Forum.Over.Net

Ženski in Moški čvek

Kaj menijo ženske o moških in kaj moški o ženskah? Kje tičijo razlike in kje podobnosti med spoloma? Ali smo res ženske z Venere in moški z Marsa?

Povprečna ženska feministka ipd.

Default avatar

DXY

Z napisanim, ce pustim Trumpa ob strani, ne bi mogel bolj strinjati.
Prilepljeni video je res vrhunski. Hvala. Ga bom se tu izpostavil:

https://www.youtube.com/watch?v=UxpVwBzFAkw

Kot sem morda ze vceraj napisal, Evropi se obeta Islamizacija in tezki patriarat. Nastradilo pa bo kompletno avtohtono prebivalstvo. Pozenscene mone so se sicer norca delale iz rap-a, ki glorificira islamizacijo kot zensko osvoboditev. Samo to so zacetki subtilnih sporocil. Lokalne zenske, ki so danes polne samih sebe, bodo Markote, ipd pozenscene apologist-e zavrgle in iz inata presaltale na takrat dominantne muslimane, ki bodo v generaciji ali dveh v Evropi tako vecinsko prebivalstvo.

Ce bi Svedinjam domaci pozensceni zagovorniki fenimisticno levicarske agende ze sedaj zares ustrezali, ne bi mnozicno hodile na love tourism v drzave tretjega sveta, kjer se specajo z moskimi,ki nimajo ene same vrline, ki jih sicer rade izpostavljajo kot tako zelo pomembne.

Skratka, pusti zenskam, da komandirajo in ne bo dolgo trajalo, da gre cela civilizacija v franze.
Default avatar

BPS rox

Ja BPS (Black Pigeon Speaks) in Dave Cullen (Computing Forever) sta trenutno najboljša kar ju spremljam.

Sem pa prej zhebal post z značkami za citiranje.

Od BPS je prodora tista izjava, da je migrantska kriza med drugim tudi odgovor na vzdrževanje obstoječe FIAT ponzi sheme, ki se podira, ker je obstoječe zahodno prebivalstvo doseglo maksimum glede osebne zadolženosti (države in podjetja nasplošno se pa temu strmo približujejo).

Mislim da bo še za časa naše generacije preroška hiperinflacija (ki jo najdeš tudi v Razodetju 6:6). Takrat bodo pa punce edino kar bodo lahko punudile bo seks za zamenjavo za hrano, streho nad glavo in varnost. Takrat se bo pa videla "močnost in neodvisnost feministk".

Kdor bo pa tako pameten, da ga bo direkt v gonorejo in sifilis namaku pa...

Poglej si še zanimivo teorijo od TFM: https://www.youtube.com/watch?v=RNUThlfQ2NE

in napiši kaj misliš, če se ti da.
Default avatar

Marko

Človek božji, čez 20 strani se buniš nad nezaupanjem in izkoriščanjem žensk nad moškimi, potem pa napišeš, da seksaš na zaupanje. In se pritožuješ naprej. Eni kadijo, drugi pijejo, ti pa se pritožuješ. :)
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345
Default avatar

Goldfish

DXY je napisal/a:
Goldfish je napisal/a:
DXY je napisal/a:

Jaz jo imam. Kar si za tebe ne bi upal reci. Srot od zenske, kot si sama, ni za drugo kot klasicni pump and dump. ;)
Nekoga imeti ali ga samo posedovati za spolne usluge ni enako. Razmišljaj!
Dobim kar potrebujem. Kaj vse to je, je pa moja stvar. Vsekakor I hudega ni. Kar si za tebe ne bi upal reci.
Ja no, kaj si postal tako sramežljiv. Dobiš luknjo, ki je voljna, da jo napolniš. Nič posebnega, dolgočasno in brezčutno.
Default avatar

DXY

Odlicno. Ceprav ni uporabil beside cikli, je to dejansko opisal. Patriarhat - matriarhat - patriarhat - ... Svet gre iz ene skrajnosti v drugo. Na vseh podrocjih. Zato pa je lepo nakazal na pomemben razlog, da je skozi zgodovino ciklicno prihajalo do (ne)sorazmerjem med zensko in mosko populacijo, ki regulira mosko zenske odnose v druzbi. Ceprav se je sprva omejil na vojne, in slednje fenomenalno argumentiral, pa se tudi sam sprasuje, ce bi znal razvoj tehnologije odigrati podobno vlogo.

