Starševski čvek

Joc Pečečnik za precednika

Default avatar
Kaj mislite, če bi se Joc Pečečnik podal v politiko bi mu uspelo ?
Človek je sposoben kar je dokazal. Deluje mi normalen, človeški.
Zakaj torej ne bi on bil vodilni v državi ?
Bi naredil red. Predvidevam.
Ali pa še vedno so na vodilnih položajih samo močne družine, ki drug drugemu krijejo hrbet. V vseh sferah je tako.
Povem, da bi volila zanj.
Pa vi ?
Default avatar
Zmaga ziher je napisal/a:
Samo en stavek ti bom povedal: Ce bi ti res poznala/spoznala Pececnika in z njim delala, bi te ratalo SRAM v roku enega tedna!
Default avatar
wexler je napisal/a:
Default avatar
wexler je napisal/a:
Sam osebno Pečečnika ne poznam in ga globoko spoštujem, po tem kar sem slišal iz medijev in kako se bori za obnovitev bežigrajskega stadiona.

Ampak to, da je težko z njim sem pa tudi jaz slišal iz ust pri njemu enega zaposlenega (kar visoko položaj ima). Očitno bo nekaj resnice na tem?
Default avatar
Mene pa zanima, zakaj rabimo predsednika države?

Bi pa izpostavljena dva definitivno dala v parlament, državni zbor pa spremenila v raj za razislovalne novinarje, volilcem pa naložila obvezne elektronske udeležbe referendumov.
Default avatar
RES JE1 je napisal/a:
Japajade. Tisto, za kar se on bori je daleč od obnove stadiona.
Stadion je namreč obnoviti zelo preprosto. Se pokosi travo, zamenja ploščice in pipe v kopalnicah, zamenja wc školjke, zamenja okna, zamenja streho če pušča, prefarba ograjo, in to je to.
In za to ne rabiš nobenih načrtov, soglasij, novih zemljišč..... je dovolj navadna priglasitev del.

Samo on nebi to. Je poceni dobil zemljišče na elitni lokaciji, sedaj bi pa rad tam pod pretvezo obnove stadiona imel trgovine, hotel, športno kliniko, večnastropno stavbo za poslovne inbivalne prostore, razširit se je hotel še na funkcionalna zemljišča okoliških blokov....

Če bi hotel samo obnovit stadion bi ga lahko že zdavnaj.
Default avatar
Stadion za Bežigradom je ogledalo Pečečnika, on je lastnik, on je dolžan za vzdrževanje, košnjo trave..... Ampak njemu je gre za stadion, prej bo propadel, prej bo dobil dovoljenja da ga zruši, tam pa postavi bogve kaj drugega, donosnejšega.

Ljubljana dveh stadionov tudi ne rabi. Pravzaprav že stožiškega ni rabila, kolikokrat ga je pa že Olimpija napolnila? Za meddržavne tekme imamo pa stadiona v Celju in Mariboru.
In kje so danes tiste trgovine, ki so jih obljubljali ob stadionu na stožicah? In kam je poniknil denar, ki ga je država/občina plačala za gradnjo, podizvajalci ga pa niso dobili?

Stadion za Bežigradon pa bi se dalo obnovit do originalnega stanja prav hitro, za male pare in brez nekih dovoljenj, morali bi ga pa dati v uporabo rekreativcem.
Ampak to Pečečniku to ni v interesu. Njemu je v interesu da stadion čimbolj propade, in ko se bodo ljubljančani naveličali te sramote na elitni lokaciji, potem bo dobil dovoljenja da tam gradi, pa ne nov stadion.
Default avatar
Kaj bi on uredil kot predsednik? Predsednik ima pri nas samo funkcijo manekena (glej Boruta), nima nobene dejanske moči, razen protokolarno.
Dejansko pri nas odloča vlada z ministri in s predsednikom vlade na čelu - pa seveda strici iz ozadja:-)
Default avatar
Zmaga ziher je napisal/a:
Predsednik.
Default avatar
Predsednika države mi enostavno ne rabimo. Ne rabimo še enega klovna, ki bo bival v predsedniški palači, se slikal na vsaki vaški prireditvi in imel dve ribici v akvariju.