Politični čvek

Aretacija ilegalne migranta na viču. BRAVO POLICIJA

Default avatar

gost 118

Lahko smo ponosni na Slovensko policijo, ker nas varuje

https://www.youtube.com/watch?v=pglEP-2VmYU

Ta stara, ki zdraven pametuje je popsnela samo aretacijo ni pa posnela kako se jeu piral in bežal pred policistom. Inb ta migrant je ileghalno v slovneiji.

Tako, da vse pohvale Slovenska policija.
Default avatar

da te najdem_

Joj stara, škoda da te ni nategnu pa razrezal, pol bi gobčino odpirala. Kokoš zabita!
Ti je lep a, reterdiranka!!!
Da vem katera si, boš mjavkala!
Default avatar

gost 118

V organizaciji Second home so opozorili na domnevno nasilje policije nad afganistanskim beguncem, ki naj bi ga policist udaril s palico. Na policiji zavračajo očitke in pojasnjujejo, da je bil tujec v Sloveniji nezakonito. Poškodbe pa naj bi tujec staknil pri padcu s kolesom, ko je bežal pred policijo.

Na spletu je zaokrožil posnetek domnevnega nasilja policije nad afganistanskim beguncem.

Iz organizacije Second home so medijem sporočili, da je policija v petek v parku Poti spominov in tovarištva na Viču v Ljubljani ''fizično napadla, pretepla in poškodovala afganistanskega državljana, ki je v Sloveniji za azil zaprosil že leta 2011, v skoraj šestih letih pa mu država ni izdala ne negativne ne pozitivne odločbe''. Zapisali so, da je moški mirno sedel s prijateljico in prijateljem na klopi v bližini azilnega doma Vič, ko so k njemu pristopili policisti.

Moški naj bi jim po zapisih organizacije Second home zagotovil, da se jim ne bo upiral in ni begosumen, vendar naj bi ga policist zbil na tla in ga ''med pretepanjem s kovinsko teleskopsko palico grobo udaril po desni strani obraza ter mu prebil arkado''. Nato naj bi ga policist še poškropil s solzivcem in ga ''med ponovnimi pozivi k mirni obravnavi ponovno silovito podrl na tla, nasilno vklenil ter mu brez privoljenja odvzel mobilni telefon in druge osebne predmete''.

Na ljubljanski policijski upravi zavračajo vse očitke in namigovanja o policijskem nasilju.

Pojasnili so, da so imeli viški policisti v postopku tujca, ''državljana Afganistana, ki je bil že v petem postopku priznanja mednarodne zaščite, vendar je zaradi pristojnosti Nemčije - po Dublinski uredbi - postopek bil pravnomočno zaključen s sklepom, ki je bil pravnomočen in izvršljiv februarja letos. Od takrat dalje je tujec nezakonito bival v Sloveniji in se izmikal postopku s policijo. Po obvestilu zaposlenih v Azilnem domu, kjer je tujec ponovno zaprosil za mednarodno zaščito, so policisti odšli po tujca z namenom prijetja in nastanitve v Centru za tujce v Postojni zaradi vračanja v prvotno državo, kjer je že zaprosil za mednarodno pomoč , to je Nemčijo''.

Policija ima glede dogodkov drugačno zgodbo. S Policijske uprave Ljubljana so sporočili, da je tujec ob prihodu policistov pobegnil proti ulici Malči Beličeve. ''Eden od policistov je stekel za njim in ga dohitel ter prijel. Ker se je tujec aktivno upiral prijetju, je v skladu z zakonom o nalogah in pooblastilih policije, policist uporabil prisilna sredstva (fizična sila - davljenje od zadaj in sredstva za vezanje in vklepanje). Zaradi uporabe prisilnih sredstev tujec ni bil poškodovan, saj so poškodbe nastale med begom, ko je padel s kolesom.''

V postopku mu je bila nudena zdravniška pomoč, ki jo je zavrnil. Po končanem postopku je bil nameščen v Centru za tujce v Postojno, kjer bo počakal do izročitve Nemčiji.

Policisti so v nadaljevanju zoper tujca izvedli prekrškovni postopek zaradi nezakonitega bivanja in kršitve zakona o varstvu javnega reda in miru, izdali pa so mu tudi odločbo o prepovedi vstopa v Slovenijo za eno leto.

http://www.24ur.com/novice/crna-kronika ... lesom.html


Organizacija second Home to so zadetki z Metzelkove, da ne bo kakšne pomote, ki so vedno proti policiji ne glede na kaj ;)
Default avatar

da te najdem_

Ne bi meni pametovala, niti besedo ne bi zinila in tam blizu stala, bi dobila tako da bi poletela na drugo stran cesta.

