Forum.Over.Net

Starševski čvek

NLB VITA zanesljiva - kako dobim ven denar, ker ne morem več plačevati premij

Default avatar

broke

Na banki mi nihče ne pove nič konkretnega. Moram nehat s plačevanjem, ne znese več. Polica je sklenjena manj kot 10 let. Gor mam ene dva jurja. Kako dobim denar ven in koliko bodo pobrali?
Default avatar

Ena iz Nlb

Pa kako ne znajo povedat v banki no.... Pojdi do enega licrnčarja... Torej komercialista z licenco. V aplikacijo pogleda in točno vidi koliko dobiš.
Default avatar

Ena južna

Ena iz Nlb je napisal/a:
Superca, dm se glih spomnla, en moj frend je lan vzel iztedni limit, ne vem točn kakšn znesek, zraven so mu poturili NLB Vita varčevanje, mislm da mesečno plačuje ca 50€. Par dni nazaj smo se pogovarjal in je rekel, da je šel na banko podaljšat limit, so mu ga podaljšal, ko pa je rekel da bi ukinil NLB Vito pa so mu baje rekli da ni možno.
A se to res ne da prekint?
Default avatar

vrni limit

broke je napisal/a:

...in zamenjaj banko.Pol jih naj pa kurc gleda!
Default avatar

nLbviTTa

Kako je z mirovanjem premije in predčasno kapitalizacijo ne vem. Je pa možno predčasno kapitalizirati mislim da 80% prihranka, s tem, da sem plačevala premijo dalje. 20% je ostalo na polici.
Kapitalizacija pred potekom 10-letnega roka je obdavčena 20%.

Na banki ti morajo znati povedati. Ne gre za hočem/nočem. Pika. Vsak bančnik za šalterjem najbrž ni na tekočem s policami življenjskega zavarovanja, imajo pa v vsaki enoti strokovnjaka za to temo zagotovo.