - ne hvala.

Tole maš na Tripdvisorju - slike glej, ne reviewe....

https://www.tripadvisor.com/Hotel_Revie ... 0&filter=2

SIcer za nezahtevene goste čisto povprečen OK hotel.Ampak staaaaaaaar.
Default avatar
Hotel je tak kot je, to je res, mi je pa hecno, ko se tako zelo obremenjujete s sobami. A vi hodite na morje zaradi sob? Važno, da je postelja in kopalnica, pa malo balkona. Hrana in zanič, ni pa nič posebnega, seveda ne, ampak če se hočeš afnat, ne greš v Delfina, temveč v Parentium - ta je pa u nulo ušmekan:).
Default avatar
no-ja je napisal/a:

Kot najstnica na dopustu v Zeleni in Plavi laguni v 90ih ( hoteli so bili naprimer takrat poimenovani tudi Lila, Zorna in Plavi na vrhu hriba z najlepšim razgledom), se spomnim tudi Parentium hotela in Janeza Drnovška, ko je z varnostnikom okrog tekel zjutraj na jutranjem trimčku :)
Ne, ne hodimo več na ta konec, ker so mi to preglomazni hoteli , še vedno s pridihom socializma, kljub lahkemu prenavljanju lupine ( jedro je še vedno staro :) Se spomnim,kako so vedno hrano vozili s servirnimi vozički po jedilnih salah tako velike so bile, zjutraj si moral na kartončku, na katerem je bil voj priimek in dolžina bivanja in številka sobe lepo na mizi razstavljen vsem na očeh, označit, kaj boš jedel za večerjo, ker so menije stregli, sedaj ti pa tam strežejo ko v šolski menzi, izza pulta našpogajo na krožnik.. Pa tudi 45-60 eur za polpenzion v visoki sezoni za bivanje v takem socialistično zarostanem hotelu je pač znak, da je nekdo ali preveč navezan na to hrvaško primorje, da u taka sterilna špartanska soba čisto ustreza ali pa ni še imel priložnosti nikoli kaj drugega tudi za manj denarja preizkusit. Cena je za 2zvezdični hotel malo preterana.
Default avatar
če hotelirjem dol rata pač rata je napisal/a:

Pardon, v 80ih, ne v 90ih :)
Default avatar
Se vidi, da že dolgo ne hodiš dol, ja....vsi hoteli v Zeleni lagunu, razen Delfina, so kompletno prenovljeni, "marmor", klima, fensi šmensi, ampak meni hladno. Itak v hotele poleti ne hodim, imam raje apartma, kjer sem sama svoj gospodar, brez gledanja na uro, vendar so vsi ti hoteli, tudi Delfin, polno zasedeni. Kar nekaj jih ima tudi all inclusive, ti so mi pa naboljši, ko potem gledam une ozapestkane ljudke, ki se šetajo tam okoli:). Je pa dejstvo, da za vsakogar mora biti nekaj - enim pač ustreza tak hotel, pa kaj?

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net