Stara, vodi ga kući, ako ti je miroljuban majmun!

Te bom našla! Boš videla boga.
(joj zdaj bodo pa brisali) :))
Default avatar

varnost prva

red je red
Default avatar

Slovenščina minus ena

gost 118 je napisal/a:
Grem stavit, da ta tip zna bolje slovensko kot ti, nepismeni bukselj.
Default avatar

gost 118

Slovenščina minus ena je napisal/a:

Kaj imas to veze z Policijo, ki je opravilo svoje delo vrhunsko?
Default avatar

Soros ima lovke povsod

te " organizacije" ki pišejo to in ono imajo " rade" Soroša
Default avatar

megaboy

Policija je spet zatajila - Že prvič je zatajila, ko ga je spustila v državo, mnogokrat vmes, in sedaj zadnjič, ker ga še vedno ni deportirala, ampak samo dala v (odprt) azilni dom, kjer bo za azil zaprosil še šestič, ker so mu ga prej že 5x zavrnili. Vmes bo pa še zaglumil, da je bolan.

Model že 6 let živi na račun davkoplačevalcev, pravice do azila nima, policija ga pa še kar gleda tu, čeprav nima pri nas pravice bivanja. Tudi policija se požvižga na sodno odločbo o deportaciji. glede na to, da ga še niso deportirali.
Default avatar

ooojeeej

Samo res, da je lahko ena baba tako neumna. Ko ji bo pa en podoben bajto v zrak spustil, bo pa zagnala vik in krik. Ali pa njo počakal za kakšnim vogalom in se malce poigral z njo. Bi ji privoščila.
Default avatar

megaboy

gost 118 je napisal/a:
Pa kakšno vrhunsko delo policije LOL.
Policija bi svoje delo dobro opravila, če bi ga že leta 2011 deportirala. In ker ga še danes ni, je delo policije kvečjemu nezadostno.
Default avatar

a veš kaj

megaboy je napisal/a:
Kaj veš kje in kako se je ušunjal v našo domovino!?

Nad delom policije visi na desetine 'človekoljubnih' organizacij, ki stegujej fafale. Cel kup nesposobnih politikov. Pa še razni 'človekoljubi', ki so za multi kulti....

Ti svojeglavi jezdeci si dovolijo vse, se delajo heroje, kako rešujejo svet. Vse v nekih prisvojenih bajtah.... nihče pa jih ne pelje domov in preživlja. Ajaaaa, še sami se niso sposobni, zato se pa vlačijo po beznicah, kjer vlada anarhija.
In to sredi mesta. Zakaj ne gredo nekam v 'tri krasne' in se sami preživljajo?
Default avatar

Pippana

Eh, za te Rogovce je nasilje že, če te policist pogleda!
Drugače pa ja, premlatit bi ga moral kot mačka! Tip parazitira po Evropi že od leta 2011 in skrajni čas je, da se ga deportira.
No, če bo vrnjen v Nemčijo, se ga bodo morda le rešili in vrnili v Afganistan, kamor sodi. Saj zato pa so sklenili dogovor s to državo.
Default avatar

podpiram policijo

Čestitke policiji, baba naj mu uredi dokumente in naj potem skrbi zanj in ga vzdržuje, če želi. Bravo policija!
Default avatar

Polde levjesrčni

Bravo policija. Ponosni smo na vas.
Default avatar

AbrahamIzak

pazimo na meje sovražnik ne miruje je napisal/a:
A lahko ze enkrat zapres svoj umazan antisemitski gobec??? Ti govno pokvarjeno hitlersko, spokaj se 2 metra pod zemljo!!!
Default avatar

z5wh

No, vsaj eden manj. Pa res ne rabimo, da bomo pri nas redili te arabske psihiče.
Zalegi je všeč, da jim ni treba delat, imajo več, kot bi imeli kot kozji pastirji v Afganistanu. Jasno, da se potem ne spokajo nikamor.
Default avatar

tvoj IP je en in isti

Polde levjesrčni je napisal/a:
IP, ki odpira take odgovore in take teme in daje podrzko policiji!