Sam bi dodal naslednje:
Razlogov za spremembe je precej vec kot tile, ki ji avtor videa izpostavi. Enega sem ze v preteklis postih napisal. Bolj ko je okolje nastrojeno proti moskemu, vecji bo odstotek populacije, ki se bo zacel deviantno obnasati. Razne vrste MGTOW smo dober primer tega. Ceprav gre za pestro srenjo, nam je vecini skupnega to, da ne tezimo k temu kar zadovoljuje vecino zensk, long-term commitment. In tezje ko bodo zenske do tega prisle, bolj bodo motivirane k razmisljanju kako moskega zadrzati.
Ni pa obnasanje MGTOW edino, ki do tega pripelje. Gre za cel specter za danasnje pojme deviantnega obnasanja in stilov zivljenja, iskanje zensk drugje, migracije, itd.
Dodatni factor je ekonomska situacija. Evropa je v zatonu, z ali brez te zadnje migrantske neumnosti. Slednje bo sprozilo oz. pospesilo kolaps t.i. socijalne (komunjazarsk.e) "drzave", ki igra pomembno vlogo pri zagotavljanju privilegijev zenske populacije. Posredno se bo socioekonomski polozaj zensk poslabsal se bolj od polozaja moskih. In to ravno v casu, ko bo deficit moskih zainteresiranih za "resno" zvezo se toliko vecji. Delno zaradi lastnega ekonomskega polozaja in nezmoznosti osamosvojitve. Pa tudi vse vecjega razocaranja v moderne kao samozadostne zenske, ki so jim lepo demonstrarali, kako polne samih sebe na svet gledajo iz svoje "visine". Kaksne so posledice pa je moc ze danes videti v bivsih drzavah nekdanje SSSR. Zenske so izobrazene. Kao samostojne. Ampak zaradi visine dohodkov v povprecju revice. Ker pa jih je precej vec kot za resno zvezo "primernih" domacinov, se se kako

V aktualnem druzbeno politicnem okolju pa lahko vse to skombiniramo tudi z blizajoco se islamizacijo Evrope. Zenske kot izrazite sledilke in komformistke aktualne agende, si bodo same zadale avtogol. Slednje nazorni vidim pri razmisljanju osebe, ki mi je blizu, hkrati pa pri koritu kreiranja modernih trendov. Njeno miselnost se najbolje ponazori plakat iz enega od pripetih videov na katerem pise nekaj takega: "Raje sem posiljena kot da bi bila rasist". Drugace povedano, virtue signaling, comformizem z aktualno druzbeno agendo, je bolj pomemben od lastnega zivljenja. Ja, to je absurdna miselnost, ki nas danes obdaja. In ne le to, vsaka kritika tovrstnega razmisljanja je pospremljena z najbolj brutalnimi odzivi. Tovrstnih posnetkov je se pa se na YouTube, Pa ceprav platforma vlaga se pa se truda v utisanje nekomformistov, zacensi s obsezno demonetizacijo vsega kar ni v prid globalne agende.

Ni dalec dan, ko bo po Evropi hodilo vec zensk z rutami kot brez njih. Ker pa si nikakor ne bodo mogle priznati, da so za to same krive, bodo svoje sovrastvo naslovile na svoje moske kompatriote. Tako na nas, ki aktualnemu trendu nasprotujemo, kot na mase pozenscenih apologistov kot je npr. Marko. Od tu pa vec ni dalec neka vrsta kvazi drzavljanske vojne, ki pa bo predvidljivo, ravno zaradi argumentacije v videu, ki ga komentiram, dodatno utrdila patrijarhalno druzbo. Kjer bodo zenske ponovno drugorazredni drzavljani, pa se bodo kljub temu, oz. ravno zaradi tega, prisiljenje se kako udinjati godnih moskim.
Default avatar

Rasputin

Sej z večino tega, kar si v zadnjem sestavku opisal, bi se človek strinjal, samo ne strinjam pa se, da ženske še vedno iščejo dolgoročno razmerje. Po mojem mnenju ga mlade generacije vedno manj. Na načelni ravni je njihova feministična drža, da ga kao iščejo, drugače pa mislim, da je poza povprečne zahodne Evropejke bolj verižna hipergamija.
Default avatar

DXY

Sratka, moderne zenske, uzivajte dokler se lahko. Ker tega filma vse svoje zivljenje prav gotovo ne boste gledale. Moderni levicarski eksperiment prihaja je na samem vrhuncu. Od tu pa je pot samo se navzdol. Tudi za vas. Presli bomo v neke vrste diktaturo. V njej pa bo vase domisljavosti siom prilike hitro konec.
Default avatar

Rasputin

Bo pa zanimivo opazovati, kako se bo splošni trend padanja evropskega standarda odražal pri feminizmu na zahodu. Dobro plačanih služb družboslovnega značaja, kar so značilne ženske službe, je in bo vedno manj. Dedci so sami sposobni preživeti, če drugo ne, gredo kombi vozit ali kaj podobnega.
Default avatar

Goldfish

A slučajno groziš ženskemu rodu? A si upaš to izpostaviti svoji materi? Kdo si, da pripravljaš material za kres? Kako si upaš udrihati in napovedovati blesave teorije zarote? Ni čudno, da so ljudje apatični, ko poslušajo wannabe odrešitelje, ki vedo vse in znajo vse in so oh in sploh. Samo nekaj pozabljaš, brez žensk boš izumru, postal dinozaver!
Default avatar

