Starševski čvek

SAMSKE ŽENSKE

Default avatar

MOŠKA ENERGIJA

Se mi zdi, da nekatere samske ženske so tako polne moške energije, da se jih še moški boje. Nastopajo arogantno, zaničevalno, vzvišeno, vsemogočno, kot ne bi imele nobene nežnosti v sebi.
Default avatar

Lucky strike

MOŠKA ENERGIJA je napisal/a:
Vse samozavestne s samopodobo bi morale biti vse to kar naštevaš. Zakaj pa ne?
Default avatar

polarni sij nepr

Lucky strike je napisal/a:
Ne gre za to, čudaške, odbijajoče in nemogoče karakterja ste, škoda več pisat, ker je že miljonkrat vse napisano, same pri sebi bi pa tudi v vseh letih samskosti morale poštudirat, da je z vami nekaj narobe, ne z drugimi, če ste trn v peti povsod kjer ste bodisi zaposlene, kaj šele da bi zmogel kdo z vami v zasebnem življenju.
Default avatar

Lucky strike

polarni sij nepr je napisal/a:
Aja. Nisem samska. Mogoče pomanjkanje spolnosti. Kaj pa vem.
Default avatar

Don Faking Juan

Kogar je pičila kača se boji še zvite vrvi.

Moški, ki se zgražajo nad samskimi ženskami morajo biti poseben psihološki profil nesamozavestnega, psihološko kastriranega zagrenjenca. Zato imajo občutek, da jih samske ženske ogrožajo.
Default avatar

samostojne

So odbijajoče. Vse bi naredile same. Delajo vsa moška dela. Ne pustijo se razvajati, ne dovolijo si počivati. Še dotakniti se jih ne smeš.
Kot, da svet ni ustvarjen za moške in ženske, da se dopolnjujejo, razveseljujejo drug drugega. Ne, vse same.
Default avatar

nocomment

polarni sij nepr je napisal/a:
zaite so itak vse ženske nemogočega karakterja, samo žal svojega ne vidiš in ne znaš realno oceniti, kot še kakšen pripadnik moškega spola tudi ne.
Default avatar

pismo ste blesavi

samostojne je napisal/a:
Če je pač sama, menda bo tankala avto sama, naročila plinsko jeklenko, natankala gorivo za zimo. Ali misliš da mora tulit in jokat, da se je kdo usmili.
Potem ko ni več sama, pa bo partner klical, da natočijo nafto ;)
Default avatar

Popay

Pa, je nakaj na tem, čedalje manj ženske miline v ženskem karakterju, emancipacija ampak tista negativna, bolj sili na površje kot pozitivna.
Problem je spet, ko je ženska mogoče preveč mila, nežna, romantična (mogoče neprizemljena) pa moški tega ne znamo cenit, ker razmišljamo bolj v tej smeri, ... pejt delat, da kej zaslužš, kaj čes se cel dan crkljat.
Default avatar

sanjska ženska

Nekatere ženske ostanejo samske, ker jih je oče razočaral in hočejo biti kako nekakšen dober partner svoji materi, ki je trpela. Spet druge ostanejo samske, ker so zakompleksane in ne najdejo poti do moškega.
Sanjskih žensk ni in nekatere ostanejo samske, druge se poročijo po vzorcu svojih staršev ali pa iščejo popolno nasprotje.
Default avatar

tvoja mati in stara mati

Popay je napisal/a:
me prav zanima kakšni možači brez zob sta v resnici bili tvoja mati in stara mati, pri 40 obe zgarani ....
Default avatar

moškega ponižati NIKAR

Samske ženske so do ssebe pretirano zahtevne. Vse mora biti natančno in prav narejeno. Potem pa zagleda, kaj je neki moški narobe naredil in mu pove. To pa njega strašno razjezi, ker je užaljen, ker ga ženska nadvladuje. Iz takega odnosa zna nastati hud pekel.
Default avatar

sama samska

MOŠKA ENERGIJA je napisal/a:
vso nežnost sem že dala moškim ... zdaj sem raje sama in vzvišena :)
Default avatar

Popay

tvoja mati in stara mati je napisal/a:
Obe, lepe, hehe..... Mati kopija Sofija Loren, stara mati, pa po slikah tud ok., to so tiste stare slike, pobledele, tako, da tukej ne morem bit objektiven, kar sem pa vedno, hehe.
Default avatar

kopija sofije loren

Popay je napisal/a:
pri 20 tih že mogoče, pri 40 pa najbrž 3x kopija z ogromnimi joški do kolen. Hočem samo reči, da si večina žensk niti slučajno kakšne ženstvenosti ni mogla privoščiti med trdim delom, rojevanjem otrok in skrbjo za moške. Tako ženstvene kot so danes, ženske še nikoli niso bile.
Default avatar

POGOST PROBLEM SAMSKIH ŽENSK

PREMALO JE INTELIGENTNIH MOŠKIH, zato ženska raje ostane sama kakor, da prenaša idiotizem brez možganov.
Default avatar

polarni sij nepr

nocomment je napisal/a:
Mene po vaših službah ni, ampak povsod slišim enako, da se s samskimi babami nič ne da, vendar jih zaradi zakonov ne smejo nikjer odslovit. Tako da že to veliko pove, brez ad jaz dodam svoje izkušnje in opažanaj. :-)
Default avatar

Popay

kopija sofije loren je napisal/a:
Jebi ga, pri 40 ji je bila še bolj podobna, joške so ji pa vse sosede zavidale, hehe ampak vse mine, kaj čes, tak je lajf, je pa pregarala v lajfu, to pa. Delavec je bil delavec, moški al ženska, tako, da socializem niti ni bil tako dobr v tem pogledu.
Z zadnjim stavkom se pa strinjam, dons so ženske najlepše od kar živim, to je pa že pol stoletja pa še neki drobiža ampak spet ampak, najlepše samo za pogledat.......
Default avatar

Yo_

polarni sij nepr je napisal/a:
Kakšni zakoni pa naj bi to veljali za samske?
Default avatar

Yo_

samostojne je napisal/a:
Zakaj bi se pa neka samska ženska pustila tebi/nekomu razvajati in se dotikati?