Forum: Avtomobilizem

Brez jeklenega konjička smo dandanes praktično bosi. O bencinu, gumah, motorjih ter znamkah. Mali nasveti za več cestnega užitka.

kako do testnega avtomobila?

Nova tema
Default avatar Balea 26 Apr 2017 10:05

Zdravo,
Evo, piše ženska ker mož je zaposlen od jutra do večera, jaz pa ne morem čakat, da se stvar reši sama od sebe... :) Torej, z možem kupujeva karavana zame, ne novega ker pač ni budgeta ampak rabljenega letnik 2010. Končno sva oz. sem izbrala dva favorita, ki ju je mož požegnal: Kioo ceed SW (dizel, 1.6-116KM, 2010 l.) in pa Hyundai i30 CW (dizel, 1.6-90KM, l.2010).
Nekako sem po forumih razbrala, da je oboje isti šmoren le odločit se moram v katerem je meni osebno ljubše vozit. Alora, testna vožnja za stare modele avtov...je mogoča? Kam sploh naj se obrnem, na uradne avtohiše. Kako to sploh gre? Prosim pomoč, sem pa iz Obalno-kraške regije.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar GregaJaz 2 Maj 2017 13:44

Imam isto dilemo, kupujem pa berlinga, partnerja, mogoče celo kaj v rangu C4 picasso ali pegeot 5008.

Jaz sem se kar odločil da grem do parih avtohiš, povem da bi menjal staro za staro, in da hočem testno vožnjo. Če pa niso toliko fleksibilni da mi to lahko ponudijo, mi avtomobila ne bodo prodali ;)

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar fowler91 13 Maj 2017 22:48

Na avtonetu izbrskaš kakšnega primernega... če je avtohiša oz. prodajalec vozil, pač greš pogledat in ti ponavadi omogočijo kakšen krog... mislim, da nihče ne bo hud, če potem ne vzameš...

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Stran 1 od 1
Na vrh