DXY

Rasputin je napisal/a:
Sej z večino tega, kar si v zadnjem sestavku opisal, bi se človek strinjal, samo ne strinjam pa se, da ženske še vedno iščejo dolgoročno razmerje. Po mojem mnenju ga mlade generacije vedno manj. Na načelni ravni je njihova feministična drža, da ga kao iščejo, drugače pa mislim, da je poza povprečne zahodne Evropejke bolj verižna hipergamija.
Dolgorocno razmerje razumi po zensko pa ti bo vse jasno. Ne govorim o dosmrtnem razmerju. Gre za "resno" razmerje z omejenimrokom trajanja. Dokler sluzi zenski agendi. Slednje pa je serisjka monogamija. tem, da v vsaki vezi tezijo k hipergamiji, zelja biti s samcem, ki ji lahko "nudi" vec kot imajo same, je tako ali drugace od njih boljsi.
Default avatar

DXY

Kres ste si pripravile zenske same. Tudi kurite ga kar lepo. Jaz sem pri vsem tem le zunanji opazovalec. Pojedle boste tocno to kar si kuhate.

Ze veckrat semponovim, meni ne bo hudega tako ali drugace. Najhuje bo ravno tistim, ki se danes najbolj glasno delate norca iz mene. Kdo bi vamkar privoscil.
Default avatar

DXY

Rasputin je napisal/a:
Bo pa zanimivo opazovati, kako se bo splošni trend padanja evropskega standarda odražal pri feminizmu na zahodu. Dobro plačanih služb družboslovnega značaja, kar so značilne ženske službe, je in bo vedno manj. Dedci so sami sposobni preživeti, če drugo ne, gredo kombi vozit ali kaj podobnega.
Odrazil se bo tako, kot se odraza v Rusiji. S to razliko, da bostve marsikje po Evropi imeli se dosti bolj gosto minestro. V njej ze danes plavajo horde na pol pismenih, nezaposljivih in vsekakor-ne-po-zahodnih-kriterijih-civiliziranih Muslimanov.
Default avatar

Matkic

DX težko bi bolje povedal... samo ko bo ženskam to kapnilo bo že prepozno, ker je overall prenizek IQ... enako je bilo pri tipih z feminizmom :)

Ko smo se pred leti tukaj gor in še kje o podobnih zadevah pogovarjali bolj na splošno, sem bil označen kot vse živo, danes se marsikaj uresničuje... No pa še kdo....

Me prav zanima če se Marihuanci kaj smeji ob jointu :) pa Fotrovem sinetu ipd...

Meni ob pivu se! Vsako leto opažam več obupanih žensk, pa jih nihče več noče, ker se moškim ne da s tem ukvarjat...
..............................................................................................
''Your time is the greatest gift you can give to someone.''
- Rick Warren
Default avatar

Goldfish

Uresničuje se samo v praznih glavah. Domišljija nima meja in to se čuti pri nasršenih moških. Zakaj bi bilo karkoli prepozno? Za vas je prepozno, ker mati in oča nista uporabila kondoma.
Default avatar

Marko

Matkic je napisal/a:
Meni ob pivu se! Vsako leto opažam več obupanih žensk, pa jih nihče več noče, ker se moškim ne da s tem ukvarjat...
Vedno so iste sorte ptiči skup letali. Jaz, zanimivo, jih ne opažam. Sicer vem, da obstajajo. Saj, ko vas berem, mi je jasno, da so nekje tudi ženske podobnih nazorov.
V glavnem, vse imajo može, kot se spodobi. Le kje se vi potikate.... naravna selekcija, če se izrazim po tebi Matkič. ;)
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345
Default avatar

DXY

Marko je napisal/a:
Matkic je napisal/a:
Meni ob pivu se! Vsako leto opažam več obupanih žensk, pa jih nihče več noče, ker se moškim ne da s tem ukvarjat...
Vedno so iste sorte ptiči skup letali. Jaz, zanimivo, jih ne opažam. Sicer vem, da obstajajo. Saj, ko vas berem, mi je jasno, da so nekje tudi ženske podobnih nazorov.
V glavnem, vse imajo može, kot se spodobi. Le kje se vi potikate.... naravna selekcija, če se izrazim po tebi Matkič. ;)
Se vedno si v vecini, Marko. Vem, da te zelo veseli. Sedi, odlicno.
Default avatar

Marko

Ti bi rad na petih straneh spisal zakone ene drzave, tule pa pises cele traktate samo o zensko moskih zadevah. Sklepam, da so to potem podcleni. :)
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345
Default avatar

Goldfish

Petelinji boj, ki ne bi bil to, če ne bi bilo žensk. Kakorkoli obračamo, vedno pridemo do sklepa, da smo ženske nenadomestljive.
Default avatar

wetwetwet

Ja lej, ne moreš nikogar prepričat z ničemer, če 20 strani na polno jamraš, stokaš, se pritožuješ, kot edino rešitev pa ponujaš "vse razf*kat, pa čakat, da se uredi samo po sebi"...
Genij, ni kej.

Dokler bo za oploditev 1000 žensk potreben en sam moški, so vse tvoje teorije brez veze.
Tistega enega bomo pa že našle, nč bat.